Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر صفی‌پور روز شنبه در آیین راه‌اندازی هنرستان هنرهای زیبا در بیرجند افزود: ۴۲ هنرستان هنرهای زیبا در کشور فعال است که حدود ۶ هزار هنرجو در این آموزشگاه‌ها در رشته‌های مختلف هنری از جمله سینما، نمایش، تئاتر، گرافیک و نقاشی در سطح عالی و با حضور اساتید تراز اول تحصیل می‌کنند.

وی عنوان کرد: امکان تحصیل این هنرجویان در سطح عالی و در دانشگاه‌ها فراهم است و راه‌اندازی این هنرستان‌ها راهکار مناسبی برای توسعه هنر در نقاط مختلف کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفی‌پور بیان کرد: امکان توسعه این نوع هنرستان‌ها در سطح کشور وجود دارد و به زودی براساس تفاهم نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش برخی مشکلات این مدارس رفع و امکان توسعه آنها نیز فراهم خواهد شد.

وی گفت: برای افزایش کیفیت آموزش این هنرستان‌ها از بهترین اساتید مستقر در هر شهر استفاده می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رسالت مهم آموزش فرزندان این مرز و بوم بر عهده آموزش و پرورش است، اضافه کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماموریت و وظیفه‌ای تحت عنوان نمونه‌سازی در فرهنگ و هنر دارد و قرار است این وزارتخانه در حوزه فعالیت خود الگوها و نمونه‌هایی به جامعه معرفی کند.

صفی‌پور ادامه داد: این وزارتخانه تلاش می‌کند با راه‌اندازی هنرستان هنرهای زیبا با همکاری آموزش و پرورش این رسالت خود را مبنی بر آموزش هنرمندان ممتاز انجام دهد.

وی آموزشگاه‌های آزاد هنر در سطح شهرها و هنرستان‌های هنرهای زیبا را ابزار توسعه هنر در سطح کشور دانست و افزود: ما هم از محل بودجه عمرانی وزارتخانه کمک خواهیم کرد تا مشکلات هنرستان بیرجند به حداقل برسد.

صفی‌پور افزود: ۴۲ هنرستان هنرهای زیبا داریم که در کنکور امسال از مجموع ۱۰ نفر برتر در رشته‌های هنر، ۶ نفر از این هنرستان‌ها بوده‌اند.

هنرستان هنرهای زیبا در بیرجند امروز با حضور مدیرکل آموزش و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی راه‌اندازی شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی روز شنبه در آیین افتتاح این هنرستان گفت: هنرستان هنرهای زیبا نخستین بار از مهر امسال در سه رشته سینما، نمایش و نقاشی ۲۲ هنرآموز پذیرفت.

ناصر نبی‌زاده بیان کرد: هدف اصلی از راه‌اندازی این هنرستان ارتقای سطح علمی هنرمندان با فراهم ساختن امکان ادامه تحصیل و ورود به بازار کار هنرجویان و اشتغال آنان است.

۷۵۵۶ * ۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی مدرسه هنری آموزش و پرورش فرهنگ و ارشاد اسلامی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا