Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رضا رحمانی» روز پنجشنبه در حاشیه دومین نمایشگاه بین المللی واردات چین در شانگهای در گفت و گو با خبرنگار ایرنا رقم واردات کالا توسط چین را بالا دانست و افزود: سهمی که ما از این واردات داریم ناچیز است و متناسب با امکانات ایران و روابط 2 کشور نیست و ظرفیت کشور می تواند بهتر فعال شود.

وی به بازدید خود از نمایشگاه و گفت و گو با تجار ایرانی حاضر در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: اغلب غرفه ها فرش های دستباف ایران را در نمایگشاه عرضه کرده اند و معتقد بودند که ظرفیت فرش ایرانی بالا است و می توان نسبت به صادرات آن اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نمایشگاه واردات چین را ظرفیت کم نظیری برای معرفی کالاهای ایرانی دانست و گفت: امسال فرصتی فراهم شد که ایران در این نمایشگاه شرکت کرد و بنده هم بنا به دعوت وزیر تجارت چین به این کشور سفر کرده و مذاکرات خوبی با مسئولان و تجار چینی انجام شد.

وزیر صمت در ادامه خواستار توجه هرچه بیشتر بخش خصوصی ایران در ارتباط با صادرات کالا به چین شد و گفت: ما بازار چین را فقط به عنوان واردات به کشورمان می شناسیم در حالی که ظرفیت صادرات کالا از کشور ما به چین بسیار فراتر و وسیعتر از ظرفیت وارداتی است که از چین به ایران انجام می شود.

رحمانی به دیدار خود با مقامات کشور چین نیز اشاره کرد و گفت: مقامات این کشور اعلام کرده اند مشتاق به وارد کردن کالاهای با کیفیت ایرانی هستند لذا تولید کنندگان باید با توجه به اهمیت این موضوع، صادرات به چین را در دستور کار خود قرار دهند.

او از شانگهای به عنوان یکی از شهرهای اقتصادی چین نام برد و گفت: این شهر به تنهایی سال گذشته 310 میلیارد دلار صادرات داشته است و مقامات شهر هم تمایل زیادی به کالاهای تولید ایران نشان دادند که از این ظرفیت باید استفاده کنیم.

رحمانی با تاکید بر اینکه باید ستاد ویژه چین را در ایران تشکیل دهیم، از سازمان توسعه تجارت خواست به صورت ویژه پیگیر تشکیل این ستاد باشد.

وی یاداوری کرد که بخش دولتی از جمله وزارت صمت و امور خارجه و بخش خصوصی باید در زمینه صادرات کالا به چین فعال تر شوند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران در ادامه سخنان خود پیشران اقتصاد ایران در سال جاری را صادرات دانست و گفت: چون ما در تقاضای داخلی با مشکلاتی مواجه شده ایم اکنون صادرات می تواند تولید ما را رونق بدهد و این ظرفیت را ما داریم ولی باید برای تحقق آن برنامه ریزی شود.

رحمانی به گفت و گو و رایزنی خود با مسئولان چین در این سفر اشاره کرد و گفت: در این سفر ضمن اتخاذ تصمیمات مناسبی برای تقویت همکاری ها، اقدامات اطلاع رسانی مانند سایت معرفی کالاهای ایرانی به زبان چینی نیز راه اندازی شد.

وی اظهار امیدواری کرد این نمایشگاه و جلسات و بازدیدها بتواند نقطه عطفی در تحول صادرات ایران به چین ایجاد کند و افزود این امر شدنی است اما مقداری جدیت و هماهنگی بیشتری می خواهد.

وزیر صنعت با بیان اینکه از طریق صادرات کالا به چین می توانیم به رونق بخش تولید کشور نیز کمک کنیم خواستار شناختن ظرفیت بازار چین از سوی تجار و بازارگانان ایرانی شد و گفت: واردات چین در سال 2 هزار و 300 میلیارد دلار است در حالی که کل واردات کشورهای همسایه ایران در سال هزار و 300 میلیارد دلار است و این رقم ها به خوبی بیانگر وجود بازار بزرگ چین است.

وی با بیان اینکه باید برای حضور در نمایشگاه چین در سال آینده از همین امروز برنامه ریزی کنیم، افزود: باید به صورت وسیعتر و با همکاری اتاق بازرگانی و با حضور فعال تجار شاهد حضور جدی تر ایران در بازار چین باشیم.

برچسب‌ها رضا رحمانی صادرات چین ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضا رحمانی صادرات چین ایران رضا رحمانی صادرات چین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی