Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آمار واردات کشور روند کاهشی دارد و این جهت گیری اصلی وزارت صمت در این حوزه است، از رشد ۱.۵ میلیون تنی صادرات فولاد در ۶ ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه اظهار داشت: در پایان سال ۹۷ به طور میانگین ۲۲ درصد کاهش واردات داشتیم که این عدد در کالاهای مصرفی بیش از ۳۱ درصد و در کالاهای واسطه ای و سرمایه ای بیش از ۱۶ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سیاست به عنوان یک رویکرد کلی و با هدف تقویت و رونق تولیدات داخلی تداوم خواهد داشت.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعمال محدودیت ها و ممنوعیت های صادراتی مواد خام معدنی از سوی این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: امروز تکمیل زنجیره تولید صنایع مختلف اعم مس، فولاد، آلومینیوم و...، با هدف ایجاد ارزش افزوده بیشتر در تولیدات، در دستور کار ویژه وزارت صمت است.

وی تصریح کرد: در چارچوب همین برنامه در ۶ ماه نخست امسال بیش از ۶ میلیون تن صادرات فولاد داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیون تن افزایش یافت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در کالاهای استراتژیک نیز تامین نیاز داخل و ثبات قیمت ها، همسو با سیاست های توسعه صادرات دنبال می شود و حتما دقت لازم را به خرج می دهیم تا توازن این دو اولویت به هم نخورد.

رحمانی افزود: حفظ منافع مردم، رویکرد اصلی وزارت صمت در همه فرآیندهای تصمیم گیری است و در تمامی موارد، دریافت و اعمال حداکثری نظرات کارشناسی تشکل های بخش خصوصی یک مبنا و اصل غیرقابل تغییر در این وزارتخانه است.

وی با اشاره به اقدامات گسترده وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه معادن، خاطرنشان کرد: توسعه معادن بعد از اکتشاف، نیازمند تامین زیر ساخت های لازم است که انتظار داریم دستگاه های مسئول در این خصوص همراه تر از گذشته عمل کنند.

وزیر صمت تصریح کرد: یکی از بخش هایی که می تواند جایگزین مناسب برای اقتصاد نفتی باشد، همین معادن و صنایع معدنی است که امیدوارم به میزان اهمیت این حوزه سایر دستگاه ها نیز در تامین زیر ساخت های لازم گام های بیشتری بردارند.

رحمانی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بارها به عناوین مختلف اهمیت تولید و رونق آن را گوشزد فرموده اند، لذا انتظار می رود همه بخش ها اعم از بانک ها، دستگاه های خدمات رسان، تامین اجتماعی، مالیات، بورس و...، با عنایت ویژه به منویات ایشان، همراهی بیشتر و سازنده تری با بخش تولید و صنعت کشور داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر صنعت واردات رضا رحمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟