Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: طرح بیمه اجباری سلامت و ارزیابی وُسع از سوم تا نهم آبان ماه در خوزستان اجرا و سبب ایجاد شفافیت مالی در توان پرداخت هزینه‌های بیمه‌شدگان می‌شود. ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی خسروی امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته بیمه سلامت برگزار شد، بابیان لزوم فرهنگ‌سازی نظام ارجاع خانواده، اظهارداشت: نظام ارجاع خانواده می‌تواند به‌عنوان عاملی برای پیشگیری از بیماری‌ها و هزینه‌های درمانی بیماران و مراکز درمانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که بیماران از طریق نظام ارجاع خانواده اقدام به درمان کنند بسیاری از مشکلات، زیرمیزی‌ها و تخلفات حوزه بهداشت و درمان برطرف می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان در ادامه بابیان اینکه از سوم تا نهم آبان ماه روز بیمه سلامت است، گفت: تلاش ما بر این است که طرح بیمه اجباری سلامت و ارزیابی وُسع را از سوم آبان ماه در خوزستان اجرا کنیم.

خسروی افزود: یکی از مواردی که ماه‌های اخیر در رسانه‌ها مطرح‌شده بحث ارزیابی وسع و توان مالی است که در برنامه ششم توسعه نیز به بیمه اجتماعی مبتنی بر ارزیابی وسع نیز تأکید شده است.

وی ادامه داد: براساس این طرح هیچ فردی نباید در استان فاقد بیمه باشد و خانواده‌هایی که فاقد پوشش هستند ظرف شش ماه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد یا سایت بیمه سلامت مراجعه کرده و از تسهیلات بیمه دولتی برخوردار شوند همچنین بیمه خانواده‌های دهک اول که کمتر از 40 درصد درآمد ماهانه قانون کار را دریافت می‌کنند رایگان است.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان بیان داشت: خانواده‌های دهک دوم نیز که 40 تا 50 درصد درآمد قانون کار را داشته باشند باید به‌صورت سالانه به ازای هر نفر حدود 300 هزار تومان پرداخت کرده و افرادی که درآمدی معادل و یا بیش از قانون کاردارند نیز همه مبلغ بیمه را پرداخت می‌کنند.

خسروی تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که حدود 200 تا 250 هزار نفر در استان خوزستان فاقد بیمه‌های درمانی باشند که امیدواریم بتوانیم امسال آن‌ها را به‌صورت رایگان بیمه کنیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما در بحث بیمه، عدم اعلام دقیق حقوق و سرمایه اشخاص است که اگر طرح ارزیابی وسع انجام شود عدالت و تعادل بیمه‌ای نیز ایجاد خواهد شد.

صرفه‌جویی 4 میلیون و 800 هزار برگه کاغذ

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به الکترونیکی شدن دفترچه‌های بیمه سلامت در 8 شهر خوزستان گفت: با الکترونیکی کردن دفترچه‌های بیمه آمارها و تحلیل‌های پزشکی دقیق‌تری نسبت به مسائل درمانی استخراج‌شده و شفاف‌سازی مالی نیز صورت می‌گیرد.

وی افزود: سال گذشته تعداد پرونده‌های بیمارستانی کشور حدود 6 میلیون و 200 هزار پرونده بود که با الکترونیکی شدن آن‌ها 124 میلیون برگه کاغذ صرفه‌جویی خواهیم داشت. همچنین با تکمیل این طرح در خوزستان 4 میلیون و 800 هزار برگ کاغذ صرفه‌جویی می‌شود.

مکانیزه شدن پرونده‌ها در بیمه سلامت چقدر کاغذ صرفه‌جویی می‌کند؟آغاز اجرای طرح بیمه سلامت اجباری از ابتدای آبان ماهمدیرعامل بیمه سلامت: دولت تمام هزینه‌های بیمه دهک‌های اول تا سوم را در بیمه سلامت پرداخت می‌کند

خسروی درباره عدم اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در همه شهرهای خوزستان، عنوان کرد: زیرساخت‌های اینترنتی در شهرهای بزرگ دارای پیچیدگی‌های خاصی بوده و در برخی از آن‌ها ظرفیت لازم آماده نیست به همین سبب شهرهای بزرگ خوزستان مانند دزفول، اهواز و بهبهان آخرین شهرهایی هستند که به نسخه‌نویسی الکترونیکی تجهیز می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان تصریح کرد: مشکلات طرح تا پایان سال 98 در شهرهای خوزستان ارزیابی و در سال 99 کل شهرهای خوزستان به سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی مجهز می‌شوند. همچنین به مراکز درمانی نیز برای خرید تجهیزات موردنیاز تسهیلات بانکی اختصاص می‌دهیم.

پرداخت 228 میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی خوزستان

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان درباره وضعیت پرداختی به مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد گفت: مطالبات داروخانه‌ها پزشکان و پاراکلینیک‌ها تا مردادماه و بیمارستان‌های خصوصی و دولتی نیز تا تیرماه پرداخت‌شده است.

وی افزود: در طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی قول داده بودیم که پرداختی‌ها به پزشکان حداکثر 10 روز پس از پایان هرماه انجام شود که در این خصوص مطالبات پزشکان را تا شهریور 97 پرداخت کردیم.

خسروی درباره تعداد مراجعه بیمه‌شدگان سلامت به مراکز درمانی، بیان داشت: بیمه‌شدگان سلامت در سال 97 حدود 7،5 میلیون بار به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه داشتند که می‌توان گفت به‌طور متوسط هر بیمه‌شده سه بار ‌به مراکز درمانی مراجعه کرده و حدود 600 میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان بابیان اینکه روزانه 21 هزار بار مراجعه بیمه‌شدگان به مراکز درمانی داریم، گفت: بر این اساس 164 میلیون تومان روزانه بایت بیمه‌شدگان هزینه می‌شود.

وی به پرداخت مطالبات در سال 98 اشاره کرد و افزود: 28 میلیارد تومان مطالبات دارویی و 260 میلیارد تومان مطالبات مراکز درمانی پرداخت‌شده که 56 میلیارد تومان آن مربوط به بیمارستان‌های خصوصی و 148 میلیارد تومان آن مربوط به دولتی‌ها است.

خسروی تأکید کرد: به ازای هرماه 56 میلیارد تومان در همه حوزه‌های درمانی برای بیمه‌شدگان بیمه سلامت پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان به ورود بیماران استان‌های دیگر برای درمان اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته 3 میلیارد تومان برای بیماران سایر استان‌ها فقط در بیمارستان گلستان هزینه شده که علاوه بر ایجاد بار مراجعه غیرقابل‌تحمل به بیمارستان، هزینه‌های زیادی نیز به منابع مالی بیمه سلامت خوزستان که باید برای بیمه‌شدگان خوزستانی صرف شود وارد می‌کند.

انتهای پیام/ ع

R41468/P1494/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، اکرم فرهادی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از عوامل اصلی ماندگاری پزشکان و بیتوته بودن آن‌ها در مراکز خدمات جامع سلامت، وجود محل زیست مناسب پزشکان است و با احداث مکان‌های مناسب تمام تلاشمان را می‌کنیم تا راه ارائه خدمات سلامت باکیفیت بالاتر به مردم با حضور همیشگی پزشکان هموار شود.

وی تصریح کرد: پانسیون پزشکان دالکی در زمینی به مساحت ۱۰۰ مترمربع و اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت دالکی احداث خواهد شد.

فرهادی گفت: شهر دالکی با جمعیتی در حدود ۹ هزار نفر، به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی استان بوشهر به استان فارس، بار مراجعات به بخش درمانی مرکز خدمات جامع سلامت دالکی بالا است و باید توجه بیشتری به زیرساخت‌های درمانی در این شهر شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ضمن تقدیر از تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان در خصوص پیگیری و ارتقا زیرساخت‌های بهداشتی این شهرستان خاطرنشان کرد: باعث افتخار است که قدم‌هایی برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم برداریم و با تکمیل زیرساخت‌ها، سطح پاسخگویی به نیازهای بهداشتی درمانی مردم بیش‌ازپیش ارتقا می‌یابد.

کد خبر 6088250

دیگر خبرها

  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی