Web Analytics Made Easy - Statcounter

درویشی با بیان اینکه استان اصفهان رده پایینی در دولت الکترونیک کسب کرده است، از راه اندازی این طرح در آینده نزدیک، پس از ۱۴ سال انتظار خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «ایوب درویشی» در شورای اداری گلپایگان با بیان اینکه یکی از عناصر اصلی تامین امنیت ملی شهیدان هستند و برکات آنها در زندگی جاری است، گفت: هفته دولت فرصت خوبی برای ارائه بیان برنامه های دولت به مردم است و لذا مدیران حرفها را در میان مردم بزنند و با مردم گفتگو کنند، کارها را نقد و نقدها را بشنوند و با هدف صلاح مردم، مسیرهای نادرست را اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان با تبیین اینکه اگر ادعای خدمت صادقانه به مردم داریم باید در عمل آن را به مردم ثابت کرد، مردم از این خدمت خالص، صادقانه و ارتباط مستمر احساس خوبی خواهند داشت و با تاکید بر اینکه مدیران  در بیان مسائل و گزارشات باید واقعیتها را در نظر گرفت، بیان کرد: برقراری عدالت اجتماعی به عنوان یکی از آرمانهای متعالی انقلاب کار سختی است و اگر مردم در حرف و عمل تعارض ببیند، دچار تردید و احساس تبعیض خواهند شد و آنجا نقطه خطر است.

 

وی با بیان اینکه مدیران اخلاق و انصاف را در کارها حاکم کنند و حق مردم است که مطالبه حق کنند، ادامه داد: مسئولیت سنگین است زیرا ادعای یک کشور نمونه با احکام اسلامی کرده ایم و این وظیفه ما قرا سنگین کرده است و مدیران هرمنطقه متفکل توسعه آن منطقه هستند و برای خدمت به مردم باید انسجام شکل گیرد و مسائل مردم حل و فصل شود و وظیفه داریم که این کار به بهترین حالت ممکن صورت بگیرد.

 

درویشی یکی از مولفه های نظامِ حکمرانی خوب، شفافیت  دانست و تاکید کرد: آمارها در اختیار مردم قرار گیرد و کارها با بهره وری و راندمان بالا صورت بگیرد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان  با بیان اینکه نظام اداری که وظیفه توسعه آن را برعهده دارد، مسئول ناکارآمدی ها و بیماری های آن نیز هست، اذعان کرد: فرآیندهایی که در برخی دستگاه ها اجرا می شود، گاه عقب مانده و به صورت  20 سال پیش صورت می گیرد و 40 سال از انقلاب گذشته و باید اینها رصد کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه توسعه منطقه با سرمایه گذاری پیش می رود و مدیران باید جاذب سرمایه گذار باشند، افزود: یکی از ناکارآمدی های سیستم، وجود قوانین ناکار آمد است ولی انسان ها قوانین را اجرا می کنند و مردم انتظار بهره وری در کارها را دارند.

 

درویشی با اشاره به اینکه  سهم فناوری اطلاعات برای کاهش هزینه و افزایش سرعت خدمات مشخص است، تصریح کرد: استان اصفهان از نظر زیرساخت های فناوری اطلاعات پس از تهران در جایگاه اول قرار دارد  ولی در رده آخر بهره برداری از فناوری اطلاعات  و دولت الکترونیک است.

 

معاون استاندار اصفهان شهدا را  مهم ترین سرمایه کشور دانست و بیان کرد: استان اصفهان، هزار کارمند شهید دارد و یادواره شهدای کارمند هرسال برگزار و از خانواده های شهدا تقدیر می شود.

 

وی گلپایگان را از افتخارات کشور در زمینه پرورش عالم و مجتهد و کارآفرینی بیان کرد و افزود:  این شهرستان چندین برند اقتصادی دارد و یکی از قطب های تولید محصولات لبنی و کارهای کشاورزی است که باید این ظرفیت ها را استفاده کرد و گردشگری یکی از مزیت های مهم گلپایگان به دلیل زیر ساخت های چون طبیعت و تاریخ است و در هر نقطه ای از کشور به نام کباب گلپایگان افتخار و اعتماد می شود که این سرمایه معنوی و میراث ناملموس کشور است و باید از آن حفاظت کرد.

 

درویشی با اشاره به اینکه استان اصفهان پیشرو در صنعت و کشاورزی است و حال باید سطح بالاتر را کسب کند و با بیان اینکه محدود کردن صنعت توصیه کارشناسان است که با هاب علم و فناوری جایگزین شود، تشریح کرد: طرحی در سال ۸۴برای ایجاد اولین کریدور علم و فناوری کشور در استان اصفهان تصویب شد واین طرح هنوز در پیچ و خم اداری مانده است و ۱۰ سال در کمیته ها چرخیده است ولی شورای علم و فناوری زیر نظر استاندار در ماه های اخیر، هرهفته تشکیل می شود و به زودی این کریدور راه اندازی خواهد شد.

 

معاون استاندار با اشاره به اشتغالزایی خانه های بوم گردی، خاطر نشان کرد: گردشگران خارجی را با افتخار به بازدید از آثار تاریخی می بریم لذا با زنده کردن و باز سازی خانه های مخروبه، کاری کنیم که آیندگان به آن افتخار کنند./

پایان پیام/563

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت خبرگزاری شبستان شیراز مسجد استان بوشهر روز جهانی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شبستان یزد گلپایگان کریدور فناوری دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان