Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی در حوزه پارک‌ها و گردشگاه‌های فضاپایه با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران، سازمان فضایی ایران و دانشگاه صنعتی شریف برای طرح ایده‌های نو در موضوع رویداد در پژوهشگاه فضایی ایران آغاز به کار کرد.

این رویداد که به مدت دو روز برگزار می شود براساس قراردادی است که بین پژوهشگاه فضایی ایران با دانشگاه صنعتی شریف در خصوص پارک‌های فضاپایه به اجرا درآمده و هدف آن ترویج علم و فناوری فضایی در جامعه متناسب با ارزش‌های اسلامی و ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد، ۵۵ ایده در قالب ۴۴ گروه عرضه شده، ۳ نفر برتر به عنوان تیم‌های برتر انتخاب می‌شوند و جوایزی به آنان اهدا می‌شود. همچنین، به ۳ برگزیده از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری مجوز تاسیس شرکت‌های خلاق نیز اعطا خواهد شد.

حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در مراسم افتتاحیه این رویداد که با حضور متخصصان و محققانی از مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، گفت: امروزه، اقتصاد فضا به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور و ارزش‌آفرین در دنیا مطرح است و از سوی دیگر، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به سومین اقتصاد دنیا است. در هر دو حوزه فضایی و گردشگری، کشورمان ایران دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی است.

وی با بیان اینکه در حوزه فضایی، از نیروی انسانی خبره و کارآمدی برخورداریم. از جمله در حوزه طراحی و ساخت ماهواره‌ها، پرتاب ماهواره و همچنین توسعه خدمات فضاپایه، قدم‌های بسیار خوبی برداشته‌ایم و از سوی دیگر، ایران به خاطر ظرفیت‌های گردشگری خود، جزو ۱۰ کشور نخست دنیا است، گفت: بنابراین، اگر بتوانیم فصل مشترک کاری خوبی بین این دو حوزه مهم اقتصادی پیدا کنیم، می‌توانیم امید داشته باشیم که اتفاقات خوبی در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی و بهبود رشد اقتصادی رخ دهد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در خصوص زمینه‌های پیوند حوزه فضا و گردشگری گفت: در کشور، زمینه برای این پیوند مناسب است. وجود جذابیت‌های طبیعی و مواهب خدادادی در کشور مانند تپه‌های مریخی دامغان که شبیه‌ترین جای زمین به مریخ هستند، یا دره ستارگان قشم، آسمان شب چهارمحال بختیاری که نیازمند ایده‌هایی هستند تا با جذب سرمایه‌گذار این مکان‌ها را تبدیل به گردشگاه‌های جذاب کنند. امیدوارم ایده‌های خروجی از این رویداد بتوانند این امیدها را به واقعیت تبدیل کنند.

کد خبر 4741069 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری فضایی خلاقیت گردشگری حسین صمیمی نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان اربعین 98 فناوری نانو هوش مصنوعی جایزه نوبل محمد جواد آذری جهرمی امنیت اطلاعات گوگل ایستگاه فضایی بین المللی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی