Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران شامگاه چهارشنبه اول آبان ماه در همایش «مجتهد شهید» در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که با حضور آیت‌الله مصباح یزدی برگزار شد گفت: یکی از عرصه‌هایی که می‌توانیم دیگران را خوب بشناسیم سفر است مخصوصا سفری که بخش پنهان ندارد مانند پیاده‌روی کربلا که چندین بار در رکاب ایشان توفیق داشتم و هیچگاه گریه‌ها و اشک‌های ایشان را در هنگام خواندن دعای توسل و زیارت امام حسین(ع) فراموش نمی‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایشان همانند امام خمینی(ره) هر وقت نام امام حسین(ع) به گوشش می‌رسید به شدت اشک می‌ریخت البته ذکر مصیبت و ذکر توسل به ائمه یکطرف و گریه‌های در حال دعا و زیارت عاشورا و توسل هم جای خود را داشت.

رحیمیان بیان کرد: آقا مصطفی علاوه بر زیارات مخصوصه با مشقت و سختی به علت وضعیت جسمی، راه پیاده‌روی را طی می‌کرد ولی هیچگاه در این مسیر استنکاف نکرد. 

وی با بیان اینکه ویژگی دیگر ایشان ساده‌زیستی بود تصریح کرد: حاج آقا مصطفی در نجف همانند طلاب دیگر مستاجر بود و زندگیش با همان شهریه طلاب دیگر اداره می‌شد؛ ایشان خودش آقا و آقازاده و همسرش هم آقازاده بود یعنی نوه شیخ عبدالکریم حائری ولی زندگی متفاوتی نسبت به دیگر طلبه‌ها نداشت با اینکه شاید می‌توانست توجیهی برای این کار هم داشته باشد.

ساده‌زیستی؛ الگو برای روحانیت

تولیت مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: ایشان و مرحوم حاج احمدآقا با وجود اینکه امکان دسترسی به امکانات خاص داشتند ولی هرگز دنبال مالک شدن یک خانه محقر و آپارتمان هم نبودند و تا آخر زندگی هم این روند را داشتند و ساده زندگی کردند.

وی افزود: آقا مصطفی نه به عنوان فرزند بلکه مانند سرباز، همراه امام بود و ایفای نقش می‌کرد؛ ایشان مجتهد مسلم از دوران جوانی بود ولی در ارتباط با ولی فقیه خود یعنی امام، پیرو محض بود و جز پیگیری راه امام راه دیگری را نپیمود.

رحیمیان با بیان اینکه آقا مصطفی در دوره‌های مختلف زندگی امام در دستگیری و تبعید و در شرایطی که قرار بود امام را اعدام کنند همواره همراه امام بودند تصریح کرد: ایشان تا لحظه شهادت دستیار تمام عیار برای امام بود.

رحیمیان بیان کرد: همچنین ویژگی دیگر ایشان شجاعتش بود که نتیجه ایمان است و بخشی از آن هم ارثی بود؛ ایشان برای بنده نقل کرد وقتی امام را دستگیر کردند تا به تهران ببرند؛ یکجا از مسیر اصلی به جاده خاکی منحرف شدند امام در این زمینه فرمودند من یقین پیدا کردم که قصد کشتن مرا دارند ولی وقتی به نفسم رجوع کردم احساس کردم هرگز نترسیده‌ام.

وی افزود: آقا مصطفی نقل می‌کرد در حین سفر به ترکیه که همراه امام بودم محافظان ما می‌ترسیدند و مظطرب بودند ولی من فرصت را غنیمت شمردم و خوابیدم در حالی که این راهی بود که بازگشت آن معلوم نبود.

تولیت مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: ایشان روحیه وارسته‌ای از دنیا و شهرت و مادیات داشت و از هر چه که گرایش به نفسانیت بود مبرا بود.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم او را به عنوان نمونه و الگو بشناسیم اظهار کرد: کسانی که مدعی مرجعیت هستند و احیانا برای مرجعیت و شهرت و دنیای خود دست به هر کاری می‌زنند بدانند امام و فرزندش اسوه و الگو برای آنان و همه حوزه هستند و اینگونه نبود که مانند برخی آقازاده‌ها و آقاهای امروزی رفتار کنند.

رحیمیان افزود: باید حقیقتا فرزند واقعی امام باشیم که نمونه امروزی آن مقام معظم رهبری و سید حسن نصرالله و امثال ایشان است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن قم ایکنا مجتهد شهید رحیمیان مصطفی خمینی جمکران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «دیوان تئاترال» نوشته محمود استادمحمد، به کارگردانی ایمان راد و ایمان حاج‌عظیمیان ۱۷ اردیبهشت تا ۲۵ خرداد، هر روز ساعت ۱۷:۴۵ به مدت ۷۰ دقیقه در عمارت نوفل‌لوشاتو اجرا می‌شود.

منصوره بنی احمد، ایمان حاج عظیمیان، ایمان راد، علی رضوانی، شهرزاد سادات صدر هاشمی، کیمیا سامنی، هلنا سعادت، شکیلا علی مردانی، حمید فرجادی، پارمین قدیری، مریم قربانی، قاسم قنبری، آیناز کاوند، فاطمه زهرا مغانلو، سینا مجد، امیر مرسلی و ایلیا موهبتی بازیگرانی هستند که در این نمایش ایفای نقش کرده‌اند.

این نمایش اولین فعالیت حرفه‌ای گروه هنری مهشید به سرپرستی ایمان راد است.

دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: مجری طرح: شهاب شریفی، نوازنده:  مانی مهربان، طراح گریم: سوگل بهرام‌پور، طراح صحنه: شهاب شریفی، طراح لباس: هنگامه ذوذهب، طراح پوستر و گرافیست: الهه معینی، دستیاران کارگردان: نگار خانی پور، مسعود محمدنیا، دستیاران صحنه: محراب عامریان، علی خاکپور، مریم اشرف زاده، دستیار لباس: تینا عبدالحسینی، مجریان گریم: نسترن مجد، هلنا سعادت، عکاس: دنا جم، حمید بازاری.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این نمایش می‌توانند به سایت تیوال به نشانی https://www.tiwall.com/p/teatral۵ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدعیان پیروز شدند
  • «دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • مدعیان بی‌رمق؛ خیابانی درست گفت!
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟