Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) براساس مأموریت‌های محوله از سوی ستاد اجرایی، در دومین سال فعالیت اشتغال‌زایی اجتماع‌محور خود در استان کردستان، بیش از ۱۵۰۰ طرح را در این استان راه‌اندازی می‌کند. تاریخ انتشار: 13:06 - 16 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۷۸۷۰

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، با سفر معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت و هیأت همراه به کردستان و بازدید از مشاغل ایجاد شده در این استان، دور دوم ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار در روستا‌های شهر‌های کردستان با ایجاد ۱۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته‌ی معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی تا پایان سال جاری باعث ایجاد ۴۲۰۰ شغل اجتماع‌محور در استان کردستان می‌شود.

رضا راضی زاده در تشریح اقدامات بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان کردستان گفت: سال گذشته ۲۳۸ طرح اشتغال‌زایی با ایجاد ۵۲۰ شغل را با اعتباری بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال در روستا‌های شهرستان‌های بیجار و سروآباد راه‌اندازی کردیم و برای سال ۹۸ نیز ایجاد ۱۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی در تمام ۱۱ شهر استان کردستان هدف‌گذاری شده است.

وی اعتبار درنظر گرفته شده برای ایجاد این تعداد طرح اشتغال‌زایی را ۱۸۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: با راه‌اندازی ۱۵۰۰ طرح مذکور، بیش از ۴۲۰۰ شغل اجتماع‌محور در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی استان کردستان ایجاد خواهد شد.

معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: این ۴۲۰۰ شغل توسط ۳ مجری و ۲۰ تسهیل‌گر اقتصادی- اجتماعی بنیاد برکت در قالب طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت) و با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای، در رسته‌هایی هم‌چون دام‌پروری، صنایع دستی، پرورش بوقلمون و فرآوری محصولات باغی و کشاورزی و ... راه‌اندازی خواهد شد.

راضی‌زاده با اشاره به نشستی که با حسین فیروزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ی منابع استاندار کردستان داشت، تصریح کرد: این دیدار، به نوعی حکم شروع فرآیند اجرایی طرح‌های اشتغال‌زایی جدید بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را در سال جاری داشت.

وی ادامه داد: در این دیدار، که مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت نیز حضور داشتند، علاوه بر ارایه و تبیین الگو‌ها و مدل‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت در کردستان، زمینه ها‌ی همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی استان با بنیاد مورد بررسی و تأکید قرار گرفت تا به این ترتیب، تسهیل‌گری لازم برای اجرای هر چه بهتر و سریع‌تر طرح‌ها انجام شود.

معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ایجاد ۱۴۰ طرح اشتغال‌زایی دیگر در قالب مدل اقتصادی «آسمان» (آیین‌نامه‌ی سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) در استان کردستان خبر داد و اظهار داشت: با گروه‌سازی و فعال کردن جوامع محلی و تشکیل به ترتیب ۳ و ۴ گروه در شهرستان‌های بیجار و سروآباد و راه‌اندازی ۷ صندوق محلی، ۱۴۰ طرح اشتغال‌زایی دیگر نیز در سال ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد که ایجاد ۴۰۰ شغل دیگر را به دنبال خواهد داشت.

راضی‌زاده درباره‌ی بازدیدش از طرح‌های اشتغال‌زایی ایجاد شده در استان کردستان نیز توضیح داد: برای بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بسیار اهمیت دارد که مشاغل پس از استقرار، پایدار باشند. به همین منظور، سرکشی‌ها و بازدید‌های دوره‌ای از طرح‌ها و مشاغل در دستور کار است تا ضمن گفت‌وگوی بی‌واسطه با مردم و کارآفرینان، با دغدغه‌ها و مشکلات آشنا شویم.

وی بیان کرد: خوش‌بختانه طرح‌های ایجاد شده در شهر‌های بیجار و سروآباد که بیش‌تر در رسته‌ی شغلی پرورش دام سبک است به یک پایداری مطلوب رسیده و رضایت‌بخش است.

ملاقات با آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی، نماینده‌ی، ولی فقیه در کردستان از دیگر برنامه‌های سفر معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت به استان کردستان بود. در این دیدار، ضمن ارایه‌ی گزارشی از فعالیت‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان کردستان، برنامه‌های انجام گرفته و در دست اقدام در این استان نیز تشریح شد.

گفتنی است، بنیاد برکت در راستای محرومیت‌زدایی، توسعه، پیشرفت، توانمندسازی اقتصادی و توزیع عادلانه‌ی امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال‌زایی را به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در روستا‌ها و مناطق محروم کشور راه‌اندازی کرده است. بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم‌چنین در سال ۹۸ بیش از ۱۰ استان را به استان‌های هدف خود در زمینه‌ی اشتغال‌زایی اجتماع‌محور افزوده است و هم‌اینک ۲۸ استان، ۱۷۵ شهرستان و ۶ هزار روستا تحت پوشش طرح‌های اشتغال‌زایی و حمایت کارآفرینی این بنیاد قرار دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال آفرینی اجتماع محور شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: در فراخوان جدید جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار خواهند آمد و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، یاسین کیخا با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان جذب از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند که حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده‌ها، ارزیابی و معرفی به کانون‌های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تأیید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه‌های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تأیید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند، ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد،به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم‌ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ‌التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه‌ها موفق‌تر عمل کردند، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل‌ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه‌ها معنادارتر است.

وی همچنین با اشاره به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست‌ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده، گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است، ولی مابه ازای هر کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه‌یزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را بزودی و در مناسب‌ترین زمان اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی