Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شریعتی نیا عصر سه‌شنبه در آیین تکریم و معارفه رییس این نهاد در سالن ۱۷ شهریور این شهرستان، افزود: مربیان پرورشی در زمان حاضر بیشترین وقت خود را به گزارش نویسی بخشنامه ها اختصاص می‌دهند این در حالی است که هدف اصلی درس پرورشی یعنی آموزش عمیق نکات تربیتی به طور چهره به چهره به دانش آموزان کمرنگ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: لازم است بخشنامه های پرورشی مدارس به صورت منطقه‌ای تبیین و ابلاغ شود.

رییس جدید آموزش و پرورش فریدن با بیان اینکه مسئولیت ها آزمایش الهی است، اظهار داشت: تلاش خواهم کرد در مسئولیت جدید حرکت در مسیر اهداف نظام و تلاش برای  دستیابی جامعه  فرهنگی و آموزشی به حیات طیبه را سرلوحه امور قرار دهم.

وی  اضافه کرد: تشیع امانت بزرگی است که  از شهدا و جان فشانی های آنان به ما رسیده است و امروز حفظ این امانت وظیفه همگانی است.

شریعتی نیا به راهپیمایی عظیم اربعین اشاره و بیان کرد:  هر یک از مناسبت ها عبرتی است که باید از آن درس گرفت و چراغی است که با  آن راه را گم نکنیم.  

وی با بیان اینکه جایگاه معلم از مجاهد والاتر  است،  افزود: معلم انسان ساز است، او می تواند درس ها و عبرت های عاشورا را در اعماق جان ها نهادینه کند.

رییس سابق آموزش پرروش فریدن تاسیس اولین خانه ریاضی غرب استان اصفهان، هوشمند سازی کلاس های ششم ابتدایی، تکمیل ساختمان برخی از مدارس نوساز، تعمیر تعدادی از مدارس فرسوده، بهره برداری از مدرسه خیرساز طلاکوب شهر داران،  اخذ مجوز احداث اردوگاه دانش آموزی در روستای چیگان و بهبود سیستم پایش تصویری مدارس  را از مهم ترین اقدامات عمرانی دوره خدمت خود برشمرد.

نیازعلی علایی افزود: امسال به دلیل  رشد درصد قبولی رشته تجربی در کنکور سراسری موفق به کسب رتبه برتر استانی شدیم.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۸۱ دانش‌ آموز فریدنی در کنکور سراسری با اخذ رتبه بالا در دانشگاه‌های دولتی قبول شدند، افزود: از این تعداد ۱۰ نفر با رتبه زیر هزار، چهار نفر دانش آموز در رشته پزشکی، ۲۳ نفردررشته‌های مهندسی و ۱۵ نفردردانشگاه فرهنگیان ومابقی در رشته‌های پیراپزشکی، پرستاری و علوم انسانی قبول شدند.

رییس آموزش و پرورش فریدن گفت: کسب رتبه عالی در اجرای پروژه مهر طی سه سال متوالی و  کسب رتبه‌های برتر استانی در مسابقات دومینو، رباتیک، پژوهش، غنی سازی اوقات فراغت، محتوای الکترونیک وهدایت تحصیلی از موفقیت‌های آموزش و پرورش فریدن بوده است.

علایی همچنین از کسب ۲ رتبه برتر استانی در مسابقات علمی دانش آموزی، چهار مدال طلا توسط دانش آموزان مدارس استثنایی، ۹ رتبه برتر استانی در مسابقات قرآنی، هفت رتبه برتر استانی در مسابقات فرهنگی هنری و رتبه سوم در مسابقات محور عمود پرواز توسط دانش آموزان فریدن خبر داد.

فرماندار فریدن با بیان اینکه جایگاه آموزش و پرورش در تاریخ اصیل و فرهنگ کشور ما منحصر به فرد بوده است، افزود: آموزش و پرورش پس از پیروزی انقلاب اسلامی  از نظر کیفی و کمی تحول شگرفی یافت.

سید تقی معین الدینی افزود:  وضعیت آموزش و پرورش در مناطق محروم نسبت به سالهای قبل انقلاب بهبود یافته است.

فرماندار فریدن  نیروی انسانی را زمینه ساز تحول در آموزش و پرورش دانست و  افزود: نیروهای مخلص و فداکار با آگاهی از حیطه وظایف حرفه ای  همزمان با کشف نیازهای اجتماعی، منشا تغییرات سازنده در بخش های فرهنگی و علمی هستند.

معاون پرورشی، فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب در همه سطوح آموزش و پرورش ضروری است، اظهار داشت: این بیانیه سه محور راهگشا دارد که شامل خود آگاهی تاریخی، ایجاد روحیه نشاط و شادی در جامعه و از همه مهم تر اعتماد به جوانان است.

مهدی اسماعیلی  افزود: راهکارهای فراوانی برای پرورش  نسل خوب و باهوش در مدارس وجود دارد که یکی از آنها  ترویج و تاکید بیشتر بر فریضه نماز اول وقت است.

به گزارش ایرنا، آیین تکریم و معارفه رییس جدید آموزش  پرروش فریدن با حضور مسئولان استانی و منطقه ای،  معلمان، مربیان  اقشار مردم در سال ۱۷ شهریور داران برگزار شد.

در این آئین با قرائت حکمی، از تلاش های ۳۰ ساله نیاز علی علایی رییس سابق آموزش و پرروش قدردانی و علی شریعتی نیا به عنوان رییس جدید معرفی شد.

علی شریعتی نیا  دارای مدرک کارشناس ارشد فقه و الهیات و مهندسی برق است و پیش از این  به عنوان مسئول حراست آموزش و پرورش فریدن، دبیر  معارف و مهندس هنرستان های منطقه فعالیت داشته است.

امسال  ۹ هزار و ۴۰۰ دانش آموز در ۸۶ آموزشگاه فریدن مشغول تحصیل شدند که ۴ هزار و ۸۲۶ نفر دختر و ۴ هزار و ۴۵۰ نفر را  پسران تشکیل می‌دهند.

پنج هزار نفر از این تعداد مقطع ابتدایی، دو هزار و ۱۱۷ نفر مقطع متوسطه اول و یک هزار و ۶۵۰ نفر مقطع متوسطه دوم هستند.

فریدن با ۲ شهر، ۲۸ روستا و جمعیت افزون بر ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب استان واقع است.

۹۸۶۱/ ۶۰۲۶/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس فریدن اصفهان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند