Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجام فعالیت‌های گسترده باستان‌شناسی و انتشارات برون مرزی با همکاری موسسه باستان شناسی آلمان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، بهروز عمرانی - رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری - که در نشست مشترک با اعضای موسسه باستان شناسی آلمان صحبت می‌کرد، با اشاره تجربه همکاری این دو مرکز، بیان کرد: فعالیت‌های باستان شناسی که در حال حاضر در محوطه "ریوی" خراسان شمالی در دوره‌های هخامنشی و مفرغ صورت می‌گیرد، بسیار حائز اهمیت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به قانون برنامه توسعه بر انجام مطالعات باستان‌شناسی در حوزه ایران فرهنگی که به صورت فراتر و  وسیع‌تر از ایران است، تاکید کرد و گفت: فعالیت‌های صورت گرفته در این حوزه باید بر هم منطبق شوند.

عمرانی در ادامه با مهم خواندن فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه باستان شناسی زیر آب در خلیج فارس و دریای عمان بر انجام مطالعات در این حوزه علاوه بر مسئله آموزش توسط موسسه باستان شناسی اشاره کرد و افزود: باید هرچه سریع‌تر مکان‌یابی‌ها برای انجام فعالیت‌های باستان شناسی با همکاری پژوهشکده باستان شناسی و مؤسسه باستان شناسی آلمان در این مناطق انجام شوند، همچنین با وجود کاوش‌های گسترده صورت گرفته هنوز نسبت به محدوده، زمان  و شدت ورود دوره مفرغ اطلاعات کاملی نداریم و توقع می‌رود با مطالعات صورت گرفته در شمال و شمال غرب ایران این نتیجه به دست آید.

عمرانی با اشاره به این‌که در حوزه فعالیت‌های باستان شناسی که امکان انجام کاوش‌های توصیفی وجود ندارد، علوم میان رشته‌ای می‌تواند اطلاعات مورد نیاز را به ما بدهند، اضافه کرد: محققان برای انتشارات برون‌مرزی با  محدودیت مواجهند، بنابراین از دست اندرکاران موسسه باستان‌شناسی درخواست می‌کنیم تا با بهره از امکانات این مرکز در انتشار فعالیت‌های پژوهشی همکاران پژوهشگاه مساعدت کنند.

"سوند هنسن" - رییس بخش اوراسیای مؤسسه باستان شناسی آلمان -  نیز در این نشست با اشاره به بازدیدش از محوطه باستانی ریوی در خراسان شمالی بیان کرد: این محوطه ظرفیت بالایی برای انجام کاوش های بلند مدت دارد. در واقع می‌توان یک برنامه و چشم انداز پنج ساله برای فعالیت‌های باستان شناسی در این محوطه در نظر گرفت.

او با اشاره به برگزاری کارگاه باستان‌شناسی زیر آب در سال ۹۶ در برلین و تلاش‌های انجام شده در این حوزه بیان کرد: به منظور انجام مباحث آموزشی لازم است نقاطی از ایران انتخاب و روی آن کار شود.

هنسن همچنین در ادامه نسبت به انجام پژوهش‌های باستان شناسی در منطقه غرب ایران و آذربایجان و تمدید یادداشت تفاهم بین موسسه باستان شناسی آلمان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در سال ۲۰۲۰ ابراز علاقه کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری؛ « همکاری‌های میان مؤسسه باستان شناسی آلمان و پژوهشگاه در تپه ریوی و ربع رشیدی»، «دوره‌های آموزشی باستان شناسی زیر آب و همکاری در برنامه های مشترک DFG و پژوهشگاه»، « تسریع در انجام پژوهشهای باستان شناسی زیر آب در منطقه خلیج فارس و دریای عمان با توجه به اولویت ها» و «همکاریهای مشترک در منطقه آذربایجان با توجه به ضرورت پاسخگویی به پرسش‌های علمی مطروحه» نیز در این نشست مورد تأکید قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه میراث فرهنگی باستان شناسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: ضرغامی: کتیبه همدان ترمیم شد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سالها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

کد خبر: 1228302 برچسب‌ها میراث فرهنگی و گردشگری

دیگر خبرها

  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است