Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@23:57:28 GMT

درخواست رئیس سازمان محیط زیست از وزیر علوم

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۳۰۶۶

درخواست رئیس سازمان محیط زیست از وزیر علوم

رییس سازمان حفاظ محیط زیست گفت: از وزیر علوم تقاضا کرده‌ایم تا آموزش محیط زیست در دانشگاه‌ها را اجباری کنند دانشجویان، مدیران آینده هستند که اگر با محیط زیست آشنا نباشند کشور را همچون امروز با چالش روبرو می‌کنند.

به گزارش ایسنا، عیسی کلانتری در گفت و گو با یک شبکه رادیویی اظهار کرد: ۵۰ درصد از پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه محیط‌بانی مشغول فعالیت هستند و طی یک سال گذشته بر اساس مجوز دولت، ۳۰۰ محیط بان جدید استخدام کردیم همچنین با کمک نیروی انتظامی ۲۲۰ سرباز - محیط‌بان وارد پاسگاه‌ها شده‌ و اخیرا نیروهای محیط‌بانی ۲۰ درصد افزایش یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به مشکلات پیش‌روی محیط‌بانان اشاره کرد و گفت: محیط‌بانان ماهانه بیش از ۴۰۰ ساعت فعالیت دارند ولی تاکنون کمترین دریافتی را داشته‌اند. طی سال گذشته با حمایت شخص رییس جمهوری و سازمان برنامه و بودجه، دریافتی محیط بانان از متوسط سایر پرسنل بالاتر رفت همچنین محیط‌بانان طی دو سال گذشته بسیار ناراضی بودند و امسال از راضی‌ترین پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست هستند.

کلانتری ضمن بیان اینکه حق‌آبه تالاب‌های کشور تعیین و بیش از ۴۰ تالاب خشک و نیمه خشک احیا شده است، تصریح کرد: طرح مدیریتی جدیدی را در پارک‌های ملی با تشکیل هیات امنای منطقه‌ای آغاز کرده‌ایم. این طرح در حال حاضر در پارک ملی گلستان و برخی پارک‌های ملی در اصفهان در حال اجرا است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه مهار گرد و غبار در برخی استان‌ها ادامه دارد، گفت: در حال حاضر کارها با سرعت مناسبی پیش می‌رود و نقاط گرد و غبارخیز کشور در حال مدیریت است.

کلانتری در ادامه با اشاره به احداث آبشخورهای جدید برای حیات وحش در نقاط مختلف کشور اظهار کرد: کلیه این اقدامات به جز طرح‌های ملی به استان‌ها تفویض شده است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: این سازمان با ۱۵ دانشگاه مادر در کشور قرار داد بسته است تا پایش‌های محیط زیستی منطقه‌ای را انجام دهند و در راستای کاهش آلایندگی کارخانه‌ها کمک کنند.

معاون رییس جمهوری در ادامه با انتقاد از تبخیر آب‌های شیرین و قابل شرب در مراکز صنعتی کشور گفت: براساس شیوه‌های نوین، صنایع آب‌بر را داخل کشور نخواهیم داشت تا با مشکلات آبی روبرو نشوند.

کلانتری در پایان از ورود درس‌های فرهنگ عمومی محیط زیست به کلاس‌های دوره‌های ابتدایی و دبیرستان خبر داد و اظهار کرد: از وزیر علوم تقاضا کرده‌ایم تا آموزش محیط زیست در دانشگاه‌ها را اجباری کنند. دانشجویان، مدیران آینده کشور هستند که اگر با محیط زیست آشنا نباشند کشور را همچون امروز با چالش روبرو می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرباز محیط بان گرد و غبار رییس سازمان محیط زیست وزير علوم آب شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد

به گزارش همشهری آنلاین، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران درباره شرایط دریای خزر اظهار کرد: دریای خزر شرایط نوسانات متعدد دارد و با توجه به شرایط اقلیمی و بهره بردای ۵ کشور از این دریا، این احتمال دارد که در فصول و سال‌های مختلف عقب‌نشینی یا بالاآمدگی داشته باشد و الان در بازه زمان عقب‌نشینی هستیم.

وی افزود: کشورهای حوزه آبریز خزر باید در قالب کنوانسیون تهران وظایف خود را اجرا کنند. دولت سیزدهم پس از ۶ سال این کنوانسیون را احیا کرد.

سلاجقه اظهار کرد: در ژنو توافقات خیلی خوبی شد. کاپ ششم هم در تهران برگزار می‌شود و باید کشورها اگر آب‌بند یا سدی ایجاد کرده‌اند، تکالیف خود را در این زمینه عملیاتی کنند.

وی درباره میزان عقب‌نشینی آب دریای خزر گفت: با توجه به میانگین نوسانات، وضعیت فعلی طبیعی است و سال‌هایی داشته‌ایم که این عقب‌نشینی بیشتر بوده است.

رئیس سازمان محیط زیست در خصوص جمع‌آوری کیسه‌های نایلونی نیز گفت: طبق اساسنامه دولت، کیسه‌های پلاستیکی زیر ۲۵ میکرون از چرخه تولید، توزیع و مصرف در بازه زمانی ۵ ساله حذف می‌شوند.

کد خبر 846916 منبع: ایسنا برچسب‌ها پلاستیک خبر مهم دریای خزر سازمان حفاظت محیط زیست

دیگر خبرها

  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی