Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،محمدرضا حیدری بیان کرد: با وقوع سیل در استان لرستان، برخی مدارس شهرستان پلدختر به شدت دچار آبگرفتگی شده و برخی مدارس دیگر دچار آسیب‌های شدیدتر شدند که نیازمند تخریب و بازسازی مجدد هستند.

وی اظهار داشت: برای بازسازی و بهره‌برداری از مدارس تا آغاز سال تحصیلی، کار‌ها بی‌وقفه انجام می‌شود و در آغاز سال تحصیلی هیچ دانش‌آموزی در مناطق سیلزده بدون کلاس درس نخواهد بود

حیدری با بیان اینکه در اثر سیل در شهرستان پلدختر ۱۴ مدرسه با ۸۸ کلاس درس تخریب شدند که تعداد مدارس تعمیری ۳۵ مورد با ۱۴۵ کلاس درس است، عنوان کرد: قرار است تا اول مهرماه حدود ۲۱ مدرسه مشتمل بر۱۲۲ کلاس درس را بازسازی و تحویل آموزش و پرورش دهیم و مابقی طرح‌ها علاوه بر مدارس آسیب‌دیده به عنوان فضای آموزشی جدید تا مهرماه سال آینده بهره‌برداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۲۲۸ میلیارد تومان برای بازسازی تمامی مدارس سیل زده استان تخصیص داده شد که از این میزان ۶۰ میلیارد تومان از طرف سازمان نوسازی مدارس کشور، ۲۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات مربوط به سیل، ۱۴ میلیارد تومان از محل استاندارد سازی، ۴۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ۸۶ میلیارد تومان نیز از سوی خیرین مدرسه‌ساز تأمین شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان یادآور شد: فضا‌های آموزشی که در حاشیه رودخانه و در مسیر سیلاب قرار داشتند بیشتر آسیب دیدند، احداث مجدد آن‌ها در همان مکان قبلی انجام نخواهد شد و برای جایگزینی آن مدارس در جا‌های دیگر با مکانیابی دقیق و اصولی، اقدامات لازم انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی اخباری مبنی بر عدم آماده شدن مدارس تا ابتدای مهرماه از سوی برخی از رسانه‌ها عنوان می‌شود، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای بازسازی و بهره‌برداری از مدارس تا آغاز سال تحصیلی، کار‌ها با تلاش بی‌وقفه و به صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود و در آغاز سال تحصیلی هیچ دانش‌آموزی بدون کلاس درس نخواهد بود.

حیدری افزود: برای سرعت بخشیدن به ساخت و ساز مدارس، طرح صنعتی‌سازی ساخت فضا‌ها در دستور کار ما قرار گرفته و اولین مدرسه صنعتی‌سازی شده در ریقان چگنی اول مهرماه تحویل می‌شود.

انتهای پیام/د

۲۲۸ میلیاردتومان برای بازسازی مدارس سیل‎زده لرستان اختصاص یافت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۳۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان