Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموع شرکت های ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی و معنوی سازمان منطقه آزاد انزلی به 2482 شرکت بالغ شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، از ابتدای فروردین لغایت پایان مهر ماه سال ۹۸ مجموع شرکتهای ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی و معنویِ معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان به ۱۰۹ شرکت ایرانی و خارجی بالغ شد و این در حالی است که از این تعداد ۹ شرکت با سهام دار و مالکیت خارجی می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس شرکت های خارجی ثبت شده در منطقه آزاد انزلی طی این مدت از شهروندان کشورهای کره جنوبی، لهستان، روسیه، تاجیکستان، یونان، انگلستان، چین، قزاقستان و آذربایجان هستند.

حوزه فعالیت 109 شرکت ثبت شده در این منطقه در حوزه های تجاری ـ ردشگری، تجاری ـ عمرانی، خدماتی، صنعتی ـ تولیدی و موسسه فرهنگی ـ ورزشی اعلام شده است.

بنابر این گزارش تعداد شرکت های ثبت شده از سال شروع به کار سازمان منطقه آزاد انزلی در سال 1384 تا پایان شهریور ماه سال ۱۳۹8، به تعداد 2482 شرکت افزایش یافته که از این تعداد 273 شرکت و شعبه شرکت خارجی می باشند که این منطقه را برای ثبت شرکت و فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری خود انتخاب کرده اند.

لازم به ذکر است میزان سهم و درصد مالکیت سرمایه گذار خارجی در فرآیند ثبت شرکت در منطقه آزاد انزلی از 33 تا 100 در صد سهام را در بر می گیرد و در این میان اعضای هیأت مدیره 273 شرکت خارجی که در منطقه به ثبت رسیده اند، دارای تابعیت کشورهای روسیه، هندوستان، آلمان، چین، پاکستان، تاجیکستان، تایلند، افغانستان، قزاقستان، کره جنوبی، انگلستان، لهستان، سوریه، امارات متحده عربی، آذربایجان، ایتالیا، عراق، اوکراین، نیجریه، ترکیه، سوئد، گرجستان و یونان می باشند.

در خصوص دلایل تداوم روند رو به رشد شاخص های اقتصادی در منطقه آزاد انزلی ظرف سالهای اخیر باید به مواردی همچون تکمیل زیرساخت های لازم برای هر گونه فعالیت سرمایه گذاری در حوزه های اقتصادی، تولیدی، خدماتی اشاره کرد که در میان آنها شروع به کار مجتمع بندری کاسپین، مرکز همایش ها و نمایشگاه های منطقه، فعالیت بورس کالا، تکمیل شبکه ارتباطی داخلی، بهره برداری از پست برق و نیروگاه برق مقیاس کوچک و زیرساخت های فناوری اطلاعات از اهمیت بیشتری برخوردار است.

از سوی دیگر تدوام مدیریتی، ارائه بسته های تشویقی و حمایتی متنوع به سرمایه گذاران، ارائه خدمات مشاوره ای رایگان به علاقمندان به ثبت شرکت در این منطقه، اجرای تمامی مزایا و معافیت های قانونی و انعقاد تفاهم نامه های متعدد با نهادهای دولتی و بخش خصوصی داخلی و خارجی منجر به رونق فضای کسب و کار در منطقه شده است. علاوه براین فعال سازی کریدورهای تجاری بین المللی با محوریت منطقه که زمینه افزایش مبادلات ترانزیتی را فرآهم آورده، با جذب بیش از 90 شرکت نوآور، فناور و دانش بنیان این منطقه به یکی از قطب های کشور تبدیل شده و از طریق فعال سازی 70 واحد تولیدی صنعتی راکد و نیمه راکد، وجبات رونق تولید و اشتغال مولد را ایجاد کرده است.

معافیت مالیاتی ۲۰ ساله از تاریخ بهره‌برداری انواع فعالیت‌های اقتصادی، آزادی کامل ورود و خروج سرمایه، آزادی مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی تا سقف ۱۰۰ درصد و معافیت گمرکی برای ورود کالای ساخته شده در منطقه آزاد به داخل کشور به میزان ارزش افزوده از مهمترین مزایای ثبت شرکت در منطقه آزاد انزلی است.

گفتنی است؛ از فروردین ماه سال جاری سامانه یکپارچه آنلاین ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری منطقه آزاد انزلی شروع به کار نموده که علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و انجام فرایندهای ثبتی به آدرس اینترنتی cr.freezones.ir مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: نخستین جشنواره ورزش‌های رزمی استان گیلان در انزلی برگزار شد واردات اولین محموله پیش اظهاری دام زنده در گمرک منطقه آزاد بندرانزلی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد منطقه آزاد انزلی بندر انزلی مالکیت صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است