Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از نیوزویک، چین با جذب یک سوم تولید سویای آمریکا، بزرگترین بازار محصولات کشاورزی این کشور بود اما به دلیل اعمال تعرفه دو کشور بر تولیدات یکدیگر، اکنون صادرات محصولات کشاورزی آمریکا به چین محدود شده و امریکا در حال از دست دادن بازار کشاورزی چین است. پرهیز کشاورزان آمریکایی از صادرات محصولات خود به چین باعث شده است تا معاون وزارت کشاورزی چین اعلام کند کشاورزان آمریکایی که در جریان جنگ تجاری دو کشور بازار چین را از دست می‌دهند دیگر هیچ وقت به این بازار دسترسی نخواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هان جون، معاون وزارت کشاورزی چین تصریح کرد: چین یکی از بزرگترین خریداران محصولات کشاورزی، لبنی و گوشت از آمریکا است و جنگ تجاری باعث شده است تا دولت آمریکا 12 میلیارد دلار خسارت برای کشاورزانش در نظر گیرد. همچنین وزارت کشاورزی چین تایید کرده است عملا واردات دانه‌های روغنی از آمریکا که چین یکی از بزرگترین خریداران آن بوده را متوقف کرده است.

بنا به گزارش تلویزیون ای بی سی، جنگ تجاری آمریکا و چین اثر منفی خود را بر کشاورزان آمریکایی که محصولات سویا و ذرت به چین صادر می کردند گذاشته و باعث کاهش چشمگیر فروش و ضرر و زیان گسترده آنها شده است.

با افزایش شدید تعرفه‌های چین علیه این محصول، تولید کنندگان به دنبال بازارهای دیگری چون هند و نیوزلند هستند اما به گفته این کشاورزان بازاریابی دشوار، زمان بر و کارِ گرانی خواهد بود.

تولیدکنندگان دانه سویا و ذرت نیز در سال جاری ضرر کرده و حتی گزارش می‌شود کشاورزان در ایالت‌های نبراسکا و آیوا، زمین‌های خود را برای فروش گذاشته‌‌اند، زیرا نمی‌توانند هزینه‌های کشت و برداشت را تامین کنند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا وعده داده است که خسارت کشاورزان را جبران خواهد کرد اما برخی کشاورزان در ویسکانسین گفته‌‌اند خسارت‌های آنها بسیار سنگین بوده و کمک‌های دولت ناچیز است.  تحلیلگران سیاسی می‌گویند ادامه این روند می‌تواند برای ترامپ یک دردسر بزرگ سیاسی شود، زیرا کشاورزان در مناطق روستایی از حامیان سیاسی ترامپ بوده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پکن جنگ چین کاخ سفید کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۶۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام

یک تابلو نقاشی اثر «گوستاو کلیمت»، نقاش برجسته اتریشی که گمان می‌رفت از مدت‌ها قبل گم شده است، در یک حراجی به قیمت ده‌ها میلیون دلار به فروش رسید.

به گزارش ایسنا، «پرتره خانم لیزر» اثر «گوستاو کلیمت»‌ که در حقیقت تابلو نقاشی از تصویر یک زن جوان است که به علت درگذشت «کلیمت» ناتمام باقی ماند، در جریان حراجی که روز چهارشنبه برگزار شد، به‌رغم حاشیه‌هایی درباره موضوع و تاریخچه آن به قیمت ۳۲ میلیون دلار معادل ۳۰ میلیون یورو فروخته شد.

«رویترز» نوشت، این تابلو نقاشی که در ماه ژانویه و پیش از مزایده به نمایش گذاشته شده بود، درحالی مدت‌ها به عنوان یک اثر هنری گمشده در نظر گرفته می‌شد که در حقیقت چندین دهه در یک ویلای خصوصی واقع در وین نگهداری می‌شد. کارشناسان پیش از مزایده این اثر ارزش آن را بین ۳۰ الی ۵۰ میلیون دلار برآورد کرده بودند.

در این نقاشی یک سوژه احتمالاً نوجوان در لباس فیروزه‌ای و یک بالپوش گلدار با چشم‌های قهوه‌ای نافذ و موهای تیره و مجعد به همراه پس‌زمینه‌ای سرخ به تصویر کشیده است.

کاتالوگ‌های اخیر آثار کلیمت (۲۰۰۷ و ۲۰۱۲) موضوع این نقاشی پرتره را دختری ۱۸ ساله به نام مارگارت کنستانس لیزر (متولد ۱۸۹۹) دختر صنعتگر بزرگ آدولف لیزر، معرفی می‌کند. تحقیقات جدیدی که توسط خانه حراج وین انجام شده اکنون نشان می‌دهد که دو عضو دیگر از خانواده لیزر ممکن است به عنوان سوژه کلیمت به کار گرفته شده باشند: هلن لیزر (متولد ۱۸۹۸)، دختر بزرگ هنریت آمالی لیزر-لاندو و جاستوس لیزر و دختر کوچکتر آنها آنی لیزر (متولد ۱۹۰۱). خانواده لیزر متعلق به جامعه طبقه رده بالای وین و از حامیان مشهور گوستاو کلیمنت مدرنیست مشهور اتریشی بودند.

کلیمت احتمالا این نقاشی پرتره را در سال ۱۹۱۷، تنها یک سال قبل از مرگش بر اثر سکته مغزی، آغاز کرد. اینکه وقتی این نقاشی در استودیوی «کلمیت» بود و چه اتفاقی برای آن نقاشی پس از مرگ کلیمت در سال ۱۹۱۸ افتاد، مشخص نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت