Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی بر توجه به بحث معیشت و آب شرب مناطق شمال خوزستان تاکید کرد و گفت: در فاز دوم طرح ۵۵۰ زار هکتری باید جهت رعایت عدالت مناطق شمال خوزستان را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» امروز (پنج شنبه 16 آبان) در جلسه شورای برنامه ریزی خوزستان که در دانشگاه آزاد ایذه برگزار شد اظهار کرد: شهرهای ایذه و باغملک با مشکلات عدیده و مسائل بسیار زیادی مواجه هستند که محرومیت و عقب ماندگی هایی را برای این شهرها به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه این مشکلات به واسطه اقلیم و جغرافیای آن و همچنین کم توجهی هایی که از گذشته بر این شهرها حادث شده به وجود آمدند افزود: یکی از مشکلات بسیار مهم ایذه قطعی آب است، به طوری که در برخی نقاط این شهرستان در طول 24 ساعت شبانه روز، تنها هشت ساعت آب دارند.

 

وی اضافه کرد: مردم گله مند هستند که مخزن سد کارون 3 با سه میلیارد مترمکعب در حدود 15 کیلومتری این شهرها قرار دارد و رودخانه کارون از ایذه می گذرد ولی مردم باید تنها هشت ساعت آب داشته باشند که این گله مندی ها بحق است و نباید بدون پاسخ بماند.

 

وی با اشاره به اینکه بخشی از سرشاخه های کارون برای استان های دیگر استفاده می شود و خط انتقال هایی ایجاد شده تا آب شرب و غیرشرب این استان ها تامین شود تصریح کرد: این انتقال آب باعث شده کمبودهایی برای برخی از شهرهای استان ایجاد شود.

 

شریعتی با بیان اینکه حضور مردم در هر منطقه ای انگیزه می خواهد که مهم ترین آن اشتغال جهت تامین معیشت مردم است عنوان کرد: متاسفانه در فاز اول طرح 550 هزار هکتاری شهرستان های ایذه و باغملک بنا به دلایلی از این طرح بی بهره ماندند.

 

وی ادامه داد: در مناطق جنوبی خوزستان به علت پی سی بالا باید حتما زهکش می زدیم و سیستم های مدرن جهت کم کردن شوری زمین ایجاد می کردیم تا بتوانیم کشت انجام دهیم در حالی که در شهرهای ایذه و باغملک و شهرهای شمالی استان اصلا این کارها لازم نیست و همه زمین ها کلاس یک هستند و فقط باید آب را به مناطق برسانیم تا بهترین محصولات را کشت کنیم.

 

استاندار خوزستان ابراز کرد: در جنوب خوزستان فقط کشت زراعی داریم و کمتر می توانیم به سمت باغات برویم ولی در شمال استان می توان به سمت باغات رفت و ارزش افزوده و تولید و ثروت بیشتری داشته باشیم که در این زمینه ها کوتاهی صورت گرفته و باید جبران شود.

 

وی به مصوبه 15 فروردین 96 اشاره کرد و اذعان داشت: بیشتر مصوبات از جمله اصلاح شبکه برق، آبرسانی، ریزگردها و ... انجام شده و تنها بندی که باقی مانده فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری است که تامین و تخصیص آب را به طور کلی انجام شده ولی در دسته های کارشناسی کار متوقف شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در فاز دوم این طرح باید جهت رعایت عدالت مناطق شمال خوزستان را در دستور کار قرار دهیم بیان کرد: بیشترین مدارس سنگی و کلنگی استان در ایذه قرار دارد، و نیازمند بازسازی اساسی هستند؛ فرسودگی مدارس بر کسی پوشیده نیست می طلبد همه برای بازسازی آنها کمک کنند.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد آغاز امامت امام زمان عج مسجد شهرهای شمال خوزستان غلامرضا شریعتی جلسه شورای برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۴؛بارش‌ سیل‌آسا باران در ۱۶ استان

سازمان هواشناسی از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید طی امروز تا یکشنبه آینده خبر داد و اعلام کرد:‌ بارش‌های امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در ۱۶ استان شدید است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیش‌بینی کلی نقشه‌‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در نیمه غربی، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، سواحل دریای خزر، شرق و شمال شرق کشور رگبار باران،‌ رعدوبرق، گاهی وزش باد شدید و در مناطقی از مرکز، جنوب و جنوب شرق بارش‌های خفیف باران و وزش باد نسبتاً شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

بارش‌های امروز در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری،‌ ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، قزوین، البرز و خراسان جنوبی شدید است.

فردا شنبه در شمال غرب، غرب، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، سواحل دریایی خزر، شمال شرق و برخی مناطق در جنوب و شرق کشور رگبار باران،‌ رعدوبرق،‌ وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی شده است.

یکشنبه آینده فقط در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور افزایش ابر، رگبار پراکنده همراه با وزش باد شدید روی می‌دهد و در سایر مناطق کشور جو آرامی پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه هفته آینده با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در نیمه غربی و سه‌شنبه در نیمه شمالی و ارتفاعات زاگرس در جنوب غرب بارش‌ها آغاز می‌شود. طی روزهای جمعه و شنبه دریای خزر، خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان پایان: عصر شنبه 1403/02/15

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه ای 24 تا 26 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج در سواحل تا 1.8 و دور از سواحل بیش از 1.8.

جمعه 1403/02/14 و شنبه 1403/02/15: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس.

اثر مخاطره: افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر.

توصیه: اجتناب از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی شدید در دامنه و ارتفاعات

زمان پایان: جمعه 1403/02/14

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ

منطقه اثر:

جمعه 1403/02/14: خراسان جنوبی، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، اردبیل، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، زنجان و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز.

اثر مخاطره: اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی.

توصیه: پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • پایداری شبکه برق شادگان
  • سامانه بارشی جدید در راه کشور
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • صعود مناطق نفت خیز جنوب به لیگ برتر گلبال کشور
  • بارش سیل‌آسا باران در ۱۶ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۴؛بارش‌ سیل‌آسا باران در ۱۶ استان