Web Analytics Made Easy - Statcounter

 زنجان- مسئولین شرکت آب منطقه ای  استان زنجان در جریان بازدید خبرنگاران از سد مراش به انتقادات مطرح شده در خصوص احداث سد مراش پاسخ دادند.

به گزارش خبرگزاری قدس آنلاین:علی عباسی مدیر بهره برداری تاسیسات آبی  شرکت آب منطقه ای استان زنجان در جریان بازدید خبرنگاران از سد ایالو و مراش در مورد انتقادات صو ت گرفته  در خصوص احداث سد مراش گفت: منطقه انگوران جر فقیرترین مناطق زنجان به لحاظ منابع آبی است وفاقد دشت وآبخوان است و آب زیر زمینی آن محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عباسی با تاکید بر اینکه  سد مراش دارای مجوز است گفت: در صورتی که این سد دارای مجوز نبود جز مصوبات دولت و مجلس قرار نمی‌گرفت.

وی با اذعان به اینکه آب ماهنشان  تحت تاثیر رودخانه قزل اوزن است گفت:این آبها تحت تاثیر بارش ها است  و متاسفاته در منطقه انگروزان آب زیر زمینی نداریم .

عباسی با اذغان به اینکه آبهای زیر زمینی میراث ما برای آیندگان  است گفت: این تفکر غلطی است که بجای استفاده از آبهای سطحی ازآبهای زیر زمینی استفاده کنیم.

 وی خاطر نشان ساخت: هر فعالیت انسانی محیط زیست  را تحت تاثیر قرار می دهد و سد هم ازاین قانون مستثنی نیست .

حبیب افشاریان مشاور سد مراش نیر در ادامه  با بیان اینکه در این منطقه سفره های آب زیر زمینی وجود ندارد و تامین  آب روستاهای صعب العبور  به سختی و با کیفیت پایین صورت می گیرد افزود:در قاموس صنعت آب نیست جایی که می توانیم  سیلابها را مهار کنیم  از آبهای زبر زمینی استفاده کنیم.

افشاریان  اظهارداشت:مراش به دلیل محدودیت منابع  طبق برنامه زمان بندی حرکت نکرد و در صورت تامین به موقع اعتبارات سال ۱۴۰۲وارد مدا ر خواهد شد.

وی یاد آور شد:با بهره برداری از سد مراش  ۱۲۲ر وستا ی منطقه که در تابستان ها با تانکر آبر سانی می شوند از این سد استفاده خواهند کر د.

افشاریان با یادآوری این موضوع که  مجوز نهایی به هیچ طرحی داده نمی شود گفت: سد مراش مجوز زیست محیطی را اخذ کرده و مجوز طرح اجرای طرح بلا مانع اعلام شده است.

وی با بیان اینکه آب سد مر اش یکی از با کیفیت تر ین آبها ست ادامه داد:بهر حال این آب سطحی است و وقتی برای بهره برداری در نظر گرفته می شود باید ملزوماتی برای آن در نظر گر فته شود.

این مسئول از احداث  تصفیه خانه آب طبق روال سد های دیگر خبرداد و گفت:آب سد به لحاظ دارا بودن فلزات سنگین از سه شاخه سد نمونه  آب ارزیابی شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص میزان اعتبار پیش بیتی شده به این سد و تعداد تملکات صورت گرفته گفت: تاکنون  ۱۶۷میلیاردو۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده و  و اعتبار مور د نیاز برای تکمیل سد ۳۲۰میلیا رد تومان است.

افشاریان در ادامه یادآور شد: در ماهنشان ۶۰ روستا با تانکرآبرسانی می شود و آب مورد نیاز روستاییان در منطقه دندی  بدون تصفیه و تنها با کلر زنی تامین می شود.

وی خاطر نشان ساخت:  آب سد برای تامین آب شرب ،تامین حق آبه های زیست محیطی  و تامین اب صنعت است  ودر منطقه انگوران  نیاز مبرم  به مدیریت آبهای سطحی و احداث این سد داریم .

 افشاریان در توضیح بیشتر به سوال خبرنگار ما ادامه داد:آب سد برای تامین آب شرب به میزان  ۴ میلیون متر مکعب  و ۲/۵ میلیون متر مکعب در بخش صنعت مصرف خواهد شدو توسعه کشاورزی نداریم.

مشاور سد مراش خاطر نشان ساخت :از ۱۴۸ منزل مسکونی در روستای مراش  ـ۳۹ تا با قی مانده ، ۱۶ خانه  مخروبه است و۲۳ خانه نیز در صورت تخصیص اعتبار تملک خواهد شد و به محض تامین اعتبار جابجا خواهند شد.

عضو هیات علمی دانشگاه زنجان  نیز با بیان اینکه  با توجه به اینکه معدن سرب و روی انگوران نزدیک به این سد است،گفت: نمونه برداری های دایمی و پایش کیفی اب انجام  شده  و خوشیختانه  مشکلی در خصوص کیفیت آب سد وجود ندارد.

سید محمد شعاعی با اشاره به اینکه در بعضی نمونه ها فعل و انفعالاتی که در آب مخازن اتفاق می افتد کاهش دهنده غلظت پارامتر های آب است، افزود:آب سد مراش با وجود سختی برخی فلزات مشکلی ندارد.

 انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سد مراش آب منطقه ای استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان