Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@20:29:03 GMT

همایش برند سازی در سالن های زیبایی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۱۰۴۸۲

همایش برند سازی در سالن های زیبایی

نخستین همایش مدیریت برند سازی و مشتری مداری در سالن های مراقبت و زیبایی در هتل استقلال برگزار می شود .

به گزارش خبرگزاری برنا تهران ؛ سعید اصفهانی دبیر اجرایی مراسم با اعلام این خبر افزود : اکثر سالن های زیبایی به دلیل عدم فراگیری آموزش های نوین در حوزه استانداردهای تبلیغات، جذب و مدیریت مشتریان، نحوه صحیح برندسازی و همچنین اجرای صحیح امور حقوقی و قراردادی پرسنل خود در درون آرایشگاه، متحمل ضرر و زیان فراوان شده اند و بعضا مجبور به ترک میدان رقابت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصفهانی افزود : پیش از این مقوله برند و برندینگ زیرمجموعه علم مارکتینگ و بازاریابی به حساب می‌آمد، اما در دهه اخیر در کشور‌های توسعه یافته، برند به عنوان یک مقوله مستقل و کرسی دانشگاهی در جهان مورد توجه قرار گرفته است که موسسه آموزش عالی آزاد فناوران حکیم در راستای استقرار رفتار سازمانی و تفکر سیستمی در واحد های صنفی و بنگاه های زودبازده و رونق تولید برپایی مراسم را در دستور کار قرارداد.

 دبیر اجرایی اظهار داشت: آموزش نکات کلیدی مدیریت در جهت توسعه تجاری واحد های صنفی ، تاثیر برند سازی تجاری در رونق کسب وکار سالن های مراقبت و زیبایی و ارایه تکنیک های مشتری مداری نوین از مهم ترین اهداف این همایش است که امیدواریم موجب کارآفرینی ، اشتغال زایی و بهبود فعالیت های تجاری مدعوین گردد.

اصفهانی خاطرنشان کرد: همایش تخصصی فوق به آدرس اینترنتی fanavaranacademy.ir در تاریخ ۲۳ آذر ماه سال جاری در هتل استقلال تهران برگزار می شود که علاقه مندان جهت ثبت نام و حضور می توانند به سایت فوق مراجعه کنند.

 

بیشتر بخوانید: شکست استقلال در یادگار/ دژاگه، انتقام تراکتورسازی را گرفت توپ‌های پرسپولیس تبدیل به گل نشد/ تشنه گلزنی هستم/ السد را همانند الدحیل شکست خواهیم داد/ بدون بازیکن هم برنده می‌شویم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی استقلال تبلیغات رقابت زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۰۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پلمب سالن زیبایی گران‌فروش در بولوار وکیل‌آباد مشهد
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • کار سخت سپاهان برای صعود در جام حذفی
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود
  • بخشی از آب سد گلستان فردا شنبه هشتم اردیبهشت رهاسازی می‌شود 
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند