Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، کریستالینا جورجیوا، مدیر جدید صندوق بین المللی پول اعلام کرد: جنگ تجاری دونالد ترامپ هزینه‌ای معادل اقتصاد کل سوییس یا حدود ۷۰۰ میلیارد دلار، خسارت بر اقتصاد جهانی تحمیل می‌کند.

وی افزود: رشد جهانی از این به بعد کند می‌شود. صندوق بین المللی پول روز ۱۵ اکتبر پیش بینی خود از رشد جهانی را برای سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی منتشر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین المللی پول در ماه ژوییه پیش بینی افزایش ۳.۲ درصدی رشد در سال جاری و ۳.۵ درصدی برای سال آینده کرده بود.
مدیر کل صندوق بین المللی پول ادامه داد: «در سال جاری ما انتظار رشدی کندتر در ۹۰ درصد کشور‌های جهان را داریم».
خانم جورجیوا که از یک هفته پیش هدایت صندوق بین المللی پول را در دست گرفته است معتقد است که طی سال جاری نرخ رشد به پایین‌ترین سطح خود طی دهه اخیر خواهد رسید.
رییس جمهور آمریکا بیش از یک سال و نیم پیش جنگ تجاری علیه چین راه انداخت تا به گفته خود به اقدامات تجاری نادرست پکن پایان دهد.
این منازعه که به شکل وضع تعرفه‌های گمرکی دوجانبه به صد‌ها میلیارد دلار کالا خود را نشان داد، به طرز قابل توجهی کلیت اقتصاد جهانی را تحت تأثیر قرار داد.
آنطور که مدیر کل جدید صندوق بین المللی پول می‌گوید، رشد تجارت جهانی تقریباً در نقطه مرگ قرار دارد.

با اینهمه دولت ترامپ سایر شرکای خود از قبیل اتحادیه اروپا را نیز به وضع تعرفه‌های گمرکی تهدید کرده است، امری که باعث کاهش اعتماد سرمایه گذاران شده است.

تولید داخلی ناخالص جهان تا سال ۲۰۲۰ میلادی با کاهش ۰.۸ درصدی مواجه خواهد شد. این میزان کاهش معادل اقتصاد سوییس است.

پایگاه اینترنتی نشریه هیل، کسری بودجه فدرال آمریکا ۹۸۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود که بالاترین رقم ظرف هفت سال اخیر است و پیش‌بینی می‌شود از یک تریلیون دلار فراتر رود.

هیل در گزارشی نوشت: دفتر بودجه کنگره روز دوشنبه اعلام کرد، کسری بودجه فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۹۸۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود که ۴.۷ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) و بالاترین رقم از سال ۲۰۱۲ است.

اختلاف بین هزینه‌ها و درآمد فدرال فقط چهار بار از یک تریلیون دلار فراتر رفته است و آن در دوران پس از بحران مالی جهانی بود.

این کسری بودجه که از سال ۲۰۱۵ هر سال افزایش داشته است، ۲۰۵ میلیارد دلار بیش از کسری سال ۲۰۱۸ است که افزایش ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

دفتر بودجه کنگره هشدار داده است این روند بدهی کشور قابل دوام نیست. سطوح بالاتر بدهی موجب افزایش هزینه‌های استقراض می‌شود و مبارزه با رکود اقتصادی را برای دولت سخت‌تر می‌کند و سهم هزینه‌هایی را که در آینده باید صرف پرداخت بهره بدهی‌ها شود، افزایش می‌دهد.

از زمانی که دونالد ترامپ به ریاست جمهور آمریکا رسید، حزب جمهوری‌خواه یک بسته عظیم کاهش مالیاتی را تصویب کرد که میزان درآمد را کاهش داده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد جهان آمریکا اتحادیه اروپا چین دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را افزایش داده، اما بالا رفتن ارزش دلار و نرخ تورم در آمریکا احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده و مانع بالا رفتن بیش از حد قیمت نفت شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 49 سنت معادل 0.55 درصد افزایش به 89 دلار و 50 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 28 سنت معادل 0.34 درصد افزایش، 83 دلار و 85 سنت معامله می‌شود.
نگرانی در مورد عرضه نفت در ادامه تنش‌های خاورمیانه از قیمت آن حمایت می‌کند.
بنجامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت هرگونه حکمی از سوی دیوان کیفری بین المللی که در حال تحقیق در مورد حمله هفتم اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به غزه است، هیچ تاثیری بر اقدامات این رژیم ندارد اما می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

ابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستانجهش واردات نفت چین از روسیه

رژیم صهیونیستی حمله به رفح را در روز پنج شنبه و علی رغم هشدار متحدانش در مورد تلفات بالا در این منطقه آغاز کرد.
تحلیلگران عقیده دارند این عوامل ژئوپلیتیکی تاثیر تورم بالا را خنثی کرده و از قیمت نفت حمایت می‌کند.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شد نشان داد تورم در این کشور در 12 ماه منتهی به ماه مارس، 2.7 درصد افزایش داشته که بالاتر از هدف بانک مرکزی این کشور است.
انتظار می‌رود  فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس خود در هفته آینده ثابت نگه دارد.
این اطلاعات اقتصادی نشان می‌دهد نباید به این زودی‌ها منتظر پایین آمدن نرخ بهره بود.
در این بین، ارزش دلار به بالاترین رقم در برابر ین طی 34 سال گذشته رسیده که یکی از دلایل آن بالا رفتن نرخ تورم بوده است.
از طرف دیگر، هیثم القیس، دبیرکل اوپک گفت پایان نفت به این زودی‌ها فرا نمی‌رسد. سرعت تقاضا برای انرژی تا حدی است که انرژی‌های جایگزین نمی‌توانند جای نفت را بگیرند. بنابراین تمرکز باید بر کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای باشد نه استفاده از نفت.
انتهای پیام/51

دیگر خبرها

  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد