Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در همایش توانمندسازی اساتید حوزه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ویژه هیئت های اندیشه ورز استانی گفت: نشست های تخصصی که تا آخر هفته در پیش داریم، کاربردی و ماموریت اصلی آن تعالی علوم انسانی است؛ اعضای شرکت کننده در این نشست ها، باید در بحث ها و نظرات حضور مشارکتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیئت های اندیشه ورز باید اشراف کاملی را بر آیین نامه ابلاغ شده داشته باشند؛ وظیفه هیئت های اندیشه ورز به صورت اجرایی نیست و لذا مدیران اجرایی نباید در آن حضور داشته باشند.

خسروپناه ادامه داد: هیئت های اندیشه ورز نظرات خود را به مرکز تعالی علوم انسانی ابلاغ خواهند کرد و این مرکز، نظریات را به معاونت های اجرایی واحدها ارسال می کنند تا عملیاتی شود‌.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: داشتن دانش کافی و ارائه نظریات قوی و کاربردی در خصوص تعالی علوم انسانی و هنر، شرط اصلی حضور در هیئت های اندیشه ورز است. جناح بندی های سیاسی و تقسیم بندی مذاهب برای حضور در این هیئت ها مطرح نیست.

وی گفت: هیئت اندیشه ورز باید در حوزه بومی سازی، بروزرسانی و حکمی سازی علوم انسانی و هنر فعالیت داشته باشند.

خسروپناه درباره ۷ وظیفه معاونت علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: ساماندهی نشریات علمی، ترمیم رشته ها و گرایش ها براساس آمایش سرزمینی، ساماندهی پایان نامه ها و رساله ها از طریق طرح پایش، تقویت علمی مدرسان از طریق توانمندسازی استادان، کشف نخبگان علمی در میان استادان و دانشجویان، تدوین و تقویت کتب درسی و احیای تراز اسلامی، جزو وظایف اصلی معاونت علوم انسانی است.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم احیای مکاتب فلسفی و هنری افزود: احیای این مکاتب باید از طریق بررسی نسخ قدیمی انجام شود همچنین باید این مکاتب را در تمدن نوین اسلامی کاربردی سازی کنیم.

وی در پایان گفت: هیئت های اندیشه ورز باید به خوبی فرآیند اندیشه ورزی را انجام و طرح های جدید را به معاونت علوم انسانی پیشنهاد دهند.

انتهای پیام/

108 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، معرفی و نقد کتاب اسلام و مبانی حقوق بشر از سوی گروه حقوق خانه اندیشمندان علوم انسانی و انجمن حقوق شناسی برگزار می‌شود.

این جلسه با حضور سیف الله صرامی عضو هیأت علمی و مسؤول پژوهشگاه فقه و حقوق علوم و فرهنگ اسلامی، سید محمد قاری سید فاطمی استاد دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه مفید قم، احمد کاظمی موسوی پژوهشگر حقوق و معارف و اسلامی، حجت الاسلام رحیم نوبهار مؤلف کتاب و عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برپا خواهد شد.

دبیری جلسه را بزرگمهر بشیریه دانش آموخته حقوق کیفری و جرم شناسی و عضو انجمن حقوق شناسی بر عهده دارد.

این نشست امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۷ در خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی خیابان استاد نجات اللهی، بوستان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی سالن حافظ برگزار می‌شود.

کد خبر 6096989 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است