Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  محرابی مدیر کل دفتر پوشاک و نساجی  وزارت صمت در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت صنعت چرم در کشور تصریح کرد: در حال حاضر ۸۰ درصد پوست دام در کشور صادر می شود در حالیکه ارزش افزوده پایینی دارد و باید زمینه تبدیل سالامبور به محصولات چرمی که ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد ارزش افزوده دارد در کشور فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این منظور مقرر شده یک ردیف بودجه ای از عوارض صادرات سالامبور برای تسهیلات بازسازی و نوسازی صنایع چرم با نرخ ۹ درصد در نظر گرفته شده که مراحل پرداخت آن در حال انجام است.

محرابی بیان کرد: تا کنون ۱۱ واحد درخواست دریافت این تسهیلات  را داده اند و  ۷ واحد معرفی به بانک شده اند. مابقی باید مدارک خود را تکمیل کنند البته واحدهای تولیدی همچنان می توانند درخواست بدهند.

این مقام مسئول تاکید کرد: وزارت صمت استفاده از دانش فنی و ماشین آلات به روز در واحد ها را امری ضروری می داند و در جهت آن اقدام می کند چراکه پتانسیل تولید چرم در کشور داریم و تولید محصولات چرمی ارزش افزوده ۳۰۰  تا ۴۰۰ درصدی دارد در حالیکه ارزش افزوده صادرات سالامبور ۶ درصد است.


در ادامه لاهوتی نایب رییس اتحادیه تولیدكنندگان و صادركنندگان سالامبور و چرم ایران گفت: از ۲۰ میلیون کشتار دام در کشور تنها ۲ میلیون درخواست داخلی  وجود دارد و باید مازاد نیاز پوست به خارج صادر شود.

وی افزود: متاسفانه زیرساخت مناسب برای صادرات چرم وجود ندارد و بیشتر صادرات پوست به صورت سالامپور است.

لاهوتی گفت: قرار بود از عوارض صادرات پوست به صنایع چرم تسهیلات بدهند اما در حالیکه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار عوارض دریافت شده تنها ۲۰ میلیارد تومان در قالب وام برای صنعت چرم در نظر گرفته شده است.

لاهوتی تصریح کرد: تجهیز کارخانجات در سطح سالامبور و تبلو باقی مانده است و ما ۸۰ درصد مازاد تقاضای داخل پوست داریم که چاره ای جز صادرات ندارد.

وی تاکید کرد: رسیدن به ارزش افزوده بالا نیازمند شرایط خاص و تجهیز کارخانجات است. به طور مثال در ترکیه  دولت به کارخانه چرم۵۰ درصد کمک بلاعوض می‌دهد .


در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت وزارت صمت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۵۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است

ایسنا/لرستان رئیس شورای شهر خرم‌آباد گفت: ارزش افزوده‌ای که به شهرداری‌های لرستان داده می‌شود در مقایسه با کلان‌شهرهای دیگر ناچیز است.

حجت‌الله احمدی پور هشتم اردیبهشت در همایش شهرداران و شوراهای اسلامی شهر که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: برای داشتن شهری زیبا همکاری و همدلی نیاز است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر بین مردم هستند و مشکلات را می‌بینند، بیان کرد: این در حالیست که دستگاه‌های خدماتی مانند آب، برق، گاز و مخابرات با شورای شهر همکاری ندارند.

احمدی‌پور گفت: ارزش افزوده‌ای که به شهرداری‌های لرستان داده می‌شود در مقایسه با کلان‌شهرهایی نظیر استان مرکزی  ناچیز است و نیاز است این قانون بازنگری شود و ارزش افزوده به سرانه جمعیت تعلق گیرد.

رئیس شورای شهر خرم‌آباد اظهار کرد: برنامه داریم برای روان‌سازی ترافیک چندین پل در شهر ایجاد شود.

وی تصریح کرد: قبلا حقوق پرسنل فضای سبز و تنظیف شهرداری خرم‌آباد با تاخیر پرداخت می‌شد و در حال حاضر پرداخت حقوق آنان به روز شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!