Web Analytics Made Easy - Statcounter

رافع ناصری فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با اجرای بزرگترین طرح مسکن مهر در استان قزوین بیش از ۵۸ هزار واحد مسکونی در این منطقه ساخته شده است.

وی بیان کرد: تاکنون بیش از ۵۲ هزار واحد مسکونی در این ناحیه به متقاضیان واگذار شده و تامین نیازهای ساکنان آن به خدمات روبنایی و زیربنایی از مهمترین وظایف مسئولان دستگاههای اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری فر تصریح کرد: تامین فضاهای آموزشی، ورزشی، مذهبی، تجاری و اقتصادی، تفریحی، سرگرمی، خدماتی و امنیتی از نیازهای اساسی ساکنان این شهرک است که بخشی از آن توسط دست اندرکاران تهیه شده است.

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره راه و شهرسازی استان قزوین یادآورشد: ۳۰ باب خدمات روبنایی در ناحیه شهری مهرگان در حال بهره برداری است و آمادگی داریم با درخواست دستگاه های متولی، زمین هایی با کاربری مورد نیاز را برای احداث مراکز خدماتی بیشتر، متناسب با نیازهای مردم مهرگان به آن دستگاه ها واگذار کنیم.

ناصری فر افزود: با توجه به گزارش دستگاه های خدماتی شامل آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات مبنی بر سکونت در ۲۰ هزار واحد در ناحیه شهری مهرگان، در حال حاضر این منطقه دارای ۱۹ واحد آموزشی در حال بهره برداری است.

وی بیان کرد: همچنین ۵ واحد درمانی شامل مرکز خدمات جامع سلامت و درمانگاه در بخش دولتی و سه مرکز در بخش خصوصی، ۴ باب مسجد که سه باب آن در حال بهره برداری و یک باب در حال تکمیل است، مراکز تجاری و فضای سبز ۳ محله و پارک ۲۲ هکتاری و نیز مرکز آتش نشانی، جایگاه پمپ گاز و بنزین نیز تکمیل شده و در حال بهره برداری است.

ناصری فر تصریح کرد: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت در این ناحیه و ضرورت بهبود هر چه بیشتر خدمات ارائه شده؛ این اداره کل آمادگی دارد در صورت ارائه درخواست دستگاه های متولی و مرتبط، زمین با کاربری های خدماتی مختلف را برای احداث مراکز خدماتی متناسب با نیازهای ساکنان منطقه مهرگان با توجه به طرح تفصیلی شهر و برنامه ریزی انجام شده، واگذار کند تا بسترهای راه اندازی خدمات بیشتر در مهرگان فراهم شود.

کد خبر 4766552

منبع: مهر

کلیدواژه: راه وشهرسازی قزوین مسکن مهر یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام زلزله گرگان شهرکرد پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه تئاتر کودک و نوجوان بیرجند قزوین شیراز مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۵۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود