Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: فعالیت‌های فرهنگی و هنری بهترین مسیر انتقال آموزه‌های دینی و تربیتی در ساحت‌های مختلف تربیتی است.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در آیین اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان دختر کشور که در اردوگاه شهید باهنر  برگزار شد، با تبریک ولادت با سعادت امام موسی کاظم علیه السلام اظهار کرد: امروز اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری دانش آموزان با حضور شما سفیران فرهنگ، هنر و ادب در سراسر کشور که پیام آوران اخلاق، ادب و آموزه های انسانی هستید، برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به شما دانش آموزان برگزیده تبریک می گویم و از حضورتان تشکر می کنم که با استفاده از خلاقیت های هنری، معلمان جامعه ما هستید.

معاون پرورشی و فرهنگی با بیان اینکه امروز بر دوش شما دانش آموزان مسئولیت سنگینی گذاشته شده است،گفت: آینده کشور در گرو تلاش های ارزنده شما است به ویژه دانش آموزانی که در عرصه فرهنگ، هنر و ادب فعالیت می کنید چراکه آنچه هویت یک ملت را می سازد و به جامعه نشاط تزریق می کند نگاه ها و فعالیت های فرهنگی است که هم در خلق کنندگان آثار  هنری و هم در جامعه مخاطب لذت ایجاد می کند ونشاط می آورد.

کاظمی با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی و هنری بهترین مسیر انتقال آموزه‌های دینی و تربیتی در ساحت‌های مختلف تربیتی است، اظهار کرد: نگاه تعلیم و تربیتی تمام ساحتی داریم و تلاش می کنیم تا تمام ساحت‌های تربیتی در وجود دانش آموزان نهادینه شود و در این مسیر بهترین ابزار، هنر است.

وی در ادامه اضافه کرد: ساحت تربیت هنری و زیبا شناختی به لحاظ نوع اثرگذاری حاکم بر حوزه‌ها و ساحت‌های دیگر است و البته ساحت‌های دیگر به مدد هنر نهادینه می‌شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی خاطر نشان کرد: فعالیت های فرهنگی و هنری منشا نشاط و شادابی و انگیزه بالا در جامعه است و جمع دانش آموزان فرهنگی و هنری از دیگر اجتماعات، بانشاط تر و پر انرژی تر است.

کاظمی تصریح کرد: طبیعتاً این دانش آموزان به لحاظ انگیزه از نشاط و شادابی بیشتری برخوردارند و این نشاط و شادابی را به جامعه تزریق می کنند و بهترین مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است.

وی با اشاره به کارکردهای مختلف برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری، اظهار کرد: برگزار این جشنواره‌ها کارکردهای  متفاوتی برای جامعه دارد که می‌توان به شکوفایی استعداد دانش و همچنین هدایت مسیر حرفه‌ای و شغلی دانش آموزان اشاره کرد.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، معاون پرورشی و فرهنگی در پایان تاکید کرد: کانون‌های تربیتی و برگزاری این جشنواره‌ها را مکمل  فعالیتهای حرفه‌ای می دانیم و معتقدیم می‌تواند آینده شغلی دانش آموزان را تضمین و تامین کند.

در این جشنواره از اساتید و معلمان فرهیخته‌ای بهره گرفتیم  تا دانش آموزان با دست پر از جشنواره به شهرهای خود باز گردند و برگزیدگان جشنواره افرادی هستند که با اندوخته علمی و فرهنگی و هنری بیشتری به شهر خود باز می‌گردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش جشنواره آسيب هاي اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی