Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: هدف این سازمان از لایروبی حوضچه شرقی و بندر تجاری کیش، استحصال زمین از دریا نیست بلکه امکان پهلوگیری کشتی های سنگین از این اقدام عمرانی ارزشمند است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر مصطفی خانزادی با اشاره به مطالبی که در ارتباط با موضوع لایروبی بندر تجاری کیش در فضای رسانه ها منتشر شده است افزود: احداث اسکله تجاری 35ھزار تنی جزیره کیش به اتمام رسیده است و در این مرحله لازم است بستر دریا در بندر کیش در محدوده اسکله و به منظور تأمین عمق کافی جھت امکان پھلوگیری شناورھای سنگین، لایروبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانزادی با بیان این که به منظور بھره برداری از اسکله، «لایروبی» اقدامی اجتناب ناپذیر است و حجم زیادی از مصالح حاصل از لایروبی تولید می شود که حمل و دپوی آن به مکانی دیگر، صمن تخریب شدید محیط زیست ھزینه ھای سنگینی به ھمراه خواھد داشت افزود: ھمانند روش مرسومی که عمدتاً در اکثر پروژه ھای مشابه در دنیا بکار گرفته می شود، مصالح حاصله از لایروبی در نقطه ای از دریا دپو شده و زمینی در دریا استحصال می شود.
وی تأکید کرد: ھدف و مقصود سازمان، استحصال زمین از دریا نبوده است، بلکه مصالح مازاد حاصل از انجام لایروبی بندرتجاری است که لاجرم به استحصال زمین از دریا می انجامد. ھرچند که این استحصال، به واسطه ارزش افزوده ای که با تولید زمین مرغوب ایجاد خواھد نمود، از بعد گردشگری و اثر پذیری بر روی اقتصاد جزیره زیبای كیش اثر قابل ملاحظه ایی خواهد داشت.
معاون عمران و زیر بنایی سازمان اظهار داشت: با عنایت به تحریم ھای اقتصادی، سازمان منطقه آزاد کیش نتوانست برای انجام این کار از روش برگزاری مناقصه عمومی بین المللی به منظور انتخاب و بکارگیری شرکت ھای خارجی استفاده نماید از این رو، تنھا دستگاه لایروب که امکان انجام اینکار را در داخل کشور داشت، شناور پردیس ھفت شرکت مکین دریا بود که می توانست در بستر سخت دریای پیرامون جزیره کیش حفاری نموده و مصالح حاصل از حفاری را به فاصله موردنظر، منتقل نماید.
وی افزود: با عنایت به انحصاری بودن شناورِ لایروب پردیس ھفت، برگزاری مناقصه عمومی در داخل کشور نیز منتفی بود؛
در ضمن هنوز قراردادی با شرکت مکین دریا منعقد نشده است، بلکه صرفاً یک تفاھمنامه کلی برای برخی ھمکاری ھای مشترک در زمینه مطالعات و امکان سنجی لایروبی بندرگاه تجاری کیش صورت گرفته است.
خانزادی خاطر نشان کرد: ھمزمان با انجام مطالعات فوق، از ماه ھا پیش مطالعه و بررسی آثار زیست محیطی انجام این عملیات برعھده یکی از مھندسین مشاور زیست محیطی معتبر و مورد تائید سازمان محیط زیست كشور سپرده شده است و تا کنون مطالعات زیادی در حوزه زیست محیطی برای مشخص نمودن ابعاد EIA این پروژه صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • موعود شمخانی کیست؟
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • دریافت سهمیه جام جهانی بانوی ووشو کار کیش