Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: آمادگی داریم تا با همکاری پروفسور قوام‌زاده و سایر مسئولان استانی یک مرکز بانک خونی و به عبارتی پژوهشگاه مربوط به خون و مغز استخوان را در استان راه‌اندازی کنیم. ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۶ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در آیین نکوداشت پروفسور قوام‌زاده با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع پیوند مغز استخوان و خون در کشور اظهار داشت: بخش مطالعات مربوط به خون و ژنتیک بسیار حساس و مهم است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود، پروفسور قوام‌زاده در این زمینه مطالعات و تحقیقات بسیاری انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آستانه هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) شاهد برگزاری این برنامه و حضور یکی از مفاخران استان هستیم که تقریبا هفت یا هشتمین سمینار بزرگ در استان است، آماده هستیم تا این برنامه‌های ارزشمند را در استان برگزار کنیم زیرا چنین برنامه‌هایی تعظیم شعائر اسلامی و ملی است.

نماینده ولی‌ فقیه در استان مرکزی ادامه داد: حضور استاد قوام‌زاده در استان سبب منشا خیر و برکت و ترویج سنت حسنه است، اسلام بر موضوع ترویج سنت حسنه تاکید کرده بنابراین برای همه ما باید الگو باشد و بیشتر به آن توجه کرد.

دری‌ نجف‌آبادی ادامه داد: آشتیان، تفرش، فراهان، اراک و سایر شهرستان‌ها ظرفیت ترویج این سنت حسنه را دارند، استان مرکزی مهد پرورش بزرگانی همچون آیت الله اراکی، امیرکبیر، حسابی و سایر بزرگان است که به آنها افتخار می‌کنیم و برگزاری این سمینارها و بزرگداشت‌ها نیاز مردم است و آنها به این برنامه‌ها نیاز ندارند.

وی بیان کرد: زمانی در غرب آسیا و شمال آفریقا امکاناتی وجود نداشت اما پروفسور قوام‌زاده در سخت‌ترین شرایط و به فکر آینده‌ای درخشان با اقدامات افتخارآفرین به کشور خدمت کرد و می‌توان گفت که به دنبال پول و ثروت نبود موضوعی که جوانان امروز باید به آن توجه کنند.

برخی از داروهای "رانیتیدین" سرطان‌زا هستندسبک زندگی غلط شیب بروز سرطان را تند کرد / میزان نمک مصرفی‌ 88 درصد از مردم بیش از حد استانداردابتلا به سرطان در سمنان پایین‌تر از میانگین کشوری است

نماینده ولی‌ فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: در آستانه تحول عظیم علم پزشکی پروفسور قوام‌زاده در شهرستان تفرش قدم بزرگی در زمینه پیوند مغز استخوان برداشت تا هزاران دانشمند دیگر راه او را ادامه دهند.

دری‌ نجف‌آبادی عنوان کرد: پروفسور قوام‌زاده بیش از 400 شاگرد تربیت کردند  و در تاسیس بیش از 20 مرکز بسیار حساس همکاری داشتند، در کشور سالانه یک هزار و 200 پیوند مغز استخوان انجام می‌شود که با وجود امکانات لازم این مقدار به 2 هزار مورد هم می‌رسد.

وی ادامه داد: کسانی که دارای شرایط بانک خون و پیوند مغز استخوان هستند باید آزمایش دهند تا اطلاعات دراختیار مراکز مربوطه قرار گیرد، بیش از یک میلیون و 300 هزار پیوند مغز استخوان در دنیا انجام می‌شود که در ایران حدود 10 تا 11 هزار پیوند مغز استخوان است.

نماینده ولی‌ فقیه در استان مرکزی افزود: دانشجویان پزشکی به‌ویژه خون و مغز استخوان در راستای کسب علم و اطلاعات بیشتر در زمینه سلول‌های بنیادی باید بیشتر تلاش کنند و به این امر توجه داشته باشند.

دری‌ نجف‌آبادی عنوان کرد: به دنبال ساخت فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک(ویژه بیماران سرطانی) هستیم و آمادگی داریم تا با همکاری پروفسور قوام‌زاده و سایر مسئولان استانی یک مرکز بانک خونی و به عبارتی پژوهشگاه مربوط به خون و مغز استخوان راه‌اندازی کنیم و از این ظرفیت استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان آیت‌الله خوانساری در غرب کشور جایگاه مهم و وسیعی دارد و ظرفیت خوبی برای بسیاری از کارهای بزرگ است به همین سبب ایده، فکر و پشتکار از پروفسور قوام‌زاده و حمایت مالی و معنوی از مسئولان و جوانان غیرتمند برای راه‌اندازی این پژوهشگاه است تا شاهد انجام این کار بزرگ در غرب کشور باشیم.

نماینده ولی‌ فقیه در استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی به حضور استاد قوام‌زاده می‌بالد  و استان و تاریخ هرگز خدمات استاد را فراموش نمی‌کند زیرا در راه خدا خدمت کرده است.

انتهای پیام/713/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، نخستین دستگاه آنژیوگرافی توسط سازمان منطقه آزاد اروند خریداری و در بیمارستان آیت‌الله طالقانی راه‌اندازی شد.

سید مهدی موسوی مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند، این اقدام را بر اساس نیازسنجی انجام شده و نظر به مراجعه شهروندان برای انجام مراحل آنژیوگرافی به مرکز استان و دیگر استان‌های همجوار عنوان کرد و گفت: مراحل و چگونگی خدمات‌دهی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، از طریق درگاه‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عموم شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • برد موشک‌های حزب‌الله برای رسیدن به هر نقطه‌ای از اسرائیل کافی است