Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس نامه ۲۲۲ نماینده مجلس به حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور درباره بودجه صدا و سیما به شرح زیر قرائت کرد:

احتراماً همانگونه که مستحضرید نظام سلطه در مصاف رسانه‌ای نابرابر و با راه‌اندازی حدود ۲۹۰ ماهواره شبکه‌ای معاند فارسی زبان، به عیان، فرهنگ، اقتصاد و سیاست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده و این در حالی است که در هیچ جای جهان سابقه ندارد به زبان مردم یک کشور، علیه آن کشور در چنین حجم و تعدادی محتوای رسانه‌ای تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است در شرایطی که کل منابع بودجه‌ای سازمان صدا و سیما در قوانین سنواتی، کمتر از ۵۰ درصد بودجه یک شبکه کمپانی BBC است، این سازمان بیش از ۱۵۰ شبکه تلویزیونی ملی، استانی، منطقه‌ای و بین‌المللی را اداره می‌کنند. عملکرد مراکز استانی این سازمان در سراسر کشور برای تقویت همدلی و هم‌زبانی ملی قابل تقدیر است و شبکه‌های بین‌المللی همچون العالم، پرس تی‌وی، هیسپان‌تی‌وی و ... در معرفی دستاورد‌های انقلاب اسلامی از سطح تأثیرگذاری بالا و قابل توجهی برخوردارند.

متأسفانه در سال‌های اخیر کاهش سهم دولت در تأمین بودجه این سازمان به کمتر از ۵۰ درصد، تکلیف این سازمان به فروش بیشتر تبلیغات بازرگانی را به همراه داشته است که لاجرم در شرایط کنونی فرصت فراهم کردن آرایش رسانه‌ای مورد نیاز در جبهه جنگ نرم را دشوار کرده است.

از سوی دیگر روند تهیه سریال‌های فاخر، الف ویژه و نیز انیمیشن در شبکه‌های سراسری معطل مانده و رسالت رسانه ملی در فرهنگ‌سازی از تاریخ کهن این مرز و بوم، معارف والای اسلامی و ریشه‌های انقلاب اسلامی با کندی مواجه شده است. همچنین فرایند تکمیل پوشش دیجیتال و سیگنال رسانی به ویژه در مناطق مرزی از اولویت‌های مهمی است که به دلیل مسائل مالی متوقف مانده است؛ لذا نظر به بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در دولت و نیز اجرای نشدن ماده ۹۳ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر اقتصاد ۰/۷ درصد بودجه عمومی به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در لوایح سنوات گذشته بدین وسیله تاکید می‌شود دستور فرمایید قانون مصوب مجلس مورد احترام و اجرای مبادی مربوطه در تنظیم لایحه بودجه سال آینده قرار گیرد.

پیشاپیش از حسن توجه و دستور قاطع و عادل جناب عالی تشکر و قدردانی می‌کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازیهای تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازیهای تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقادها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ‌ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی(شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه‌ هواداران و از راه نخ نمای مزه‌ پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمارهای بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی‌ تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه‌ آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

دیگر خبرها

  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان