Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی افضلی مدیرعامل جدید بنیاد رودکی در پیامی دریافت جایزه هنرمند برتر وومکس سال ۲۰۱۹ را به کیهان کلهر تبریک گفت.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، مهدی افضلی مدیرعامل جدید بنیاد رودکی سه شنبه هفتم آبان ماه در پیامی دریافت جایزه هنرمند برتر وومکس سال ۲۰۱۹ را به کیهان کلهر تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پیام مهدی افضلی آمده است:

«موسیقی زبانی جهانی است؛ زبانی که به وسیله آن می‌توان میان کشورها، فرهنگ‌ها و تمدن‌ها با تکیه بر وجوه مشترک انسانی، فارغ از مرزها، به گفتگو نشست. موسیقی ایرانی، با پیشینه‌ای ممتاز، می‌تواند در صحنه جهانی راوی فرهنگ غنی این سرزمین باشد. در این میان استاد کیهان کلهر، به عنوان ستاره‌ای درخشان در آسمان موسیقی ایران، راوی شایسته فرهنگ و سفیر هنری این سرزمین بوده اند و دریافت جایزه «هنرمند برتر سال ۲۰۱۹» مهر تاییدی بر شایستگی‌های ایشان است. کسب این عنوان را به استاد کلهر، جامعه هنری و هنردوستان تبریک می‌گویم؛ برای استاد آرزوی سربلندی و تندرستی دارم.»

سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد اله یاری فومنی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز روز گذشته در پیام‌های جداگانه موفقیت کیهان کلهر در رویداد جهانی وومکس به عنوان هنرمند برگزیده سال ۲۰۱۹ را تبریک گفته بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد رودکی مهدی افضلی جایزه هنرمند برتر کیهان کلهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • پیام تبریك استاندار لرستان به مناسبت روز شوراها
  • پیام تبریک روز مشاوره ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز روانشناس
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • پیام تبریک روز روانشناس ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز مشاور
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟