Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه «روشنا» با هدف آموزش، اطلاع‌رسانی و پیشگیری از جرایم مبتلابه جامعه تهیه و تولید شده است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، محمد بیگی کارگردان مجموعه «روشنا» با اشاره به اینکه این برنامه در حوزه اطلاع رسانی پیشگیری از جرایم مبتلابه جامعه تهیه و تولید شده، گفت: «روشنا» برنامه ای است که به معضلات اجتماعی می پردازد، ما با مشارکت معاونت فرهنگی قوه قضاییه به تعدادی از پرونده های قضایی دسترسی داشتیم و چکیده این پرونده ها به صورت فیلم نامه در آمد و بعد از دکوپاژ کردن بخش هایی را با نگاه پیشگیرانه و جذاب تولید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پرونده‌های مربوط به لیزینگ خودرو، دفاتر مهاجرتی غیرواقعی، چک، سفته و جرایم مالی، خرید و فروش‌های اینترنتی، اتباع بیگانه، کارچاق‌کنی، فروش مال غیر، عدم پرداخت نفقه و ... از جمله جرایمی هستند که در این مستند ترکیبی مورد تعمیق قرار گرفته‌اند.

بیگی افزود: ما در دادگاه ها نسبت به سوژه مورد بحث برنامه با هماهنگی دادسرا یک پرونده را به صورت کاملا واقعی در زمان دادگاه با حضور قاضی و شاکی و متشاکی مستند سازی می کنیم. آیتم جذاب دوربین مخفی هم داریم که تقریبا با نگاهی طنز و مردم پسند تولید می شود و مردم را درگیر موضوع می کنیم.

کارگردان «روشنا» با اشاره به اینکه این برنامه رویکرد پیشگیرانه در موضوع جرم دارد، تصریح کرد: نیت ما در تولید این برنامه پیشگیری از وقوع جرم است. به طور مثال در موضوع چک مطرح می کنیم چه مواردی را باید رعایت کنیم تا دچار مشکل نشویم، تمام تلاش ما آگاه سازی مردم است. طرح کلی برنامه ما در ۱۰۰ قسمت آماده شده که امیدواریم با حمایت مدیران شبکه، فصل های دیگر را هم تولید و پخش کنیم.

بیگی درباره اتاق فکر برنامه گفت: در اتاق فکر برنامه کارشناسان قوه قضاییه هم حضور دارند و با طرح موضوع و مسائل به ما، تیم کارشناسی این مباحث را به صورت نمایشی آماده می کنند؛ البته جای دارد از همکاری خوب نیروی انتظامی نیز در روند تولید این مجموعه تشکر کنم.

وی از استقبال مخاطبان از برنامه خبر داد و گفت: در مسابقه پیامکی مشارکت خیلی خوبی را از سوی مردم شاهد هستیم. بیشتر درخواست هایی که مخاطبان این برنامه از ما داشته اند پرداختن بیشتر درباره سوژه هاست  که متاسفانه چون زمان هر قسمت ۲۰ دقیقه است کمی دست ما در این مورد بسته است.

بخش‌های مختلف «روشنا» عبارتند از: معرفی موضوع برنامه، گزارش مردمی با اجرای اقبال واحدی، بررسی یک پرونده واقعی توسط قاضی و کارشناسان مربوطه، گزارش جلسات دادگاه با حضور متهم، مالباخته، وکیل و قاضی پرونده، مصاحبه با متهم درباره شکل‌گیری و چگونگی عمل مجرمانه، ضبط تصاویر از افراد و موسسات کلاهبردار در قالب مراجعات مسابقه پیامکی، پخش انیمیشن‌هایی با حضور دو کاراکتر با نام‌های «کامی و فری» با رویکرد فرهنگ‌سازی و آموزش اقشار مختلف جامعه در باب جرایم گوناگون و ... .

گفتنی است این برنامه سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۱ از شبکه دوسیما پخش می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرونده های قضایی مستند سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد

 

 

 

 

دادستان کرمان تأکید کرد: نقطه آغاز فرایند دادرسی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کلید زده می‌شود و مدیران این دفاتر باید نارسایی‌های موجود در ارائه خدمت به مراجعان را برطرف  کنند. 

دادستان کرمان در نشست تخصصی با مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که به منظور هم‌اندیشی و ارائه راهکار‌های مفید و سازنده در حوزه خدمات قضایی و بررسی مسائل و مشکلات آن و با حضور معاونین دادستانی و معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از اینکه بسیاری از مدیران دفاتر خدمات الکترونیک در سطح استان از دانش حقوقی و تجربه کاری مرتبط برخوردارند، ایرادات و نواقص موجود را متذکر و پیشنهادات و راهکار‌های رفع آنها را بیان کرد. 

مهدی بخشی با تأکید بر اینکه اولین مواجهه مردم با دستگاه قضایی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود و نظارت بر طرح دعاوی صحیح ضرورت دارد گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید تلاش کنند با انجام صحیح وظایف خود در کاهش مراجعه مردم به دستگاه قضا و همچنین سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها و صرفه‌جویی در زمان نقش سازنده‌ای داشته باشند. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تصریح کرد: با توجه به رویکرد قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی و الکترونیکی شدن اقدامات و فرایندها، لذا نقش مهم و اثرگذار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیش از پیش احساس می‌شود لذا تمام تلاش خود را جهت انجام بدون نقص تمامی مراحل قضایی از آغاز تشکیل پرونده گرفته تا رسیدگی‌های قضایی، ارسال مکاتبات و لوایح اصحاب پرونده  را به کار گیرند. 

 

این مقام عالی قضایی در استان افزود: در برخی موارد گزارش می‌شود در فرایند اقدامات این دفاتر به دلیل عدم اشراف کافی شخص کاربر، نواقصی شکل می‌گیرد وسبب تاخیر و بروز اطاله در امورات مراجعان می‌گردد که تأکید می‌شود منشأ شکل‌گیری این نواقص و اشکالات شناسایی و رفع شوند. 

وی توجه مدیران و کاربران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به صلاحیت مراجع در ارسال پرونده‌ها و تلاش برای ایجاد صلح و سازش میان اصحاب دعوی را مهم برشمرد و اظهار کرد: از آنجا که مدیران این دفاتر ابلاغ "صلح یاری" دارند می‌توانند از این ظرفیت جهت اصلاح ذات البین اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت