Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-06@03:04:55 GMT

هزینه عصب کشی دندان در سال ۹۸ چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۵۷۵۴

هزینه عصب کشی دندان در سال ۹۸ چقدر است؟

هزینه عصب کشی دندان در سال ۹۸ برای هر دندان ممکن است حداقل ۲۰۰ هزار تومان رقم بخورد. باید توجه داشته باشید که این هزینه در شهر‌های مختلف و در مراکز درمانی مختلف ثابت نیست و ممکن است تغییرات زیادی داشته باشد. در این گزارش صرفا یک حدود قیمت برای هزینه عصب کشی دندان در سال ۹۸ اعلام شده است.
هزینه عصب کشی دندان چقدر است؟ جنوب نیوز: هزینه عصب کشی در دندانپزشکی‌های مختلف ممکن است نرخ‌های خیلی متفاوتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دندانپزشک‌ها هزینه عصب کشی را بر مبنای تعداد کانال محاسبه می‌کنند. عصب‌کشی دندان‌های تک کانال بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است و هرچه تعداد کانال‌ها بیشتر شود، این هزینه چند برابر می‌شود. برای مثال عصب کشی دندان‌های دو کانال بین ۲۱۰ تا ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد. دندان‌های شماره شش و عقب‌تر به خاطر سختی دسترسی به آن‌ها هزینه بیشتری برای عصب کشی دارند. طوری که دندان‌پزشک‌ها برای هر کانال عصب کشی دندان شماره هفت ۱۹۶ تا ۲۸۰ هزار تومان هزینه دریافت می‌کنند.   به گزارش فرارو، این هزینه برای دندان شماره هشت به ۲۱۰ تا ۳۰۰ هزار تومان می‌رسد. توجه داشته باشید که اگر دندان‌های عقب‌تر نیاز به عصب کشی سه کانال داشته باشند، این هزینه‌ها ممکن است بیشتر شود. برای مثال عصب کشی سه کانال دندان شماره هفت بین ۳۳۰ تا ۴۸۰ هزار تومان و عصب کشی سه کانال دندان شماره هشت بین ۶۰۰ تا ۸۵۰ هزار تومان هزینه لازم دارد. این نرخ‌ها مربوط به مطب‌های دندانپزشکی خصوصی است و ممکن است در مراکز درمانی دولتی نرخ‌های پایین‌تری برای عصب کشی دندان مشاهده کنید. تعداد کانال‌های عصب کشی برای هر دندان بسته به نظر دندان‌پزشک تعیین می‌شود و ممکن است دندان شما به عصب کشی یک کانال تا چهار کانال احتیاج داشته باشد. هزینه‌های ترمیم دندان عصب کشی شده بعد از انجام فرآیند عصب کشی، دندان‌پزشک‌ها برای ترمیم داخل دندان را با آمالگام یا کامپوزیت پر می‌کنند. آمالگام ماده‌ای نقره‌ای رنگ و بادوام است که بدلیل متفاوت بودن رنگ آن با رنگ دندان‌ها زیبایی کمتری دارد و برای ترمیم دندان‌های پشتی مناسب است. برای پر کردن دندان‌های جلو استفاده از مواد کامپوزیت رایج است که با دندان همرنگ است و زیبایی بیشتری دارد. کامپوزیت به خاطر دوام کمتری که نسبت به آمالگام دارد، برای دندان‌های پشتی استفاده نمی‌شود.

هزینه ترمیم دندان بر اساس تعداد سطح و لایه تعیین می‌شود. همچنین باید توجه داشته باشید که ترمیم دندان با آمالگام و کامپوزیت تفاوت قیمت ندارد. طوری که ترمیم یک سطحی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، ترمیم دو سطحی بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ هزار تومان و ترمیم سه سطحی بین ۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار تومان هزینه دارد. البته باید توجه داشته باشید که بعضی دندان‌پزشک‌ها ترمیم با کامپوزیت را گران‌تر حساب می‌کنند.   به گزارش فرارو، برای مثال در نرخ‌نامه یکی از کلینیک‌های دندان‌پزشکی آمده آمالگام یک سطحی ۸۲ هزار تومان، دو سطحی ۹۳ و سه‌سطحی ۱۰۸ هزار تومان برای هر دندان هزینه دارد. هزینه ترمیم با آمالگام بیلداپ در این کلینیک ۱۳۴ هزار تومان در نظر گرفته شده. در طرف مقابل هزینه ترمیم کامپوزیت کمی بیشتر است. طوری که نرخ ترمیم دندان کامپوزیت یک سطحی ۹۹ هزار تومان، کامپوزیت دو سطحی ۱۱۴ هزار تومان و کامپوزیت سه سطحی ۱۳۴ هزار تومان است. در آخر هزینه لازم برای کاپوزیت بیلداپ ۱۴۶ هزار تومان اعلام شده است. چه زمانی باید عصب کشی کنیم؟ عصب کشی دندان یا روت کانال زمانی به کار می‌رود که مغز دندان یا پالپ دچار عفونت یا آسیب شده باشد. در طول درمان کانال ریشه، مغز دندان برداشته می‌شود و داخل دندان تمیز می‌شود و سپس کانال‌های دندان با استفاده از روش‌های پرکردگی، بسته خواهد شد. گفته می‌شود خیلی‌‎ها از عصب کشی دندان می‌ترسند، آن‌ها تصور می‌کنند که این درمان با درد بسیاری همراه است. در حقیقت اکثر افرادی که این درمان را تجربه کرده‌اند معتقدند که مراحل عصب کشی درد چندانی ندارد، در مقایسه با زمانی که کانال ریشه با مواد پر می‌شود.   احساس ناراحتی که در زمان پرکردگی ایجاد می‌شود باعث شده تا اکثریت تصور کنند عصب کشی دندان دردناک است. با این حال بهتر است زمانی که موقع جویدن غذا دچار درد شدید دندان شدید یای حساسیت طولانی مدت به گرما یا سرما پیدا کردید، سراغ دندانپزشک بروید چراکه امکان دارد نیاز به عصب کشی دندان داشته باشید. از دیگر مواردی که ممکن است به خاطر آن‌ها نیاز به عصب کشی دندان پیدا کنید، تغییر رنگ دندان و تورم و احساس درد در لثه‌های اطراف دندان است. منبع:فرارو

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

عباس رضاییان‌زاده امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

وی از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی ضمن دعوت از مردم برای  شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • نفس راحت پائز: تیم ملی تا دندان مسلح شد
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان