Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، معصومه ابتکار روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: تلاش معاونت همواره در جهت پاسخگویی و شفاف سازی عملکرد بوده است که در این راه با برقراری ارتباط تنگاتنگ با اصحاب رسانه گام برداشتیم چرا که ارتباط ما با مردم از طریق رسانه بهینه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره عملکرد یکساله معاونت با بیان این که محور کاری معاونت، ایجاد تحول در عرصه زنان و خانواده است، اظهار داشت: دستاوردها را در چند محور می توان تقسیم بندی کرد که مهم‌ترین آن نگاه برنامه ای به موضوع عدالت جنسیتی و تحقق ماده ۱۰۱ برنامه ششم است که در این راستا کلیات شاخص های عدالت جنسیتی در نخستین جلسه ستاد زن و خانواده با حضور رییس جمهوری به تصویب رسید و طی مدت یکسال، با تمامی دستگاه های مختلف اجرایی برای تدوین شاخص های عدالت و شاخص های اختصاصی عدالت جنسیتی کار کردیم.

ابتکار، شاخص های عدالت جنسیتی را در ۸ محور آموزش، بهداشت، ورزش، مشارکت اقتصادی، مشارکت سیاسی، خانواده و بحث حقوقی عنوان کرد و یادآور شد: این شاخص ها ملاک عمل کل دولت خواهد بود و همینطور قوه قضاییه چرا که ستاد زن و خانواده، ستادی فراقوه ای است که در آن علاوه بر وزرا و اعضای هیات دولت که عضو آن هستند، معاون قوه قضاییه، نمایندگانی از شورای انقلاب فرهنگی و نمایندگان مجلس هم عضو آن هستند که مهم‌ترین فعالیت این ستاد، تصویب شاخص های عدالت جنسیتی است که برای وزرا و استانداران ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: انتظار ما این است برای رسیدن به اهداف مطلوبی همچون شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، افزایش سرانه فضای ورزشی برای دختران، خدمات خاص بهداشت باروری برای دختران و غیره همراهی های لازم صورت گیرد چرا که هنوز برای رسیدن به عدالت باید کار کنیم و با تعریف این شاخص ها، هدف و راه مشخص می شود.

 معاون رییس جمهوری در بخشی دیگر از سخنان خود، به همکاری منظم معاونت با مرکز آمار ایران برای تدوین شناسنامه این شاخص ها اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری مرکز آمار ایران، بخش هایی که اطلاعات آماری آن فراهم می شود در سالنامه مرکز آمار ایران برای نخستین بار وارد خواهد شد که با استفاده از آمار تفکیک به جنس در بسیاری زمینه ها، علمکرد بهینه ای به دست آمده است. به عنوان نمونه آمار تسهیلات روستایی نشان داد که در سال ۹۶، تنها پنج درصد از زنان روستایی از تسهیلات پایدار روستایی استفاده کردند و در سال ۹۷، نزدیک به ۴۱درصد از تسهیلات روستایی که توزیع شد را زنان دریافت کردند.

وی تاکید کرد: آمار تفکیک به جنس به ما نگاه متفاوتی در هر فعالیت می دهد و نشان می دهد نسبت و ترکیب جنسیتی در هر فعالیتی چگونه است و چه عقب ماندگی ها و چه مشکلاتی باقی مانده که باید به آنان توجه شود.

ابتکار اضافه کرد: موافقت نامه هایی با استانداران ۳۱ استان با عنوان سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده برای هر استان به امضا رساندیم که این کار بر اساس اطلس زنان و خانواده صورت گرفت که با برش های استانی و موضوعی بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ مبنای کار استان ها انجام شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در هر استان برای طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی که دوسال است در استان ها توسط معاونت اجرا می شود، یک نقشه راه تاب آوری ترسیم شده است تا با کمک آن سطح تاب آوری افزایش یابد. سند ارتقای وضعیت زنان هم زیرنظر مدیرکل امور بانوان هر استان تنظیم شد که در حال حاضر ۳۱ سند ارتقای وضعیت زنان اعم از بیان مشکلات تا ارایه برنامه های فرابخشی اجرایی تنظیم شده است تا با این سند هدف گذاری و برنامه ریزی برای کیفیت وضعیت زنان مشخص شود.

تدوین لوایح با پیگیری های معاونت شکل گرفت

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به بحث بازنگری، بررسی و تدوین قوانین جدید و لوایح توسط این معاونت اشاره کرد و گفت: پنج لایحه جدید از جمله برابری دیه زن و مرد، اصلاح قوانین مربوط به طلاق، اصلاح قوانین مربوط به سن کیفری، حمایت از زنان سرپرست خانوار و موضوع کودک همسری را به دولت فرستادیم که بر اساس آن، نشست های تخصصی متعددی درباره لایحه تامین امنیت زنان با قوه قضاییه داشتیم و کماکان در انتظار هستیم که ریاست قوه قضاییه این لایحه را قبل از پایان یافتن دوره مجلس دهم جهت تصویب ارسال کند تا حمایت از خانواده و صیانت از مهم‌ترین نهاد اجتماعی را داشته باشیم.
وی ادامه داد: از کمیسیون قضایی مجلس و شورای نگهبان هم درخواست می کنیم تا لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان را هر چه زودتر ابلاغ کنند. اداره کل حقوقی معاونت در این باره پیگیری های لازم را انجام داده است.

ابتکار خاطرنشان کرد: موضوع خانواده چه در بعد حقوقی و چه آموزش و برقراری تعادل بین خانواده و نقش فردی ‌ اجتماعی زنان را همواره مورد توجه قرار دادیم و در این جهت، حمایت از مرخصی زایمان زنان که خوشبختانه نه ماه تصویب شده است را داشتیم.  

به بیان ابتکار، ستاد ملی زن و خانواده دستورالعملی را برای آموزش قبل، حین و بعد از ازدواج تعیین کرد که نظارت آن بر عهده وزارت بهداشت است اما این کار با دستگاه های مختلف ادامه دارد و علاوه بر آن طرحی را با همکاری وزارت علوم، آموزش و پرورش و انجمن جامعه شناسی ایران تحت عنوان گفت و گوی خانواده تنظیم کردیم تا خانواده ها در کنار تنش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، ارتباط درون خانوادگی قوی داشته باشند.
وی یادآور شد: برنامه هایی برای زنان سرپرست خانوار و اشتغال وکارآفرینی آنان داریم که با وزارت کار و وزارت کشور در این باره همکاری لازم انجام شد که ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار را تحت پوشش و پیگیری قرار داده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر معصومه ابتکار هفته دولت قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود

رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدخزاعی رئیس سازمان سینمایی در بازدید از بنیاد سینمایی فارابی و شورای فیلم اولی ها با تقدیر از زحمات و تلاشهای بی وقفه اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول گفت ؛ امید بسیاری از جوانان و علاقمندان به فیلمسازی و سینما به همین شوراست و طبق گزارش هایی که از طرق مختلف به سازمان رسیده است این شورا با دقت و پویایی ، عملکردی شفاف و قابل دفاع را از خود به جا گذاشته و چهره های مستعد ، توانمند ، قابل اعتنا و آینده دار را به سینمای ایران معرفی کرده است .
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به متقاضیان زیاد از اقصی نقاط کشور برای حضور در جمع حرفه ای فیلمسازان با توصیه ی اکید به اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول عنوان کرد ؛ آنچه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان ، تازه نفس و با انگیزه به عرصه ی سینمای کشور است که سالیان طولانی در این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته اند بنده معتقدم سینماگران حرفه ای هم از این برنامه و راهبرد سازمان سینمایی استقبال می کنند و چنانچه هر کس با نگاه منصفانه به این مسیر نگاه کند قطعا نتیجه ی حاصله را تحسین خواهد کرد . شاهد ادعای بنده کارگردانان جدیدی ست که از همین شورا تاییدیه گرفته و وارد عرصه ی حرفه ای شده اند و در جشنواره های دو دوره ی گذشته جوایز مهمی کسب کرده اند. در کنار جوانان با استعداد و متعهد و آینده دار برای سینمای ملی کشورمان نباید از تجربه و تخصص پیشکسوتان غافل شویم ،سینمای ملی و اسلامی ایران برای توسعه در حوزه های مختلف ملی و بین المللی باید از همه ظرفیت های کشور بهره مند شود.
خزاعی در ادامه گفت:امسال برای حمایت از ده فیلم اولی البته فیلم های ارزان قیمت مبلغی را در بودجه فارابی مصوب کرده‌ایم که به صورت جدی تر حمایت از جریان نسل نو آغاز شود.
خزاعی در ادامه افزود: من به آینده و افتخارات بزرگ این نسل متفکر و متخصص و متعهد امیدوارم نسلی که درک بالایی از زبان تصویر دارد و شناخت خوب از مسائل کشور و از دغدغه های ملی دارد و تلاش خواهد کرد که افتخارات این کشور را در عرصه های داخلی و خارجی به تصویر کشد.سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.
راه اندازی و بررسی مجوزهای کارگردان اولی در حوزه تخصصی بدور از جریان سرمایه داری که قبلا بر این حوزه احاطه داشت و تعیین کننده بود.نوعی عدالت فرهنگی بر اساس کشف استعداد است.
در پایان خزاعی ضمن تشکر از شورا و مدیر عامل فارابی آقای زین العابدین خواست یک مراسم ویژه جهت معرفی به تهیه کننده ها و سرمایه گذاران و نهادهای تولید کننده برگزار گردد در این جلسه درباره پرونده یکی از متقاضیان به صورت نمونه بحث و بررسی شد و رئیس سازمان در جریان چگونگی ارزیابی ها و تصمیم گیری اعضای شورا قرار گرفت . این جلسه با حضور اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم اولی ها ، مجید زین العابدین ، رسول صدرعاملی ، حبیب ایل بیگی ، محمدرضاعرب ، مجید اسماعیلی ، مهدی آذرپندار ، امیربوالی و روح الله سهرابی برگزار گردید . مسئولیت دبیری این شورا را فرزاد اژدری بر عهده دارد.

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید