Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات محلی ایالت کالیفرنیا قانون جدیدی را به تصویب رسانده اند که به موجب آن تولید ویدئوهای دیپ فیک سیاسی از آغاز سال ۲۰۲۰ ممنوع می شود.

به دنبال تصویب قانون ممنوعیت تولید ویدئوهای دیپ فیک سیاسی در تگزاس در ماه گذشته، مقامات ایالت کالیفرنیا هم به طور رسمی از ممنوعیت تولید و توزیع محتوای صوتی و ویدئویی دیپ فیک و مبتنی بر هوش مصنوعی خبر داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان سیاسی و فناوری در آمریکا هشدار داده اند که امکان سواستفاده از فناوری هوش مصنوعی برای جعل ویدئوهای باورپذیر بر علیه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده وجود دارد و این امر می تواند ضمن تاثیرگذاری مخرب بر افکار عمومی، صحت و سلامت برگزاری انتخابات را در سال آینده میلادی در این کشور زیر سوال ببرد.

در عین حال برخی گروه های مدافع آزادی های مدنی در آمریکا از این تصمیم اظهار نارضایتی کرده و می گویند تنها باید جلوی توزیع اطلاعات سیاسی غلط و گمراه کننده گرفته شود و مقابله کلی با این فناوری صحیح نیست.

تولید ویدئوهای دیپ فیک با سواستفاده از فناوری هوش مصنوعی از سال ۲۰۱۷ آغاز شد و پیشرفت این فناوری باعث خلق ویدئوهای تقلبی شده که تشخیص دروغین بودن اطلاعات درج شده در آنها برای افراد عادی و حتی متخصصان ناممکن است.

در ماه های گذشته تولید ویدئوهای جعل عمیق با حضور برخی چهره های سیاسی آمریکایی مانند نانسی پلوسی و حتی ویدئویی با حضور مارک زاکربرگ مدیر عامل فیس بوک جنجال به راه انداخته است. /ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی توانست ویرایش ژنی را هدفمند کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیویورک‌تایمز، محققان آمریکایی یک سیستم هوش مصنوعی مولد ساخته‌اند که می‌تواند به مکانیسم‌های میکروسکوپی زیستی نقشه راه بدهد تا دی ان ای انسان را ویرایش کند.

فناوری جدید این پژوهشگران که اهل برکلی آمریکا هستند مبتنی بر همان روش‌هایی است که چت‌جی‌پی‌تی را هدایت می‌کند و در واقع یک چت‌بات آنلاین است که از هوش مصنوعی برای تجزیه‌و‌تحلیلِ حجم وسیعی از داده‌ها مانند مقالات ویکی‌پدیا، کتاب‌ها و گزارش‌های چت برای تولید زبان استفاده می‌کند.

این فناوری که پروفلوئنت (Profluent) نام دارد، مقادیر عظیمی از داده‌های زیستی، از جمله مکانیسم‌های میکروسکوپیِ مورد استفاده دانشمندان برای ویرایش دی ان‌ای انسان را تجزیه و تحلیل می‌کند تا ویرایشگر‌های ژنی جدید ایجاد کنند.

این ویرایشگر‌های ژن، بر اساس روش‌های برنده جایزه نوبل عمل می‌کنند که مکانیسم‌های زیستی معروف به کریسپر (CRISPR) را شامل می‌شوند. فناوری مبتنی بر کریسپر در حال حاضر روش مطالعه و مبارزه دانشمندان با بیماری‌ها را تغییر می‌دهد و راهی برای تغییر ژن‌هایی ارائه می‌دهد که باعث بیماری‌های ارثی مانند کم‌خونی سلول داسی شکل و نابینایی می‌شوند.

پروفلوئنت از یکی از ویرایشگر‌های ژن تولید‌شده توسط هوش مصنوعی به نام اُپن کریسپر-۱ (OpenCRISPR-۱) برای ویرایش دی ان‌ای انسان استفاده کرده است.

فناوری هوش مصنوعی پروفلوئنت توسط یک شبکه عصبی هدایت می‌شود، یک سیستم ریاضی که مهارت‌ها را با تجزیه و تحلیل حجم وسیعی از داده‌ها یاد می‌گیرد. پروفلوئنت رفتار ویرایشگر‌های ژن کریسپر را که از طبیع استخراج شده‌اند تجزیه‌وتحلیل می‌کند و می‌آموزد که چگونه ویرایشگر‌های ژن کاملاً جدید ایجاد کند.

این پروژه بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی است که می‌تواند مراقبت‌های پزشکی را بهبود بخشد. به عنوان مثال، دانشمندان دانشگاه واشنگتن از روش‌های چت‌بات‌هایی، چون چت‌جی‌پی‌تی و نرم‌افزار‌های ساخت عکس مانند  میدجرنی (Midjourney) برای ایجاد پروتئین‌های کاملاً جدید استفاده می‌کنند. این پروتئین‌ها مولکول‌هایی میکروسکوپی هستند که تمام زندگی انسان را هدایت می‌کنند و نقش مهمی در تسریع توسعه واکسن‌های جدید دارند.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوش مصنوعی توانست ویرایش ژنی را هدفمند کند