Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پیشرفت فناوری‌های نوین و گسترش استفاده از ابزار الکترونیکی جدید، حوزه فیلم‌سازی نیز روز به روز در حال پیشرفت است.

به گزارش ایسنا و به نقل از فوربس، روزانه و در هر ساعت، فیلم‌ها و تصاویر بسیاری در جهان ثبت می‌شوند که تعداد آنها حتی از تصاویر ثبت شده با دوربین‌های گوناگون در طول تاریخ نیز بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش حافظه دوربین‌های دیجیتال کنونی موجب شده تا علاقمندان به عکاسی و فیلمبرداری بتوانند عکس و فیلم‌های بیشتری را در مدت کوتاهی ثبت کنند.

با توجه به این شرایط، هنر ثبت عکس‌ها و ویدئوهای باکیفیت، قابلیتی مهم به نظر می‌رسد، به خصوص برای کسانی که سعی دارند در جهان رسانه‌ها و مخاطب‌های گوناگون، حرکتی رو به جلو داشته باشند. ما در جهانی زندگی می‌کنیم که تولید محتوا یک کار مهم به شمار می‌رود و رقابت در این زمینه، چالش‌برانگیز است.

"پاول خاویر"(Paul Xavier)، فیلمساز و کارآفرین موفق شده یک شکاف را در این زمینه شناسایی کند و سپس، بر موضوع آموزش افراد در زمینه کار با ابزار دیجیتال و ضبط ویدئو تمرکز داشته باشد. خاویر در پروژه خود، آموزش‌های بنیادینی را برای ثبت موثر ویدئوها و ادغام آنها با کانال‌های آنلاین تجاری آغاز کرد.

پاول در پاسخ به این که آینده فیلمسازی را با توجه به گسترش تغییرات در جهان امروز چگونه می‌بیند، گفت: با وجود تجهیزات حرفه‌ای، کارآیی صنعت فیلمسازی روز به روز افزایش می‌یابد، سالانه ده‌ها هزار نفر فیلمساز جوان در این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند و افراد بسیاری به تولید محتوا می‌پردازند. تولید ویدئو برای فیلمسازان کارآفرین، در حال حاضر اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده و بازار آن نیز به سرعت در حال رشد و توسعه است.

وی اضافه کرد: نمی‌توان از این حقیقت غافل شد که توسعه فیلمسازی، پیامدهای مهم و موثری در پیشرفت تجارت و جذب مشتری دارد. اکنون افراد فعال در حوزه تجارت در سراسر جهان، می‌توانند با ضبط و پخش ویدئو به تبلیغ و فروش محصولات و همچنین جذب مشتری بپردازند. در این میان نمی‌توان از تاثیر قابل‌توجه فناوری‌های نوین نیز چشم‌پوشی کرد. در حال حاضر، ساده‌ترین کار برای تبلیغ و فروش محصولات، ساخت ویدئوهای تبلیغاتی و پخش آن در رسانه‌های گوناگون است. افراد فعال در حوزه فیلمسازی می‌توانند با کمک فناوری‌های پیشرفته، به تولید محتوا بپردازند و ویدئوهایی ارائه دهند که نقش مهمی در تبلیغ محصول و جذب مشتری دارند.

خاویر در خصوص بهترین راهبردها برای پیشرفت در حوزه فیلمسازی گفت: نکته مهم برای پیشرفت در حوزه فیلمسازی این است که نباید فقط در مکان‌هایی که همه حضور دارند، ظاهر شوید. یک فرد خلاق باید قوی‌ترین شکل ارتباط را به نمایش بگذارد تا بتواند اهداف خود را به صورت موثر ارائه دهد.

وی افزود: رسانه‌های اجتماعی و پیشرفت فناوری، در حال تغییر دادن صنعت تولید ویدئو هستند و در سال‌های اخیر، تحولات بسیاری را در این حوزه ایجاد کرده‌اند. فیلمسازان در حال حاضر می‌توانند با ابزاری از جمله پهپاد و دوربین‌های پیشرفته، به سادگی به تولید محتوا بپردازند. پهپادهای باکیفیت، علاوه بر بهبود کشاورزی و تجارت، صنعت فیلمسازی و سرگرمی را نیز بهبود می‌بخشند و فرصت‌های بسیاری برای ضبط فیلم‌های گوناگون در سطح گسترده در اختیار کاربران خود می‌گذارند.

خاویر ادامه داد: من در حال حاضر، فیلمسازان بسیاری را می‌بینم که در حوزه فیلمبرداری هوایی فعال هستند و بازار کار خوبی نیز دارند. استفاده از فناوری‌های نوین از جمله پهپادهای پیشرفته می‌تواند فرصت‌های بسیاری را در اختیار این افراد قرار دهد تا کار خود را توسعه ببخشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلمسازی پهپاد دوربين فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی