Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد آکدوغان نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران در آیین گرامیداشت روز جهانی شهرها و جایزه خشت طلایی با اشاره به تاب‌آوری و زیست پذیری شهرها گفت: باید مطرح شود که تاب‌آوری به چه معنی است و علت این است که برخی از کلمات در  ذهن ما می‌نشیند اما در عمل سخت است و به درستی نمی‌توان آن را عملیاتی و پیاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آکدوغان تصریح کرد: زمانی که ما صحبت می کنیم و می گوییم تهران تاب‌آور این به چه معنی است و کدام ابعاد آن را در نظر باید بگیریم و نکته دیگر این است که ما متأسفانه در کشورها مدیریت بحران داریم اما مدیریت  تاب  آوری نداریم و این  یعنی منتظر می‌مانیم تا مشکلات رخ دهد و بعد برای آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم .

او با اشاره به تاب‌آوری گفت: تاب‌آوری بدین معنا است که پیش از آنکه بخواهد مشکل و حادثه‌ای ایجاد شود شهر برای مقابله با آن مشکل آماده شود.

نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران با اشاره به سفر 10 سال گذشته خود به تهران گفت: 10 سال پیش زمانی کمه به تهران آمدم این شهر مشکلاتی داشت که در سفر امروزم دیگر شاهد آن نیستم و تغییرات اساسی ایجاد شده است.

آکدوغان با اشاره به تغییرات قوانین گفت: برخی مواقع شاهدیم که شبانه‌روز قوانین تغییر کرده و باید بدانیم مردم قوانین یک شبِ را اجرا نمی‌کنند و ما قوانین را امروز می‌نویسیم و فردا اجرا می‌کنیم و جالب این است که سال بعد از اجرای آن‌ها ناامید می‌شویم.

نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران تصریح کرد : باید جانب ریسک پذیری در حوزه تاب‌آوری شهرها دیده شود و میزان ریسک پذیری در شهرها مورد توجه قرار بگیرد و ما امروزه شاهدیم در شهرها در برخی از  نقاط که نباید در آنجا ساخت و ساز انجام می‌گرفت ساخت و سازها صورت گرفته و مثال صحبت من ساخت و ساز در نزدیک دروازه قرآن یا ساخت راه آهن گلستان است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

به گزارش ایران جیب، عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت‌وساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادامه تیره‌روزی‌های کلباء با وجود گلزنی قایدی
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند