Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@05:21:40 GMT

انسان‌محور پیشرفت و بزرگ‌ترین منبع ثروت جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۵۸۹۴

انسان‌محور پیشرفت و بزرگ‌ترین منبع ثروت جامعه است

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین ارکان یک جامعه و کشور حوزه بهداشت و درمان است تصریح کرد: انسان‌محور پیشرفت و بزرگ‌ترین منبع ثروت جامعه است و بهداشت و درمان با انسان سروکار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ظهر چهارشنبه (13 شهریور) در آئین افتتاح همراه سرای بیمار مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس با بیان اینکه تا رسیدن به استاندارد بیمارستانی و تخت موردنیاز در استان بوشهر فاصله‌داریم، اظهار داشت:  یکی از کارهایی که باید صورت بگیرد بحث توسعه بیمارستانی، درمانگاهی و سخت‌افزاری حوزه درمان و بهداشت و تجهیزات آن است که این کار به عنوان یک پیوست اجتماعی به همه ابلاغ شد، که هر بیمارستانی در بوشهر ساخته می‌شود باید همراه سرا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان با بیان اینکه زیبنده استان بوشهر نیست که همراه بیمار در خیابان بخوابد و با تاکید بر اینکه ۹۵ درصد از نفت و ۶۴ درصد از گاز ایران از استان بوشهر است و همچنین بخش عظیمی از کشاورزی درآمدزای ملی مثل نخیلات در استان بوشهر است، تصریح کرد:  سهم استان بوشهر از همه مواهبی که به فضای ملی ارائه می‌کند کم است که باید به استان بوشهر در سطح ملی نگاه ویژه شود.

 

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین ارکان یک جامعه و کشور حوزه بهداشت و درمان است تصریح کرد:  انسان‌محور پیشرفت و بزرگ‌ترین منبع ثروت جامعه است و بهداشت و درمان با انسان سروکار دارد.

 

آیت الله صفایی بوشهری افزود: اگر منبع ثروت کشور که همان انسان است دچار بحران بیماری شود دیگر توان حرکت جهت پیشرفت اجتماعی ندارد و به همین دلیل کار بهداشت و درمان کار مهم و استراتژیک است.

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر حوزه سخت‌افزار و امکانات استان بوشهر خیلی مطلوب است و روند پیشرفت و توجه به استان بوشهر خیلی خوب دارد طراحی می‌شود.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر به عنوان الگوی توسعه دانش بنیان ایران انتخاب‌شده است، دانشگاه‌ها و شخصیت‌های استان بوشهر به عنوان یک استان دانش بنیان و فرهنگی با پیشینهٔ بالای تاریخی پرشکوه در ایران می‌درخشد.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم محرم کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های مساجد مجلس خبرگزاری شبستان روزنامه محرم حسینی بهداشت و درمان استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان