Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم امسال بیش از ۲۰۰ هزار دانشجوی جدید وارد این دانشگاه شوند، گفت: با توجه به اینکه اغلب دانشجویان این دانشگاه از طبقه متوسط جامعه هستند در نتیجه تقاضا برای خوابگاه زیاد است و ما بیش از پیش با کمبود ظرفیت خوابگاهی مواجه خواهیم بود.

دکتر ابراهیم صالحی عمران در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب آماری از ورودی‌های جدید این دانشگاه ارائه کرد و اظهار کرد: در سال جاری تعداد ۷۵ هزار ورودی جدید در دوره کاردانی و حدود ۴۰ هزار نفر نیز در دوره کارشناسی وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای شدند که به دلیل تغییر نظام آموزشی در سال جاری وضعیت پذیرش دانشجو در دانشگاه بسیار بهتر از سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در دو دوره کاردانی و کارشناسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تعداد ۱۸۰ هزار نفر است و برآورد می کنیم میزان تقاضا برای امسال به بیش از ۲۰۰ هزار نفر برسد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از بازنگری تمامی دروس دوره‌های کاردانی پیوسته دانشگاه خبر داد و گفت: یکی از رسالت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای پذیرش دانشجو در دوره کاردانی پیوسته است بر این اساس ما کلیه برنامه‌های آموزشی دانشگاه را مورد بازنگری قرار دادیم و دانشجویان از مهر امسال با سرفصل‌های جدید وارد دانشگاه شده‌اند.

دکتر صالحی عمران از ارتقاء کیفی بخش زیادی از ساختمان‌های خوابگاهی دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: متاسفانه ما ظرفیت خوابگاهی محدودی در دانشگاه داریم به همین جهت نمی‌توانیم همه متقاضیان را تحت پوشش قرار بدهیم، با توجه به اینکه اغلب بدنه دانشجویی این دانشگاه از طبقات محروم جامعه هستند بنابراین نیاز به خوابگاه بسیار بیشتر و محسوس تر است.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه امسال در برخی از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای ظرفیت خوابگاهی را افزایش دادیم اما با این همچنان با کمبود ظرفیت مواجه هستیم و امیداریم خیرین و بخش خصوصی در ساخت خوابگاه دانشجویان این دانشگاه مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خوابگاه دانشجویان فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر یک شنبه در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه کار و هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: توان مجموعه فنی و حرفه‌ای در حوزه مهارتی باید بالا رود.

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است که دانشجویان یک نیرو پرتوان و مهارتی از دانشگاه فارغ التحصیل شوند گفت: مسئولیت ما روز به روز در قبال دانشجویان سخت‌تر می‌شود و امید است بتوانیم از این مسئولیت به خوبی عبور کنیم.

مؤمنی با بیان اینکه باید بتوانیم زمینه‌هایی را فراهم کنیم که دانشجویان فارغ التحصیل بعد از خروج از دانشگاه شاغل شوند گفت: با ۱۳ مجموعه صنعتی تفاهم نامه‌هایی را منعقد کرده‌ایم که تعداد زیادی از دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن بتوانند مشغول به کار شوند.

وی با تاکید بر اینکه مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان به تصویب وزارت علوم رسید گفت: وظیفه دانشگاه فقط آموزش نیست بلکه دانشجویان مهارت هم باید فرا گیرند.

مؤمنی با اذعان بر اینکه در ارتباط با دانشگاه باید اتفاقاتی رقم بخورد که منجر به شغل دانشجویان در آینده شود اظهار کرد: در محتواهای درسی تغییرات زیادی ایجاد می‌شود و در حال حاضر ۴۰ درصد واحد عملی و ۶۰ درصد تئوری است و مجوزهای لازم برای ۲۰ درصد تغییر در سر فصل دروس را گرفته‌ایم.

وی با اشاره به افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها اذعان داشت: این نمایشگاه در دو سال یک بار در استان اتفاق می‌افتد و امسال به بهانه ۵۰ سال تأسیس فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری این نمایشگاه برگزار می‌شود.

مؤمنی یادآور شد: این نمایشگاه با مشارکت دانشکده فنی و حرفه‌ای و آموزشکده استان، امور صنفی، دستگاه‌های اجرایی، سپاه و استانداری راه اندازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه آن است که محتواهای آموزشی را انتقال دهیم، دستاورد دانشجویان به نمایش گذاشته شود و در انتها بتوانیم از اقدامات آنها در مجموعه استفاده کنیم.

مؤمنی بیان داشت: ۳۰ غرفه در این نمایشگاه دایر است که یکی از آنها تخصصی مرکز نوآوری و شکوفایی است.

وی افزود: محصولات برخی از دانشجویان که در سال گذشته اختراع شده و تاییدیه را گرفته است امسال به فروش می‌رسد که این امر برای اولین بار و با حمایت ۷ مجموعه رقم خورده است.

کد خبر 6097180

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است