Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه برخلاف ادعای اخیر وزیر آموزش و پرورش برخی از مناطق در کشور هنوز با کمبود معلم مواجه هستند گفت: برخی گزارشاتی که به وزیر می‌دهند غیرواقعی است. ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۵۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه برخلاف ادعای وزیر آموزش و پرورش مسأله کمبود معلم در کشور حل نشده است اظهار داشت: حاجی میرزایی در ابتدای شروع کار خود است بنابراین به وی توصیه‌ می‌کنم برای جلب اعتماد فرهنگیان از ارائه آمارهای غیرواقعی و شعارهای این چنینی خودداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به صحبت‌های اخیر وزیر آموزش و پرورش در جریان سفرش به گیلان مبنی بر جبران کمبود معلم واکنش نشان داد و عنوان کرد: خود مناطق مختلف کشور و فرهنگیان می‌دانند که برخی کلاس‌ها هنوز معلم ندارند و آمارها و ارزیابی‌های انجام شده در مورد کمبود معلمان نیز این امر را تأیید می‌کند.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه برخی اوقات دولتمردان حرف‌هایی را بر زبان می‌آورند که با واقعیت‌های روز جامعه مطابقت ندارد تصریح کرد: مردم در جامعه زندگی می‌کنند و همه چیز را به عینه می‌بینند و وقتی وضعیت حال با صحبت‌های برخی از وزرا همخوانی لازم را ندارد اعتماد آنان نسبت به مسئولان دولتی روز به روز کمتر می‌شود.

کمبود معلم در استان لرستان برطرف شدمسئله "کمبود معلم" جدی‌ترین مشکل آموز‌ش‌وپرورشعمیق‌تر شدن "کمبود معلم" با سیل بازنشستگی معلمان و افزایش جمعیت دانش‌آموزان

نماینده مردم رشت در مجلس از نیاز استان گیلان به حدود 400 تا 500 معلم جدید برای حضور در کلاس‌های درس خبر داد و ابراز داشت: در بخش‌های پرورشی و مشاور و نظایر این‌ها هم با کمبودهایی در سطح استان و کشور مواجه هستیم که انتظار داریم دولت هر چه سریع‌تر نسبت به رفع این مشکلات چاره‌اندیشی کند.

وی با تأکید بر اینکه طبق شواهد برخی از گزارشاتی که به حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش می‌‌رسد غیرواقعی است اظهار داشت: به وزیر جدید توصیه می‌کنم به آمار و ارقامی که به وی اعلام می‌شود توجه نکند زیرا در صورت موضع‌گیری و بیان یکسری صحبت‌ها بر اساس همان اطلاعات، جایگاه خود را بین فرهنگیان از دست می‌دهد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جذب نیروهای پیش‌دبستانی، نهضتی‌ها و خرید خدماتی‌ها برای حل مشکل کمبود معلم در کشور را طبق قانون مورد تأکید قرار داد و گفت: قانون‌گذار برای این کار قانون تدوین کرده است و آموزش و پرورش نیز باید از این ظرفیت آماده برای جبران کمبودهای خود در سال تحصیلی جدید استفاده کند.

کوچکی‌نژاد استفاده از این نیروهای پرتوان و پرانرژی در سیستم آموزش و پرورش آن هم با شرایط کنونی را امری لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: به آقایان توصیه می‌کنم اینقدر خودشان بر علیه آموزش و پرورش کار نکنند و به جای سر دادن شعارهای غیرواقعی برای جبران کمبود معلم در سطح کشور اقدامی انجام دهند.  

نماینده مردم رشت در مجلس جلسه اخیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور حاجی میرزایی و رایزنی تعدادی از نمایندگان با وی در خود وزارتخانه را مورد اشاره قرار داد و افزود: در حال حاضر 500 مجوز به گیلان برای جذب معلمان داده شده است و طبق توافقات انجام شده امیدواریم به زودی مشکل کمبود معلم در استان حل و فصل شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P4001/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد