Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن خندان‌ دل روز چهارشنبه در نشست کمیسیون خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی مشهد افزود: تحولات سیاسی و منازعاتی که در کشورهای هدف رخ می دهد، می تواند بر حوزه فعالیت های برون مرزی خدمات فنی و مهندسی تاثیر بگذارد که مصادیقی از آن را می توان در کشور افغانستان، به موازات برگزاری اتنخابات این کشور یا به واسطه بروز اغتشاشات در عراق مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در حال حاضر نوعی دلسردی در میان فعالان حوزه خدمات فنی و مهندسی وجود دارد که عملکرد ما را ضعیف تر کرده است، از این رو انتظار می رود تشکل ها و فعالان حوزه خدمات فنی و مهندسی ما را در تهیه آمار و اطلاعات یاری کنند و مشارکت در این بخش افزایش یابد.

وی گفت: در حال حاضر ۶ تشکل با کمیسیون خدمات فنی و مهندسی در جمع آوری اطلاعات همکاری کرده اند، این در حالی است که ۳۲ تشکل خدمات فنی و مهندسی در استان فعال هستند.

خندان دل با تاکید بر اینکه باید از طریق سهم خواهی و مطالبه گری بتوانیم پیگیر حل مسائل و مشکلات حوزه خدمات فنی و مهندسی باشیم، افزود: باید محدودیت های دستگاه دیپلماسی را بپذیریم اما در این حوزه مطالبه گر نیز باشیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تامین ضمانت نامه های بانکی در کشور عراق در بسیاری از مناقصات و از طریق دو بانک پذیرنده عراقی و یک بانک ایرانی  امکان پذیر است.

وی گفت: در برخی پروژه های بین المللی می توان از طریق شرکت های باندینگ نسبت به تهیه ضمانت نامه اقدام نمود و این شرکت ها در کشورهای امارات، کانادا و ترکیه فعالیت های گسترده دارند.

خندان دل ادامه داد: برای جلب همکاری سفارتخانه ها باید از ظرفیت نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور استفاده شود و در این راستا کمیسیون با استفاده از ظرفیت های اتاق بازرگانی حامی فعالان اقتصادی است.

رئیس کمیسیون خدمات فنی، مهندسی و عمران اتاق بازرگانی مشهد خاطر نشان کرد: تامین امنیت در برخی کشورهای هدف که دغدغه شماری از فعالان حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی است، تنها در قالب تفاهم نامه بین‌ دولتی امکان‌ پذیر است.

وی گفت: همچنین نقل و انتقال وجوه دریافتی در کشورهای دیگر نیز از مسیر حساب های تراستی ممکن و در کشور عراق از طریق بانک قابل انجام است.

مدیرعامل شرکت مسکن و عمران قدس رضوی و عضو کمیسیون خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست گفت: انجام اقدام اساسی در صدور خدمات فنی و مهندسی مستلزم ایجاد زنجیره ای از تشکل های فعال در حوزه صنایع، معادن، کشاورزی و بازرگانی است.

محمدرضا رئیسی افزود: این بخش ها می توانند حول محور اتاق بازرگانی پروژه های بیشتری را در کشورهای هدف از آن خود کنند.

دبیر انجمن صنفی مراکز مشاوره و کارآفرینی خراسان رضوی و عضو کمیسیون خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست گفت: فعالیت شتاب دهنده ها و مراکز استارتاپی به صورت جدی در حال رشد است.

علیرضا امیدفر افزود: برای صدور خدمات فنی و مهندسی به مطالعه جامع نیاز است، زیرا باید مراکز هدف ما در این حوزه مشخص شود و توامان ساختارهای دولتی متولی نیز همراهی لازم را با ما در این زمینه به عمل آورند تا جایگاه ما در این بازارها تقویت شود.

وی اظهار داشت: حوزه الکترونیک در دنیا بزرگترین  صنعت و تکنولوژی فنی به شمار می آید اما خراسان رضوی در زیرساخت های حوزه الکترونیک بسیار ضعیف عمل کرده است.

دبیر انجمن صنفی شرکت های ساختمانی و تاسیسات خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اخیرا بخشنامه ای ابلاغ شده که براساس آن وزارت بازرگانی متولی تمام امور خدماتی و تولیدی است که ابلاغ این بخشنامه تحول اساسی در بخش خدمات ایجاد خواهد کرد.

مهدی منوچهری افزود: ابلاغ این بخشنامه، مسئولیت های سنگینی را در بخش خدمات بر عهده این کمیسیون قرار خواهد داد و جایگاه کمیسیون به عنوان متولی بخش فنی و مهندسی بازرگانی، وسیع تر خواهد شد.

سرپرست خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست گفت: مالیات و تامین اجتماعی مهم ترین مشکلات پیش روی حوزه خدمات فنی و مهندسی است.

علیرضا عزیزی افزود: خراسان رضوی سومین استان دانش بنیان کشور است و در حوزه استارتاپ پس از تهران دومین جایگاه را در کشور دارد، حال باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: باید به موج رشد شرکت های دانش بنیان کمک کرد، در همین راستا انجمن شرکت های دانش بنیان ذیل ساختار تشکل های اتاق مشهد ایجاد شد، لذا نماینده شرکت های دانش بنیان هم باید به عضویت این کمیسیون درآید تا علاوه بر ارائه آمار و اطلاعات متقن در این بخش، پیگیر حل مسائل و مشکلاتشان باشند.

نماینده استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: کمیسیون خدمات فنی و مهندسی می تواند از اداره کل امور مالیاتی و رئیس شورای هماهنگی بانک های عامل استان دعوت به عمل آورد تا فعالان اقتصادی مسائل و مشکلاتشان را در حضور آنان مطرح کنند.

هادی حقیقی افزود: خراسان رضوی برای صدور خدمات فنی و مهندسی اقدامات متعدد انجام داده است که از جمله آن می توان به پروازهای مستقیم از مشهد به کشورهای هدف اشاره کرد.

وی اظهار داشت: علاوه بر این تاکنون استانداری از مسئولان مربوطه وزارت امور خارجه برای حل مشکلات حوزه خدمات فنی و مهندسی دعوت به عمل آورده و جلساتی با آنان برگزار کرده است تا صدور خدمات فنی و مهندسی با سهولت بیشتری انجام گیرد.

۷۴۸۹/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد اتاق بازرگانی ایران خراسان رضوی صادرات غیر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • خریداری بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد