Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ عبدالرضا عباسپور در خصوص حوزه بیمه درمان همگانی و تکمیلی ایثارگران، گفت: تمامی ایثارگران غیر شاغل و افراد تحت تکفل آن‌ها از طریق سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه همگانی قرار دارند. همچنین تمام ایثارگران و افراد تحت تکفل آن‌ها اعم از شاغل، غیر شاغل و بازنشسته، به جز نیروهای مسلح تحت پوشش بیمه تکمیلی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و بر اساس قرارداد منعقده تمام هزینه‌های درمانی آن‌ها بر اساس قانون و در حدود تعهدات و تعرفه‌های مصوب در سراسر کشور تأمین و پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال ۱۳۹۲ بیش از ۷۶۰ هزار نفر از ایثارگران تحت پوشش بیمه درمانی همگانی قرار داشتند که این آمار در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۸۶۳ هزار نفر افزایش یافته است. همچنین در سال جاری ۱ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر از ایثارگران از خدمات بیمه درمانی تکمیلی استفاده می‌کنند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به احیای صندوق سلامت ایثارگران گفت: این صندوق با هدف تأمین هزینه‌های درمانی مازاد از تعهدات بیمه‌های همگانی و تکمیلی و درمان‌های خاص ایثارگران ایجاد شده است و تا پایان مردادماه ۱۳۹۸ مجموعاً با کمک و پرداخت ۲۳ میلیارد تومان از هزینه‌های پزشکی ایثارگران ایفای نقش کرده است.

عباسپور در خصوص اعزام جانبازان و جذب متخصصین خارج از کشور برای درمان ایثارگران گفت: از سال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود ۱۲۷ تیم پزشکی خارجی به ایران دعوت شده‌اند و در این بین بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ نفر از جانبازان عزیز ویزیت و بیش از ۱۰۰۰ نفر نیز مورد عمل جراحی قرار گرفته‌اند. در همین مدت ۸۸ نفر از جانبازان گران‌قدر برای طی مراحل تکمیل درمان به خارج از کشور اعزام شده‌اند.

وی افزود: در حوزه پایش سلامت ایثارگران نیز با توجه به اهمیت آن در افزایش سطح سلامت ایثارگران و کاهش هزینه‌های درمانی و استقبال صورت گرفته از این طرح، جامعه تحت پوشش به مرور افزایش می‌یابد. در سال ۱۳۹۲ بیش از ۱۲۱ هزار ایثارگر تحت پوشش این طرح بودند که در سال ۱۳۹۸ این رقم به ۱۶۰ هزار نفر افزایش یافته است و ایثارگران تحت پوشش این طرح شامل جانبازان، والدین و همسران شهدا هستند که برای هر کدام پرونده الکترونیکی سلامت ایجاد شده است.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص کمیسیون‌های پزشکی بنیاد نیز گفت: با افزایش سن جانبازان و مشکلات جسمی ناشی از این افزایش سن و مجروحیت و بیماری‌های این عزیزان و همچنین مجروحین جدید سال‌های اخیر، متقاضیان شرکت در کمیسیون‌های تعیین درصد و تجدید نظر کاهش نیافته و جلسات کمیسیون‌های تعیین درصد، حالت اشتغال، حق پرستاری و ماده ۱۵ در ستاد بنیاد و استان به‌صورت اعزام تیم‌های تخصصی در حال برگزاری است که در مجموع از سال ۱۳۹۲ تا پایان تیرماه سال ۱۳۹۸ با برگزاری جلسات کمیسیون پزشکی در زمینه‌های مختلف حدود ۴۰۰ هزار پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

عباسپور با اشاره به اعزام تیم‌های تخصصی به استان‌های کم برخوردار کشور گفت: از سال ۱۳۹۲ تا پایان تیرماه سال ۱۳۹۸ با اعزام تیم‌های تخصصی به استان‌های کم برخوردار در مجموع حدود ۸ هزار نفر از ایثارگران توسط این تیم‌ها ویزیت و درمان شده‌اند.

وی در خصوص تجهیزات پزشکی و توان‌بخشی ارتز و پروتز گفت: از جمله سیاست‌های مهم و اهداف اصلی معاونت بهداشت و درمان در بنیاد موضوع توان‌بخشی و بازتوانی جامعه هدف است تا ضمن فعال نگه داشتن ایثارگران، از ناتوانی و عوارض آن در ایثارگران جلوگیری شود و در همین راستا نسبت به تهیه و توزیع تجهیزات پزشکی و لوازم توان‌بخشی از طریق شرکت‌ها و منابع داخلی و واردات از خارج کشور اقدام می‌شود و سالانه تجهیزات مورد نیاز ایثارگران به این عزیزان واگذار می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران خانواده درمان شهدا و ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان رسول خزینی اظهار داشت  : پوشش درمان کلیه  بیمه شدگان صندوق  روستاییان تحت پوشش بیمه سلامت ایران و همچنین  پوشش بیمه  درمان بیمه شدگان مشمول 5 دهک اول درآمدی صندوق بیمه سلامت  همگانی ایرانیان در سال 1403 بصورت متمرکز در سامانه های الکترونیک این سازمان بصورت گروهی و غیر حضوری تمدید اعتبار گردید .
این مقام مسئول افزود : بیمه شدگان می توانند جهت اطلاع از اعتبار پوشش بیمه درمان خود از طریق سرشماری # 1666* اقدام نمایند .

 وی افزود:  متقاضیان پوشش بیمه درمان مشمول دهک های 6 تا 9 نیز جهت برخورداری از تخفیفات قابل توجه دولت محترم در پرداخت حق بیمه درمان ، میتوانند از طریق  سامانه  خدمات غیر حضوری به آدرس اینترنتی csp.ihio.gov.ir  مراجعه و نسبت به تمدید اعتبار بیمه نامه خود اقدام و از خدمات بیمه ای این سازمان برخوردار گردند . 
  
رئیس اداره بیمه گری و درآمد تصریح کرد  : بیمه شدگانی که به خدمات غیر حضوری این سازمان را دسترسی ندارند ، می توانند از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد جهت تمدید اعتبار و و بهره مندی از خدمات بیمه ای این سازمان اقدام نمایند .

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده