Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@23:02:19 GMT

امضایی که دیگر تضمین نیست!

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۳۷۴۱

امضایی که دیگر تضمین نیست!

«امضایی که دیگر تضمین نیست» عنوان همایشی است که به همت تعدادی از دانشجویان تبریزی در آستانه فرا رسیدن روز مبارزه با استکبار جهانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «محمدحسین صفار هرندی» عصر امروز(۱۲ آبان) در همایش «امضایی که دیگر تضمین نیست» که به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار شد، به تشریح برخی از بدعهدی‌های آمریکا در طول سال‌های گذشته پرداخت و اظهار داشت: خصومت آمریکا علیه ایران امروز به اوج خودش رسیده است و در مقابل رفتار دوستانه که نسبت به آمریکا نشان داده‌ایم، جز عدم عمل به تعهد دریافت نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اعمال تحریم‌های نفتیعلیه ایران در سال ۵۹، خاطرنشان کرد: این تحریم‌ها فشار زیادی را به دولت وارد کرد، اما دولت وقت؛ با صلابت مسائل را حل و کشور را اداره کرد تا روزی که آمریکایی‌ها از تحریم منصرف شدند و خریداران نفت مقابل شرکت ملی نفت ایران به صف شدند.

وی یادآور شد: ایران حتی پس از تسخیر لانه جاسوسی نیز به رابطه با آمریکا ادامه داد، اما در فروردین ماه ۵۹ آمریکا تصمیم به قطع رابطه با ایران گرفت و نیروهای انقلاب نیز از قطع رابطه استقبال کردند و این تنها موردی بود که میان گروه‌های مختلف حتی نهضت آزادی نیز در این خصوص اتفاق نظر وجود داشت.

صفار هرندی ادامه داد: با وجود طی کردن این مسیر، همچنان رهبری معتقد بودند که ما تا ابد نمی‌خواهیم با کشوری قطع رابطه کنیم، بلکه می‌خواهیم با همه دنیا ارتباط داشته باشیم، اما این آمریکا بود که به خصومت علیه انقلاب عمق بخشید.

وی با بیان این‌که نسخه انقلاب به ما یاد داده است که در برابر زیاده‌خواهان قدرتمند ظاهر شویم، گفت: امروزه معادله میان ما و آمریکا عوض شده است و آمریکا دیگر ما را تهدید نمی‌کند و این ما هستیم که قدرتمندانه جواب مزدوران را می‌دهیم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی از اسناد تاریخی، تصریح کرد: طبق اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی؛ آمریکایی‌ها تلاش می‌کردند مسیر انقلاب را به سمتی که خودشان می‌خواستند هدایت کنند و حتی روی مطبوعات ما اثرگذاری‌هایی داشتند تا اسم امام را که در ذهن مردم جایگاه خاصی داشت، کمرنگ کرده و نام اشخاص دیگری مانند جبهه ملی، مهندس بازرگان، سازمان‌های چریکی، مجاهدین خلق و حزب توده را پررنگ کنند.

وی ادامه داد: به رسمیت نشناختن نظام جمهوری اسلامی ایران، صدور بیانیه و وضع تحریم‌ها در سال ۵۸ و ضد حقوق بشر خواندن رفتارهای ایران از اولین تحرکات آمریکا علیه جمهوری اسلامی تازه تاسیس ایران بود که بعدها حرکاتی از جنس کودتای ۲۸ مرداد ترتیب و تلاش‌هایی برای بازگرداندن شاه انجام دادند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این آمریکا بود که در دوران جنگ با فیلمبرداری از حرکات نظامی ما و مخابره آن به صدام، اقداماتی را علیه ایران انجام داد و به جنگ هوایی و دریایی با ایران پرداخت.

صفارهرندی یادآور شد: دوستان اصلاح طلب و کسانی که در مجلس سوم بودند ۱۳ آبان را به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام گذاری کردند؛ اما به یک باره این افراد قربان صدقه آمریکا رفته و می‌گویند آمریکا قدرتمند است و ما چاره‌ای جز مذاکره نداریم.

وی افزود: در دوره اصلاحات نیز با این ذهنیت که اگر ادبیات خود را در مقابل کشورهای قدرتمند عوض کنیم، چنین و چنان رفتاری با ما می‌ شود، از آبراهام لینکلن به عنوان شهید یاد کردند، اما چند سال بعد آمریکا ما را به عنوان محور شرارت در دنیا معرفی کرد.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی کانون های مساجد مسجد تراز اسلامی اردبیل روزنامه سالروز شهادت امام رضا ع بدعهدی آمریکا صفار هرندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد که اسرائیل به رفح حمله نخواهد کرد
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند