Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ام‌هانی علی‌زاده ، بابیان اینکه وقتی به شادی اشاره می‌کنیم درواقع احساس زود گذری به ذهن ما می‌آید درحالی‌که منابع شادی می‌تواند هم مثبت و هم منفی باشد، اظهار کرد: افراد می‌توانند شادی خود را با استفاده از مواد‌های محرک روان گردان و مواد مخدر به دست بیاورند که این شادی‌ها کوتاه و زودگذر یا از طریق منبع مثبت به شادی برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شادی با هیجان، حرکات و خنده همراه است، اما نشاط احساس درونی‌ست که با خنده همراه نیست بنابراین شادی می‌تواند کاذب، زودگذر یا حتی منفی باشد درحالی‌که نشاط یک احساس اصیل، مثبت یا بادوام است.

این کارشناس روانشناسی خاطرنشان کرد: طبق تحقیقاتی که مجله مشهور آمریکایی در سال ۲۰۱۱ در ۱۱۰ کشور دنیا انجام شد، معیار‌های شادی شامل رضایت از کسب و کار، میزان سطح سلامت جامعه، وضعیت تامین امنیت اجتماعی، وضعیت اقتصادی، داشتن دموکراسی، داشتن وقت آزاد، نداشتن درد و رنج، داشتن توانایی مراقبت از خود، در کنار خانواده و دوستان بودن، بیان نظرات شخصی در خانواده و جامعه بدون اضطراب، داشتن فرصت تحصیل رایگان، ابراز خلاقیت و کارآفرینی بوده است.

علی‌زاده گفت: این عوامل مشخص می‌کردند که کدام کشور‌ها شادترند و طبق این معیارها، سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ کشور فنلاند، جزء اولین کشور شاد دنیا انتخاب شد و دلیل آن شادی مردم، داشتن رفاه اجتماعی، نبودن فساد در این کشور، آزادی مردم در امر ازدواج و ساختار اجتماعی عالی عنوان شد.

وی بااشاره به اینکه دومین رتبه به کشور دانمارک تعلق گرفته، اما در سال ۲۰۲۰ ممکن است رتبه اول شادی را به خود اختصاص دهد، یادآور شد: کم بودن نرخ فساد، درآمد بالا و خدمات بهداشتی مردم از جمله عوامل این امر بوده است.

این کارشناس روانشناسی بیان کرد: نروژ به دلیل پائین بودن فساد و جرم وجنایت و بالا بودن آزادی و حقوق اسلامی در این کشور سومین کشوردر سال ۲۰۱۹ شد.

علی‌زاده اظهار کرد: چهارمین کشور ایسلند با آموزش عالی و سطوح مطالعه کتاب خیلی بالاست و به ازای ۱۰ نفر، یک نویسنده وجود دارد و در سال ۲۰۱۸ برای تثبیت حقوق مردان و زنان هم گام برداشته است و پنجمین کشور هلند به دلیل خدمات آموزشی و بهداشتی، ششمین کشورسوئیس به دلیل شفافیت دولت، پیشرفت توسعه انسانی و اقتصادی، هفتمین کشور سوئد به دلیل شادی، امکانات بهداشتی و ایده آل بوده است.

وی تصریح کرد: هشتمین کشور نیوزیلند، به دلیل سطح بالای آموزش، نهمین کشور کانادا به دلیل امید زندگی و امید به ازدواج بوده است و آخرین کشور استرالیا به دلیل حمایت اجتماعی بالا انتخاب شد.

این کارشناس روانشناسی بابیان اینکه این دلایل برای ما می‌تواند نشانه‌هایی برای سوق دادن ایران به نشاط باشد، افزود: در ایران مشکلات خانوادگی، اقتصادی، کمبود تخت‌های روانپزشکی و کمبود روانپزشک و پرستار در کاهش نظام اجتماعی موثر بوده است.
علی‌زاده گفت: عدم پوشش بیمه و بالابودن هزینه‌های مشاوره باعث بیماری‌هایی در افراد می‌شود، اما با این حال می‌توانیم از تکنیک‌هایی استفاده کرده و نشاط را در اجتماع بالا ببریم.

این روانشناس خاطرنشان کرد: راهکار‌های ایجاد نشاط به آموزش دادن به افراد هم خانم و هم آقا در پوشش لباس با رنگ‌های شاد و حفظ شئونات اجتماعی و استفاده از عطر، آموزش دادن مهارت‌های زندگی، تاثیر اجتماع در ورزش، تفریح، مجالس، ایجاد سینما، ایجاد سایت‌های ورزشی، استفاده از بیلبورد‌ها و جشنواره خیابانی در بین افراد است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نشاط اجتماعی خواندنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان

استاندار قزوین گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

استاندار قزوین اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

اعلایی، گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

وی بیان کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید با همگرایی و هم‌افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می‌تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن‌های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

وی اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش‌آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هر چه سریع‌تر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد