Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ سعید سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در مراسم افتتاحیه بزرگترین رویداد فناوری کشور، اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار نفر متخصص در حوزه نانو تکنولوژی در سطح ارشد در کشور فعالیت می‌کنند و این حاصل تلاش و بنیه علمی خوب کشورمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از نظر علم نانو که از سال ۲۰۰۱ شروع شده؛ ما در این حوزه با انتشار ۱۰ مقاله رتبه ۵۷ دنیا را داشتیم اما امروزه تولیدات علمی ایران در عرصه فناوری نانو از نظر کمی و کیفی پیشرفت قابل توجهی داشته تا جایی که با انتشار ۱۰ هزار مقاله در سال گذشته رتبه چهارم دنیا را به خود اختصاص داده است، به طوری که شاهد رشد ۲۵ درصدی تولیدات علمی در حوزه نانو هستیم.

سرکار ادامه داد: ایران بنیه قوی از نظر علمی دارد و بدون آن حرکت در مرز دانش در حوزه توسعه فناوری نانو قطعا موفق نبودیم از نظر تولیدات علمی برای سومین سال پیاپی رتبه چهارم را تثبیت کرده است ولی قانع نیستیم. هم اکنون چین، آمریکا و هند بالاتر هستند و ایران پس از کره‌جنوبی و ژاپن جایگاه چهارم را دارد.

وی ادامه داد: تاکید ما این است که فناوری تبدیل به محصول شود و پیام این بود که اگر امروز به این صنعت توجه نشود ما در عرصه فناوری نوظهور بازار خود را از دست خواهیم داد.

سرکار افزود: امروز بیش از ۲۲۰ شرکت تولیدی در این صنعت فعالیت می‌کنند و بیش از ۶۱۰ محصول مورد نیاز بازار را تولید می‌کنند. می‌توان گفت بیش از ۱۵ حوزه صنعتی در بخش فناوری نانو ورود کرده‌اند.

وی ادامه داد: امروز تمرکز اصلی ما صنعتی‌سازی و توسعه بازار صادراتی است تا جاییکه بیش از ۸۰ تا ۱۰۰ درصد از بازار را محصولات نانویی تامین می‌کند.سال ۹۶ بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان فروش محصولات مبتنی بر فناوری نانو بوده و در سال ۹۷ نیز به ۲۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

سرکار ادامه داد: صادرات محصولات ما به ۴۵ کشور دنیا بوده است. همچنین شاهد رشد ۵۰ درصدی حضور شرکت‌ها در سال گذشته بودیم که امسال با حضور ۱۲۵ شرکت با رشد ۱۲۰ درصدی مواجه شدیم. امیدواریم این رشد و توسعه به صورت فزاینده‌ای ادامه پیدا کند.

وی گفت: ما به چنین جایگاهی قانع نیستیم چون توانمندی ما فراتر از این حرفهاست. بنابراین هدف‌گذاری کردیم تا سال ۱۴۰۰ میزان صادرات به یک میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام/

169 / 320 فناوری نانو نمایشگاه تولید صادرات بازار تولید محصول

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو نمایشگاه تولید صادرات بازار تولید محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی