Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید منایی معاون نظارت بر کالا‌های سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت گفت: به منظور اجرای مصوبه پنجاهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار قیمت دفترچه ۴۰ برگ، ۶۰ برگ، ۸۰ برگ، و ۱۰۰ برگ دانش آموزی باابعاد ۲۴.۵ در ۱۷ جلد و مشخصات گلاسه منگنه‌ای و خطوط یک و دورنگ باچاپ و کاغذ تحریر گراماژ ۵۵ و ۶۰ گرمی برای مصرف کنندگان به ترتیب ۱۷۰۰، ۲۵۰۰، ۳۴۰۰ و ۴۲۰۰ تومان تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: قیمت عمده فروشی دفترچه دانش آموزی با مشخصات ذکر شده در ۴۰ برگ ۱۴۹۳ تومان، ۶۰ برگ ۲۲۴۰ تومان، ۸۰ برگ ۲۹۸۷ تومان و دفترچه صد برگ ۳۷۳۳ تومان تعیین شده است.

منایی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی بعمل آمده توسط معاونت بازرگانی داخلی ونیز اعلام آمادگی شرکت‌های تولیدی دریافت کننده ارز رسمی، تولید و توزیع حدود ۱۵ میلیون جلد دردست اقدام و به منظور تدوین ضوابط اجرایی و سهمیه بندی در استان‌ها در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: دلایل افزایش ۳ برابری نرخ لوازم التحریر چیست؟ / آخرین قیمت انواع نوشت افزار در بازار

این مقام مسئول افزود: همچنین قیمت دفاتر دانش آموزی با کاغذ‌های وارداتی ارز نیمایی راسا"توسط شرکت‌های تولیدی با رعایت ضوابط قیمت گذاری کالا‌های تولید داخل و سود مجاز تعیین می‌شود.

معاون نظارت بر کالا‌های سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت ادامه داد: براین اساس طبق اعلام انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان کاغذ‌های سایز شده ایران برخی از شرکت‌های تولیدی به صورت خود اظهاری نرخ دفاتر دانش آموزی با مشخصات مذکور که کاغذ مصرفی آن‌ها منشاء غیر از ارز رسمی داشته را به وزارت متبوع اعلام و مکلف به درج در سامانه ۱۲۴ هستند.

منایی افزود: با توجه به تنوع و تعدد محصولات ملاک بازرسان برای کنترل قیمت‌های نوشت افزار فاکتور‌های معتبر خرید بوده که واحد‌های توزیعی باید به آن ضرایب سود مجاز عمده و خرده فروشی مصوب کمیسیون هیات عالی نظارت را اعمال و به مصرف کننده عرضه نمایند. بر این اساس حداکثر سود مجاز عمده و خرده فروشی مجاز برای خودکار و مداد، ۵ و ۱۵ درصد، برای نوشت افزار و لوازم التحریر و دفتر ۳ و ۱۵ درصد و برای کاغذ فتوکپی ۳ و ۱۰ درصد تعیین شده است.

وی تصریح کرد: طرح نظارتی لوازم التحریر ویژه بازگشایی مراکز آموزشی در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از تاریخ دهم شهریورماه لغایت ۱۰ مهرماه سال جاری توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور با همکاری اصناف، تعزیرات حکومتی و سایر مراجع مربوطه در حال اجرا بوده که علاوه بر رصد و پایش بازار، شکایات و گزارشات مردمی دریافتی از طریق ستاد‌های خبری و سامانه تلفنی ۱۲۴ پیگیری و اقدامات قانونی لازم اعمال می‌شود.

انتهای پیام/

اجرای طرح نظارتی لوازم التحریر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس یادگاری اعضای تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب

به گزارش همشهری آنلاین، تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران که به تازگی قهرمان رقابت‌های ‌والیبال دانش‌آموزان جهان در صربستان شده است، صبح امروز چهارشنبه با رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

کد خبر 848695 منبع: فارس برچسب‌ها عکس - عکاس والیبال - تیم ملی رهبر معظم انقلاب

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای دانش آموزی شهرستان نیر
  • برتری یک طرح موفق دانش آموزی در بَم
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • فیلم/در دیدار قهرمان تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبری چه گذشت؟
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب + عکس
  • عکس یادگاری اعضای تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟