Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حسینی فرمانده دریابانی مازندران در گفت و گو  با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به شروع فصل صید ماهی از نیمه دوم مهر ماه در مازندران، گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم حفاظت منابع آبزیان مقابله با صید غیرمجاز است.
او افزود: صیادان باید تابع مقرراتی که شیلات ابلاغ می‌کند، باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ حسینی گفت: صیادان متخلفی که به صورت غیرقانونی اقدام به صید می‌کنند، به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.
او با اشاره به استقبال مردم مازندران و مسافران در روز‌های پایانی تابستان از دریا، افزود: توصیه می‌کنیم تذکر ناجیان غریق و نیرو‌های دریابانی را جدی بگیرند.
فرمانده دریابانی مازندران از مردم خواست در محدوده طرح دریا شنا کنند تا امنیت لازم برای آن‌ها فراهم باشد.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه ۹۱ ایستگاه در سواحل به عنوان ایستگاه شناوری ساماندهی شده، گفت: برای هزار و ۳۰۰ دستگاه شناور ایمن در مازندران کارت صادر شد.
او افزود: با همکاری بندر برای صاحبان این شناور‌ها کارت معاینه فنی هم صادر شد و مردم باید برای کاهش حوادث از شناور‌های این ایستگاه‌ها استفاده کنند.
انتهای پیام/ س   صیادان متخلف زیر ذره بین نیرو‌های دریابانی مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیلات دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و کشف ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: در راستای طرح تشدید برخورد با متخلفین اضافه تناژ طی یک ماه گذشته ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ شناسایی و اعمال قانون شده است.

او افزود: با توجه به اهمیت نقش بار حمل شده بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه در کاهش ایمنی تردد، طرح شناسایی برخورد با متخلفین اضافه تناژ با رویکرد شناسایی و برخورد با موارد تخلف تناژ بالا که آسیب بیشتری بر بستر و ابنیه فنی راه وارد می‌کند، در ظول سال گذشته با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته بود.

جهانیان گفن: طرح مذکور در قالب گشت‌های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن‌های صنفی شرکت‌های حمل و نقل کالا، در کلیه محور‌ها به خصوص در مبادی بارگیری (معادن) انجام شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران افزود: طبق بررسی‌های به عمل آمده در یک ماهه گذشته، مقدار ۴۸۰ تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط وسایل نقلیه مورد شناسایی و اعمال قانون قرار گرفته است.

جهانیان گفت: با توجه به سهم بسیار زیاد این دسته از وسایل نقلیه در تردد‌های روزانه استان، به منظورتشدید برخورد با متخلفین در محور‌های پرتخلف از جمله هراز، سوادکوه و ساری - نکا، ضمن نظارت و کنترل توسط باسکول‌های ثابت و سیار در مبادی بارگیری، اقدامات پیشگیرانه‌ای نیز به جهت جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیس راه از جمله توقیف وسیله نقلیه در پارکینگ، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان و. در دست اجرا بود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • شناسایی و کشف ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران
  • پلیس به وظیفه قانونی خود عمل کرده است
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • برخورد با اتباع غیرمجاز در خراسان رضوی
  • ۶ عامل هنجارشکنی پس از بازی تیم‌های ملوان و سپاهان دستگیر شدند + جزئیات
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز