Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بوشهر، حسن فخرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط همه مطب‌ها، دندانپزشکی‌ها و کلینیک‌‎های درمانی شهرستان بوشهر بازرسی شدند.

او هدف از اجرای این طرح را پایش وضعیت تفکیک، جمع‌آوری، دفع و بی‌خطرسازی پسماند‌های عفونی در این مراکز عنوان کرد و ادامه داد: در این طرح که با مشارکت ۱۱ گروه دو نفره در روز‌های چهاردهم و پانزدهم مهر، خارج از ساعت اداری صورت گرفت، بیش از ۳۰۰ مطب و مرکز درمانی بررسی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: هنگام بازرسی آموزش‌های لازم در زمینه نکات بهداشتی از جمله برچسب‌گذاری پسماند‌های عفونی برای تحویل به کارگران شهرداری، تفکیک زباله عفونی از عادی، جمع‌آوری زباله‌های عفونی در کیسه‌های زردرنگ، نگهداری زباله‌های نوک‌تیز و برنده در ظرف یکبار مصرف نگهدارنده اجسام تیز و برنده پزشکی) و ... مرتبط به کارکنان مطب‌ها ارائه شد.

فخرایی افزود: اگرچه آثار بهداشتی و زیست‌محیطی در مراکز بزرگ تر مانند بیمارستان‌ها بارزتر است، اما بررسی آثار بهداشتی و زیست‌محیطی مطب‌ها نیز به علت تعداد و پراکندگی بیشتر، نیز اهمیت دارد و با طراحی و استقرار اصول بهداشت محیط در مطب‌ها از جمله دفع صحیح پسماند عفونی می‌توان انتقال و ابتلا به بیماری‌های عفونی را کاهش داد و از آلودگی بی‌رویه محیط‌زیست پیشگیری کرد.

او ابراز امیدواری کرد: با توجه به اجرایی شدن برنامه جمع‌آوری زباله‌های عفونی مطب‌ها و مراکز درمانی وضع جمع‌آوری و دفع بهداشتی پسماند‌های عفونی در شهرستان بوشهر بهبود یابد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه تلفنی رسیدگی شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/ک

نحوه دفع پسماند عفونی مطب‌های بوشهر بررسی شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه