Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا زینی وند مقدم روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه آموزشگاه ۶ کلاسه کوهنانی کوهدشت اظهار داشت: از وقوع سیل تاکنون ۱۹۴ میلیارد تومان برای ساخت مدارس استان لرستان از محل کمک های خیرین و اعتبارات ملی و استانی جذب شده است که سهم خیرین از این میزان ۹۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می باشد.
وی افزود: در نوسازی مدارس استان شاهد پویایی و گسترش جبهه های کاری این دستگاه در تمام مناطق استان بالاخص در مناطق سیل زده بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم مدیرکل نوسازی مدارس استان اظهار داشت: سیل فروردین ماه باعث شد خسارت هایی به زیرساخت های استان وارد شود،و در این راستا ۸۵ فضای آموزشی در لرستان در جریان سیلاب آسیب دیده که باید در دو ماه آینده که شروع فصل تحصیلی است بازسازی شوند.

محمد رضا حیدری  اظهار داشت: با توجه به اینکه کمتر از ۳ماه به آغاز سال تحصیلی باقی مانده است، براین اساس یکی از اولویتهای مهم ما بر تکمیل طرح های نیمه تمام متمرکز شده و بیش از ۷۰ درصد توان خود را در مناطق سیل زده استان به کار بسته ایم.

حیدری بیان کرد: خوشبختانه با ظرفیت خیرین اقدامات امیدبخشی را شاهد خواهیم بود و در این راستا می طلبد تا همه مدیران آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان به خوبی از ظرفیت خیرین کشوری و استانی در ساخت مدارس بهره ببرند.

وی از ضرورت تشکیل کمیته نظرسنجی در بحث ساخت پروژه‌های آموزشی گفت و اعلام کرد: این اقدام موجب می‌شود بر اساس تعداد دانش آموزان و نیاز واقعی منطقه و شهرستان، پروژه های آموزشی ساخته شود تا از منابع مالی به خوبی استفاده شود.

حیدری گفت: در جریان سیل فروردین ماه یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال خسارت به مدارس این استان وارد شد.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بیان کرد: در بخش رودبار ۴ مدرسه پس از آبگیری سد سیمره به زیر آب رفتند که با همت مسئولین شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تاکنون ۳ مدرسه ساخته شده است.

 حیدری گفت:همچنین مدرسه ۶ کلاسه روستای بساط بیگی بخش کوهنانی بعنوان جایگزین مدارس غرق شده دریاچه ی سد سیمره ساخته شده است.

وی افزود: ۱۰ باب مدرسه در مناطق متاثر از احداث سد سیمره احداث نماید که علاوه بر مدرسه ۶ کلاسه روستای بساط بیگی کوهنانی دو  باب مدرسه دو کلاسه در روستاهای دربند کبود و شورابه  نیز در سال ۱۳۹۶ با هزینه  ده میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال توسط شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ساخته و تحویل شده است.

۷۲۷۴/۶۰۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران