Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،   محمدی مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: هویت گذاری دام های عشایر از قاچاق آن ها جلوگیری می کند.

او بیان کرد: براساس مصوبات مجلس، قانون نظام جامع دامپروری و قانون افزایش بهره وری، دامداران مکلفند در قبال پرداخت هزینه، دام‌های خود را پلاک گذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 محمدی در این دیدار با اشاره به مزایای طرح بیمه اجباری دام عشایر گفت: در تضمین حفظ دام و سرمایه عشایر نسبت به انعکاس دغدغه های این عزیزان مبنی بر مشکلات عشایر در بیماری ها و خسارات ناشی از نصب پلاک (به گفته عشایر نامناسب ) برای دام که موجب ناخرسندی ایشان گردیده ، پیگیری های لازم را انجام می شود.


 او گفت: ۳۰ آبان ماه به عنوان زمان آغاز کوچ عشایر استان در نظر گرفته شده و بر اساس ابلاغ سازمان عشایر ایران هرگونه جابجایی ناشی از کوچ منوط به انجام مراحل بیمه و پلاک کوبی به منظور هویت گذاری دام عشایر خواهد بود.

 خانی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه شهرستان گیلانغرب یکی از قطبهای دامپروری استان است گفت:  اهمیت طرح هویت گذاری و پلاک کوبی دامهای سبک وسنگین یکی از بزرگترین اقدامات دولت در خصوص مبارزه با قاچاق، شناسایی دامها و ثبت اطلاعات دام های سبک وسنگین، صدور مجور حمل بهداشتی  است.


انتهای  پیام/ز



شهرستان گیلانغرب یکی از قطبهای دامپروری استان  کرمانشاه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۱۱هزار و ۱۱۷هکتار از اراضی کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان با حضور محمد حسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی، غلامحسینی مدیر کل ثبت اسناد و املاک، قاسم زاده مدیر کل منابع طبیعی، عبدی جانشین و مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی، ارجمندی نماینده اقتصاد و دارایی، رحماندوست مدیر امور اراضی و روسای ادارات امور اراضی و نمایندگان دستگاه های اجرایی آغاز به کار کرد.

در این کمیسیون پلاک های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898717

دیگر خبرها

  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • طلا و جواهرات خود را با سلیقه خود سفارشی سازی کنید
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • رفع تداخل ۱۱هزار و ۱۱۷هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران
  • رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • ۷۰ درصد ذائقه یزدی‌ها گوشت گوسفندی است