Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@06:59:23 GMT

شمارش معکوس برای افتتاح کارخانه کمپوست تنکابن

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۹۳۹۴۱

شمارش معکوس برای افتتاح کارخانه کمپوست تنکابن

کامبیز گلیجانی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز بکار کارخانه کمپوست در ایام مبارک فجر سال جاری خبر داد و گفت: با رایزنی و تلاش‌های مستمر شهردار تنکابن و حمایت‌های بی‌دریغ شورای اسلامی دو دستگاه ویندرو ترنر و ساید –ترن برای تکمیل فاز دوم کارخانه کمپوست تنکابن وارد کشور شده و در گمرک شهریار آماده تحویل به شهرداری تنکابن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه فاز نخست این کارخانه در دهه فجر سال گذشته راه‌اندازی شده بود، افزود: ساخت این کارخانه از بیش از 15 سال پیش آغاز و در چندین مرحله دچار شکست و به‌طور نیمه‌کاره رهاشده بود که با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر شهردار و شورای اسلامی تنکابن سرانجام به نتیجه رسید.

گلیجانی مقدم بابیان اینکه برای خرید دو دستگاه مذکور 500 هزار یورو به کشور آلمان پرداخت‌شده است، اظهار داشت: این اعتبار از دفتر مقام معظم رهبری برای حل مشکل زباله منطقه تأمین‌شده و با راه‌اندازی این کارخانه می‌توان گفت مشکل زباله غرب مازندران مرتفع می‌گردد.

 این عضو شورای شهر تنکابن با اشاره به اقدامات انجام‌شده توسط شهرداری تنکابن در حوزه زیست‌محیطی، آن را بسیار ارزشمند خواند و اضافه کرد: یکی دیگر از مزایای این کارخانه توقف شیرابه در منطقه دفن زباله است که بدین ترتیب هم انسان‌ها و حیوانات و هم زمین و درختان از این معضل بزرگ رهایی می‌یابند.

مهار شیرابه در محل دفن زباله/ احداث کارخانه بازیافت زباله به برق

مسئول کمیسیون عمران شورای اسلامی تنکابن همچنین از مهار شیرابه در محل دفن زباله هم خبرداد و گفت: بدین منظور شهردار تنکابن در نخستین روزهای کار خویش به سمت شهردار باهوش و کیاست خود توانست با عقد قرارداد به مبلغ 4 میلیارد تومان با پیمانکار این پروژه را هم کلید بزند و در حال حاضر این پروژه با حدود 35 درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله حفر تونل حفار زهکش شیرابه قرار دارد و می‌توان گفت حرکتی سبز در جهت مهار زباله و شیرابه برای حفظ و پاک‌سازی محیط‌زیست در تنکابن آغازشده است.

گلیجانی مقدم بابیان اینکه در این دوره شورای شهر، شهردار و اعضای شورا تمام تلاش خود را برای انجام اقدامات زیرساختی بکار گرفته‌اند، تصریح کرد: اقدام ارزشمند دیگری که درزمینهٔ مهار زباله در تنکابن در حال پیگیری است، احداث کارخانه بازیافت زباله به برق بوده که گرچه این پیگیری‌ها از دوره شورای چهارم آغازشده بود اما با ورود محمد زرودی به شهرداری تنکابن با جدیت، پیگیری و درایت شهردار تنکابن بیش از دو هکتار زمین هم برای ساخت این کارخانه در سال گذشته خریداری شد که هم‌اکنون آخرین مراحل اداری ساخت این کارخانه در پایتخت در حال انجام است.

 این عضو شورا با تأکید برای اینکه بیشتر اعضای شورا از ایده‌های نو آینده‌نگری شهردار تنکابن حمایت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حدود یک سال و اندی که گذشت، شهردار و شورای اسلامی کارهای بسیاری درزمینهٔ عمرانی، فرهنگی، زیباسازی و به‌ویژه زیست‌محیطی انجام دادند.

تصفیه فاضلاب خانگی به آب کشاورزی

وی از پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب‌های خانگی به آب کشاورزی هم به‌عنوان اقدام سبز دیگری در جهت پاک‌سازی و حفظ محیط‌زیست نام برد و بیان داشت: این پروژه بعد از کشورهای آمریکا و آلمان، برای نخستین بار در کشور در شهرستان تنکابن توسط شرکت دانش‌بنیان اجراشده و با حضور رئیس سازمان محیط‌زیست کشور در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

گلیجانی مقدم ادامه داد: پیش از اجرای این پروژه، فاضلاب‌های خانگی در حاشیه رودخانه‌ها و دریا تخلیه می‌شدند که سبب آلودگی محیط‌زیست شده و بیماری‌های انسانی و دامی را رقم می‌زدند که این معضل بزرگ و جدی هم با این اجرای این پروژه رفع شد.

وی گفت: شهردار تنکابن در جدیدترین اقدام زیست‌محیطی خود در صحن علنی شورا در رابطه با فاضلاب‌های خانگی مطرح کرد که باوجود بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی در تنکابن، چاههای سنتی و دستگاه‌های سپتینگ جوابگو نبوده و باید برای ساختمان‌های بالای چهار طبقه از دستگاه تصفیه فاضلاب‌های خانگی استفاده شود.

این مسئول افزود: این طرح پس از سه مرحله بررسی در کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تنکابن در حال آماده‌سازی پروپزال توسط دبیر و کارشناسان این کمیسیون است.

 وی از آغاز آموزش طرح تفکیک زباله از مبدأ و تولید کمپوست خانگی توسط اعضای کارگروه پسماند و دانشجویان به‌صورت چهره به چهره و خانه به خانه برای جمعیت 55 هزارنفری شهر تنکابن هم‌سخن گفت و آن را حرکت سبز دیگری در جهت مهار زباله، حفظ محیط‌زیست و صرفه‌جویی در هزینه‌ها دانست.

خرید کارخانه آسفالت و سنگ شکن

گلیجانی مقدم در بخش دیگر سخنان خود، ایجاد یک منبع درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها را همواره یک دغدغه جدی برشمرد و گفت: قطعاً برای شهرداری تنکابن هم این دغدغه وجود دارد و به همین منظور شهردار تنکابن طرحی را با عنوان خرید کارخانه آسفالت و سنگ‌شکن برای شهرداری در صحن علنی شورا مطرح کرد که اعضای شورا پس از بحث و تبادل‌نظر با اکثریت آرا به آن رأی دادند.

وی افزود: خرید این کارخانه‌ها تحت عنوان کارخانه دوکاره موبایل (بازیافتی) و کارخانه سنگ‌شکن بااعتبار 7 میلیارد تومان از محل درآمدهای شهرداری در دستور کار مدیریت شهری تنکابن قرار گرفت.

مسئول کمیسیون عمران شورای اسلامی تنکابن بابیان اینکه با ساخت و خرید این کارخانه‌ها، در هزینه کرد شهرداری جهت خرید آسفالت تا 50 درصد صرفه‌جویی می‌شود، خاطرنشان کرد: با فروش این آسفالت تولیدی به دهیاری‌ها و شهرداری‌های هم‌جوار منبع درآمدی پایدار، به میزان قابل‌توجهی برای شهرداری تنکابن ایجاد می‌شود.

کد خبر 4764492

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر زباله تنکابن یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان بارش باران پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه قزوین بیرجند شهرکرد مشهد شهادت امام رضا ع تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟

به گزارش خبرآنلاین، بغض شورای شهر مقابل شهرداری زاکانی شکست، امروز جلسه این شورا که برای بررسی وضعیت حمل و نقل و ترافیک پایتخت برگزار شد تحت شعاع ترک جلسه توسط برخی از اعضا شورای شهر تهران قرار گرفت. آن‌طورکه به‌نظر می‌رسید برخلاف این‌که قرار بود واردات ۲۵۰۰ اتوبوس برقی برای تهران از کشور چین تبدیل به کارنامه زاکانی شود حالا پاشنه آشیل شهرداری او شده است.

ترجیح زاکانی؛ اتوبوس چینی به جای ایرانی

اواخر سال گذشته بود که معاون مالی شهرداری تهران از قرار خرید اتوبوس برقی شهرداری پایتخت با چینی‌ها پرده برداشت، لطف‌الله فروزنده دراین‌باره گفت که: «انعقاد قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی ۱۲( متری)، ۲۷۵۰۰ هزار تاکسی انرژی نو، ۱۰ هزار ون و مینی‌بوس و ۱۵۰ هزار موتور سیکلت برقی نیز از دیگر دستاوردهای این سفر بود، که امیدوارم به امید خدا بتوانیم این محموله‌ها را هرچه سریع تر وارد کشور کنیم.»

فروزنده اواخر سال گذشته در گفت‌وگویی با بیان اینکه این شرایط، فرصتی استثنایی برای ماست و تمام ارکان کاملا با هم هماهنگ هستند، گفت: «اینکه یک شرکت چینی تمایل به یوزانس دارد، یک فرصت طلایی است، اگر می‌خواستیم این خریدها را از داخل کشور تامین کنیم چنین پولی وجود نداشت. ۵۰ درصد اعتبارات را دولت تامین می‌کند و رییس جمهور دستور داد که بلافاصله منابع از محل ماده ۱۲ تامین شود.»

شهردار تهران هم با اشاره به ارزان بودن اتوبوس‌های برقی چینی نسبت به اتوبوس‌های ایرانی تلاش کرد از اقدام خود برای انعقاد قرارداد با چینی‌ها دفاع کند: «زمانی که در این سفر بودیم، بررسی‌هایی صورت گرفت و مشخص شد که قیمت اتوبوس‌های برقی در کشور چین به مراتب پایین‌تر از قیمت تولیدکنندگان داخلی است، به طوری که کیفیت و قابلیت آنها بسیار مناسب بود اما قیمت آنها به مراتب کمتر از قیمت‌های اتوبوس‌های برقی داخلی بود. تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین ۵ تا ۶ میلیارد تومان در هر اتوبوس است. در واقع اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

از شرکت ساختمانی اتوبوس برقی خریدند!

شهردار و مدیر مالی شهرداری تهران علیرغم مخالفت برخی اعضای شورای شهر توانستند موافقت این شورا را برای قراردادی ۲ میلیارد یورویی با چینی‌ها دریافت کنند، تا با عقد آن اتوبوس‌های برقی از چین راهی تهران شوند، اما حالا به نظر می‌رسد این قرارداد با اما اگرهای زیادی مواجه شده است.

چند روز قبل یاشار سلطانی، فعال رسانه‌ای با انتشار متن این قرداد در پایگاه خبری خودش، درباره آن نوشت: «یکی از مهم‌ترین موضوعات در این قرارداد اصرار بر ترک تشریفات و عجله برای امضای قرارداد با طرف چینی است. موضوعی که در مذاکرات رسمی شورای شهر به صراحت به آن اشاره می شود. اما شاید بزرگترین ابهام در قرارداد ۲ میلیارد یورویی علیرضا زاکانی و شهرداری تهران با طرف چینی انتخاب شرکت طرف قرارداد است.»

او توضیح داد: «بر اساس تحقیقات حقوقی که انجام شده شرکت Poly Overseas Engineering Co., Ltd که طرف قرارداد شهرداری است در سال ۲۰۱۰ ثبت شده و دارای شرح خدمات زیر است:آموزشی، دامنه کسب و کار شامل مهندسی با قرارداد خارجی، عمده فروشی تجهیزات الکتریکی، واردات و صادرات فناوری، خدمات مشاوره مدیریت بازرگانی، خدمات مشاوره تجارت، عمده فروشی محصولات سخت افزاری، راه آهن، راه، ساخت و ساز مهندسی تونل و پل، ساخت و ساز کارهای عمومی شهرداری، مصالح ساختمانی، عمده فروشی مواد تزئینی، واردات و صادرات (به استثنای محصولات دارای امتیاز)، بهره برداری از دستگاه های پزشکی بدون مجوز، تجارت تجهیزات پزشکی دارای مجوز.»

به‌گفته یاشار سلطانی: «این شرکت دارای یک تیم حرفه ای مجرب متشکل از کارشناسان راه و پل، مهندسان ارشد و پرسنل مدیریت فنی مختلف می‌باشد. دارای یک مرکز فناوری شرکت ملی و یک آزمایشگاه ملی است و دارای کشتی های جرثقیل پیشرفته ۳۲۰۰ تنی و شمع بندی قاب شمع ۱۰۰ متری است. این شرکت هیچ تخصصی در زمینه خودروهای برقی و حمل و نقل پاک ندارد و حالا قرار است ۲ میلیارد یورو از بیت‌المال مردم ایران به دست آنها سپرده شود تا با تامین خودروی برقی اندکی هوای پاک و کاهش ترافیک را برای تهران به ارمغان بیاورند.»

به‌گفته این فعال رسانه‌ای آن‌طورکه از متن این قرارداد برمی‌آید تضمین‌های لازم وجود ندارد و در صورت بروز اختلاف راه حل‌های حقوقی مناسب پیش‌بینی نشده است.

تنش به شورای شهر کشیده شد

افشای جزئیات قرارداد زاکانی با این شرکت چینی سبب‌ساز تنش در جلسه امروز شورای شهر تهران شد، به گزارش ایسنا در جلسه امروز هرمزی، معاون حمل و نقل شهرداری تهران به ارائه گزارشی از وضعیت حمل و نقل عمومی پرداخت و در مورد قراردادهای منعقد شده شهرداری در چین توضیحاتی ارائه کرد که این توضیحات سبب واکنش‌های اعضای شورای شهر شد؛ به گونه‌ای که در ابتدا نرجس سلیمانی با تاکید بر اینکه با این حجم از موضوعات مالی در قرارداد چین هنوز ابهاماتی وجود دارد که به آن پاسخ داده نشده است، گفت: «در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده‌های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاده و باید بگویم که مدیریت شهری در حوزه اجرایی با تک ماده هم به نمره قابل قبولی نمی‌رسد.»

در ادامه جعفر تشکری هاشمی نیز با تاکید بر اینکه هنوز متوجه نشدیم که در حوزه اتوبوسرانی اساسا با طرف خارجی قرارداد بستیم یا خیر؟ گفت: باید صراحتا گفته شود که قرارداد به چه شکل بسته شده است و من به یاد دارم که شهردار در یکی از جلسات شورای شهر اعلام کرد که چهار ماهه اتوبوس‌ها را به تهران می‌آورد اما هنوز با گذشت زمان زیادی از این صحبت اصلا تردید دارم که قراردادی منعقد شده یا نه؟»

ناصر امانی، دیگر عضو شورای شهر تهران هم در واکنش به گزارش معاون شهردار گفت: «جای سوال است که واگن‌های مترو از چین چه زمانی پرواز می‌کنند و به تهران می‌رسند تا ما به چشم ببینیم تا قلبمان مطمئن شود.»

مهدی اقراریان نیز با تاکید بر اینکه بارها اعلام کردیم که مباحث مطرح شده در قراردادها برای ما مبهم است و شفافیت ندارد، گفت: «شهردار تهران چند دوره نماینده مجلس بوده و چگونه است که از انتقادات ما ناراحت می‌شود.»

مهدی عباسی عضو دیگر شورای شهر با اشاره به موارد منتشر شده از قرارداد چین در توئیتر گفت: «اگر اسنادی وجود دارد باید این اسناد به ما داده شود و اگر این ادعاها درست است باید به شورا گزارش دهیم. وظیفه شورا مشخص است وقتی شورا بدون پیوست دو میلیارد یورو مصوب می‌کند یعنی ما می‌خواهیم به شهرداری کمک کنیم و بنده نماینده مردم هستم و درست نیست از کنار یک قرارداد بزرگ بین‌المللی بگذریم و باید ناراحت باشیم از اینکه یک خبرنگار اسنادی را دارد که ما به عنوان عضو نداریم.»

اعضای شورا جلسه را ترک کردند

بعد از انتقادهای مطرح شده زاکانی در جایگاه حاضر شد و همزمان با حضور زاکانی در محل تریبون تعدادی از اعضای شورای شهر جلسه را ترک کردند. به گزارش ایسنا همزمان با خروج قائمی، عباسی، امانی، اقراریان، شربیانی شهردار خطاب به آنها گفت: «بنشینید تا پاسخ سوالات‌تان را بدهم اما آنها بدون توجه به سخنان شهردار جلسه را ترک کردند و بعد از آن نیز سوده نجفی جلسه را ترک کرد و شهردار تهران در ابتدای سخنانش خطاب به تشکری گفت که رونوشت قرارداد واگن چین به وی داده شده اما تشکری هاشمی در حین خروج از جلسه اعلام کرد که این قراردادها به وی داده نشده است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900696

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد