Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی همایش مزبور روز سه شنبه طی سخنانی در مراسم آغاز به کار این همایش گفت: همایش علم اطلاعات جغرافیایی به مناسبت روز جهانی جی.آی.اس در ۱۳ نوامبر و با هدف گسترش و کاربرد این رشته در زندگی و پیشبرد امور برای نخستین بار در سطح کشور برگزار می شود.
دکتر مسعود مینایی افزود: در این همایش ۳۳ مقاله با محور علم اطلاعات جغرافیایی و همچنین سه میزگرد تخصصی با حضور صاحبنظران برجسته و مسئولان این رشته برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد: آسیب شناسی تعاملات ذینفعان دولتی، دانشگاهی و خصوصی در زمینه جی.آی اس، کاربرد سنجش از دور جی.آی.اس در مخاطرات و مدیریت بحران و میزگرد جی.آی.اس و شهرهای هوشمند عناوین سه میزگرد تخصصی ارائه شده در همایش ملی علم اطلاعات جغرافیایی هستند.
دبیر علمی همایش ملی علم اطلاعات جغرافیایی گفت: در این همایش استادان و دانشجویان مرتبط با رشته علمی اطلاعات جغرافیایی در رشته های جغرافیا، نقشه برداری، علوم انسانی، علوم کامپیوتر، علوم اطلاعات، زبان شناسی، ریاضیات، فلسفه، روانشناسی و علوم اجتماعی حضور دارند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در ابتدای این همایش گفت: باعث افتخار است که امروز دانشمندان و متخصصان تراز اول کشور در حوزه جی.آی.اس در دانشگاه فردوسی مشهد گرد هم آمده اند.
دکتر محمد کافی افزود: تا هنگامی که لایه های مختلف داده و دانایی روی همدیگر قرار نگیرد یک پدیده به صورت جامع و همه جانبه مورد کنکاش قرار نمی گیرد و هر کسی از ظن خود به موضوع نگاه خواهد کرد و زمانی تصمیم صورت می گیرد که تمام اطلاعات لازم در کنار هم قرار داده شود.
وی ادامه داد: امیدواریم شاخه علم جی.آی.اس بتواند جایگاه خودش را در تمام تصمیم های بزرگ پیدا کند و هم اندیشی در این زمینه باعث ارتقا فرهنگ دانش پذیری شود. 
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد هم اکنون بیشترین گردش‌های علمی و همایش‌ها را در بین رشته های دایر در این دانشگاه دارد.
همایش ملی علم اطلاعات جغرافیایی (جی.آی.اس)، بنیادها و کاربردهای بین رشته ای به مدت یک روز در تالار شریعتی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
سامانه اطلاعات جغرافیایی یا جی‌.آی‌.اس (Geographic Information System) یک سامانه اطلاعاتی معمولاً رایانه‌ای است که به تولید، پردازش، تحلیل و مدیریت اطلاعات جغرافیایی می‌پردازد.

به عبارت دیگر جی.آی.اس یک سامانه رایانه‌ای برای مدیریت و واکاوی اطلاعات جغرافیایی است که توانایی گردآوری، ذخیره، واکاوی و نمایش اطلاعات جغرافیایی را دارد و هدف نهایی یک سامانه اطلاعات جغرافیایی، پشتیبانی برای تصمیم‌گیری‌های پایه‌گذاری‌شده بر پایه داده‌های جغرافیایی است و عملکرد اساسی آن به دست آوردن اطلاعاتی است که از ترکیب لایه‌های متفاوت داده‌ها با روش‌های مختلف و با دیدگاه‌های گوناگون به دست می‌آیند.

برچسب‌ها فصلنامه سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی مشهد خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد همایش مشهد خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود