Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: باید مراقب باشیم که حواشی مزاحم ما نشوند و دشمن تلاش می‌کند که ما را از امور اصلی به فرعی مشغول کند و در این جهت به گونه‌ای فرعیات را بزرگ جلوه می‌دهد که گویا گره بزرگ کشور است. ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور پیش از ظهر امروز در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه خواهران در آئین آغاز سال تحصیلی 99-98 اظهار داشت: عملا در فضای عاشورای حسینی هستیم و وظیفه دارم که این ایام را تسلیت عرض کنم و آرزومندم که همه شما طلاب عزیز، اساتید، مدیران و مسئولان که در این آئین از سراسر کشور حضور یافته‌اید، توفیق پیدا کنید که پیام‌رسان عاشورا باشید و مرگ و حیات خود و مردم را حسینی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وظیفه خواهران در حوزه علمیه بیان کرد: حوزه‌ای روسفید است که مردانش سر به‌ دار و زنانش پیام‌رسان نظام اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) باشند و امیدواریم همگی به برکت این سال تحصیلی که با محرم 1441 مقارن شده است به این اصل مهم دست یابید.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور خدمت به مردم را عامل موفقیت حوزه علمیه دانست و عنوان کرد: حوزه علمیه موفقیت خود را در خدمت به مردم و پیگیری وظایفش دارد و از این رو است که همیشه در مواقع مهم بهترین تصمیم را گرفته، وظیفه را تشخیص داده و به آن عمل کرده است.

وی با بیان اینکه امروزه وظیفه ما توجه به اشاره دست مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: ایشان از ما استواری و مقاومت را می‌خواهند و حوزه علمیه افزون بر مقاومت خودش باید مردم را نیز در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی استوار سازد.

بهجت‌پور ادامه داد: امروزه چشم بسیاری از ضعیف نگه داشته شده‌های سراسر جهان به حرکتی است که در کشور ایران به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای در حال انجام است و حوزه علمیه که مشغول اعمال تربیتی، علمی و اجتماعی است باید به اشاره دست رهبری توجه داشته و کاری را که ایشان می‌خواهند انجام دهد.

وی با اشاره به انتظارات رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب گفت: کلید گام دوم انقلاب زده شد و پس از 40 سال دستاوردهای درخشانی را در اختیار داریم و رهبر معظم انقلاب انتظار دارند که همه در گام دوم انقلاب استوارتر و سریع‌تر حرکت کنند.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور در ارتباط با نقش حوزه علمیه در تشکیل تمدن اسلامی اظهار داشت: باید تمدن فاخر اسلامی که دارای بیشترین قدرت برهانی و منطقی و جامع‌ترین امکانات علمی و فناوری است در جهت توسعه همه ابعاد زندگی مردم تشکیل شود و حوزه علمیه در این میان باید نقش خود را پیدا کند و نقش آن توجه دادن مردم و مخصوصا جوانان در اموری است که باعث سربلندی ما شد.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه می‌تواند کانون تحول و پیشرفت باشد، تصریح کرد: معنویت یعنی باز کردن دریچه نگاه مردم به غیر از عالم و ارزش دادن به معنویت و ساخت یک نظام اخلاقی که بر پایه برهان استوار است وظیفه ما است و اگر این اتفاق بیفتد حوزه علمیه کانون اصلی تحول و پیشرفت کشور خواهد بود و از آسیب‌ها نیز مصون می‌ماند.

بهجت‌پور اهداف دشمن را در راستای جلوگیری از تشکیل تمدن اسلامی در ملت ایران برشمرد و بیان کرد: ما در نقطه تاریخی رسیدن به قله پیروزی هستیم؛ تحولات تاریخی نشان می‌دهد که از این ملت تمدنی سرافراز بیرون می‌آید و تولد تمدنی عظیم در حال انجام است و دشمن نیز تمام قوای خود را برای جلوگیری از این پیشرفت جمع کرده است.

وی افزود: ما به عنوان خادمان حوزه علمیه باید مردم را یاری کرده، حرکت دشمن را رصد نموده، مردم را تشویق و صبر و شکیبایی را سرمشق زندگی خود و مردم قرار دهیم.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور جایگزین امور فرعی به جای امور اصلی را از راهکارهای دشمن دانست و عنوان کرد: باید مراقب باشیم که حواشی مزاحم ما نشوند و دشمن تلاش می‌کند که ما را از امور اصلی به فرعی مشغول کند و در این جهت به گونه‌ای فرعیات را بزرگ جلوه می‌دهد که گویا گره بزرگ کشور است.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه باید مکانی برای رشد طلاب باشد، تصریح کرد: ما متمرکز شده‌ایم که اصل فعالیت‌های حوزه علمیه باید در مدرسه باشد و همه باید توجه کنند که حوزه علمیه‌ای سرافراز است که در امر آموزش و پرورش، ساختار، روابط اداری و غیره، اقتدار و کارآمدی مدرسه بالا برود و زمینه رشد طلبه در آن فراهم شود.

بهجت‌پور افزود: آنچه در مدرسه اتفاق می‌افتد باید روز به روز با کمال و پیشرفت بیشتری همراه شود و همه باید توجه خود را معطوف بر اینکه در مدرسه چه می‌گذرد بگذارند و هر آنچه در توان دارند را به کار گیرند و باید توجه داشت که مدارس علمیه نباید گرفتار نمایش و همایش‌ها شوند اما موانع طلاب، اساتید و همه عوامل باید از میان برود و حداقل آن همراهی و دعوت به صبر و شکیبایی است.

وی با بیان اینکه بزرگترین رسالت حوزه علمیه، رسالت اجتماعی است، عنوان کرد: طلبه باید یک کنش فرهنگی، اجتماعی و پژوهشی در عرصه اجتماعی باشد و مدرسه علمیه فقط برای اخذ مدرک نیست بلکه ما می‌خواهیم خود و خانواده‌ها را به عنوان اصلی‌ترین سلول اجتماع، رشد اجتماعی دهیم و نقش زنان را به خوبی پوشش دهیم.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور در ارتباط با چگونگی افزایش اثربخشی بانوان در جامعه اظهارداشت: وظیفه ما است که برای اثربخشی تمام اجزا حوزه علمیه تلاش کنیم و هر کسی که می‌تواند فرصت و امکانی برای زنان ایجاد کند، باید این فعالیت را انجام دهد تا نفوذ حوزه علمیه خواهران در همه عرصه‌ها افزایش یابد.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار مسجد و حسینه در کشور وجود دارد که می‌تواند زمینه فعالیت شما باشد و دستگاه‌های مختلف نیز باید همراهی و همکاری کرده تا جایگاه شایسته حوزه خواهران تثبیت شود.

بهجت‌پور خطاب به مسئولان فرهنگی کشور گفت: نقش خواهران امداد فرهنگی است و کشور از همه لحاظ در شرایط سختی قرار دارد و خواهران حوزه علمیه در همه زمینه‌ها می‌توانند به عنوان سفیران طهارت، معنویت و یاور خانواده‌های پر و بال شکسته نقش خوبی ایفا کنند و این فرصت باید قدر دانسته شود.

وی از حمایت‌های مسئولان کشور و مردم قدردانی کرد و بیان کرد: از مقام معظم رهبری، مراجع تقلید، دولت، مجلس و مردم که با تمام علاقه حوزه علمیه را در بخش مالی حمایت می‌کنند متشکرم چراکه بخش زیادی از نگرانی حوزه علمیه خواهران با همین حمایت‌ها برطرف شده و پیشرفت حاصل می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: به تناسب رشد حوزه علمیه و ظرفیت آن، کشور قدرت‌ها، میدان‌ها و عرصه‌های جدید را پیدا می‌کند و در این راستا نیز نیاز به حمایت داریم و امیدواریم که با یاری تمام مسئولان و مردم راه خدمت و پیشرفت برای ما هموار شود.

وی از آغاز روندی جدید در گزینش طلاب برای حوزه علمیه خبر داد و عنوان کرد: حرکت جدیدی در حوزه علمیه خواهران شروع شده و توجه زیادی به آن می‌شود که آن به گزینی در انتخاب طلاب برای ورود به مدارس علمیه است.

بهجت‌پور اینگونه ادامه داد: امروزه حوزه علمیه خواهران در امر پذیرش تمرکز بالایی در گزینش افراد دارد که کلید آن در گزینش سال 98 زده شد و از آن به بعد تمام تلاش بر این است که به شکل دست چینی، با شناسایی خانواده‌های وارسته و شناخت استعدادها، بهترین افراد جذب شوند و شما نیز مسئول دعوت افراد ارزشمند برای استفاده از فرصت و فضای حوزه علمیه خواهران، هستید.

وی علل تغییرات در نظام آموزشی حوزه علمیه خواهران را اینگونه تشریح کرد: تمام تغییرات در نظام آموزشی، با هدف تامین نظام آموزشی حوزه علمیه است و تمام تلاش ما بر این است که چه تغییراتی می‌تواند در این راستا موثر باشد و این تغییرات نسبت به سال گذشته با سرعت بیشتری پیگیری می‌شود.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: تقویت اعتقاد به آرمان‌های انقلاب وظیفه سنگین حوزه‌های علمیه استقدردانی حوزه علمیه اصفهان از اعزام قاریان برتر به ‌نقاط محروم ‌برای ترویج کرسی‌های تلاوتقم|مجلس از همه ظرفیت‌های حوزه علمیه برای قانون‌گذاری بانکداری استفاده کند

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور گسترش سطح 3 و 4 و توسعه پژوهش در حوزه علمیه را مکمل یکدیگر برای پیشرفت دانست و عنوان کرد: توسعه حوزه علمیه خواهران به سمت سطح 3 و 4 خواهد بود چراکه اگر این دو سطح گسترش پیدا نکنند ورود به عرصه پژوهش نیز امکان پذیر نخواهد بود و از طرف دیگر باید به توسعه پژوهش توجه شود چراکه در این صورت است که حوزه علمیه خواهران در امر پاسخگویی به مسائل توانمند می‌شود.

وی افزود: اگر حوزه علمیه خواهران صرفا در سطح‌های کوتاه بسته شود و عمده عملکرد آن به تبلیغات عمومی منتهی شود، هیچ‌گاه جایگاه مرجعیت حل مسائل بانوان در کشور و دنیا را پیدا نخواهد کرد.

بهجت‌پور با بیان اینکه تحقق دین در اجتماع از وظایف حوزه علمیه است، اظهارداشت: حوزه علمیه کارکردهای مختلف دارد و باید فرهنگ دینی را در جامعه محقق کند و در آخرین دیدار طلاب با مقام معظم رهبری، نکته مهمی بیان شد که عدم بها به آن موجب تعجب است و آن این بود که حوزه علمیه وظیفه تحقق دین در زندگی مردم را دارد و این محدود به اطلاع رسانی نیست بلکه در این زمینه باید دست مردم گرفته شود.

وی حوزه علمیه را نیازمند رضایت و دعای حضرت مهدی(عج) دانست و گفت: حوزه علمیه باید همواره چشم نگرانی نسبت به رضایت حضرت ولی عصر(عج) داشته باشد و در آغاز سال تحصیلی نیز به نظر و دعای مولایمان داریم.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان کرد: همواره از خود بپرسید و این نگرانی را داشته باشید که آیا امام زمان(عج) از ما راضی است و آیا ما را برای سربازی خود می‌پذیرد؛ اگر این اتفاق بیفتد کاری کرده‌ایم وگرنه حوزه علمیه با سایر مکان‌ها تفاوتی نخواهد داشت.

انتهای پیام/ ت

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، سید حسن هاشمی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

از حیث گرایش سیاسی اصولاً دعوای بین اصولگرایان و اصلاح طلبان که باعث دوقطبی شدن جامعه شده را قبول ندارم و از همه نیروهای شایسته و توانمند استان همواره استفاده و استقبال می‌کنم و در کشور و گرایش مجلس آینده نیز همین نظر را دارم.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظرم یکی از مهمترین مسائل بحث شفافیت است. نماینده مجلس نه تنها باید شفاف باشد بلکه باید ارتباط خوبی با موکل داشته و مشکلات را رصد و مطرح کند همچنین با بیان اقدامات خود، پاسخگوی مردم و موکلین حوزه انتخابیه خود باشد.

معتقدم نمایندگان مجلس در خصوص شفافیت‌ها هنوز هم کوتاهی کرده‌اند اما لازمه شفافیت پاسخگو بودن است، در همه سیستم‌ها از حیث تطبیقی استثناهایی هم وجود دارد لذا گاهی ممکن است شفافیت با منافع و امنیت ملی مغایرت داشته باشد که اصل بر شفافیت است مگر اینکه امنیت ملی اقتضا کند شفاف نباشد.

همچنین معتقدم که قوانین بدون ابهام و نقص باید تصویب شود

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به سوابق علمی، پژوهشی و عملی خود در حوزه‌های حقوقی، اقتصادی و وکالت ترجیح می‌دهم در کمیسیون برنامه و بودجه، اقتصادی و قضائی و در کمیسیون‌های مشترکی مانند تلفیق و کمیسیون اصل ۹۰ حضور داشته باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

در حوزه انتخابیه به نظر من باید نماینده مجلس با نظارتی که در حوزه انتخابیه خود بر دستگاه‌های اجرایی و مدیران آنها از سطح کلان تا پایین دارد وضعیت را رصد کرده و ایرادات را بدون حق مداخله مستقیم حل کند.

نماینده مجلس باید وضعیت در حوزه انتخابیه خود کشاورزان اعم از خرده مالک یا کلان، اراضی، مشکلات دامداران، مرغداران، معادن، راه‌ها، صنوف، بازنشستگان، معلمان و سایر اقشار در حوزه انتخابیه خود را رصد کرده و بتواند در لوایحی که دولت ارائه می‌دهد، پیشنهاد بدهد.

یکی از مهمترین موضوعات اولویت دار در خراسان جنوبی بحث گرفتن اعتبارات است. نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف باید با استفاده از ظرفیت سایر نمایندگانی که وجوه مشترک دارند شبکه سازی کرده و در گرفتن اعتبارات برای استان و حوزه انتخابیه خودش فعال و کوشا باشد.

کد خبر 6082952

دیگر خبرها

  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم