Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@02:09:58 GMT

روستاگردی در ایران

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۴۴۲۵

روستاگردی در ایران

صدای ایران-در روستاها خبری از بناهای مدرن نیست ولی از نظر کلیه امکانات بهداشتی درمانی آموزشی و حتی سرعت اینترنت تفاوت ندارند و همین وضعیت باعث شده که روستاییان انگیزه‌ای برای مهاجرت به شهر نداشته و حتی افرادی که خواستار زندگی آرام تر و دور از مدرنیته و آرامش بیشتری هستند و روستا را به شهر ترجیح بدهند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

اگر بخواهیم از دید گردشگری و توریسم به روستاهای کشورمان بنگریم شاید جزو معدود کشورهایی باشیم که انواع روستاها را با جذابیت های متفاوت داریم و با کمی توجه به این روستاها می توانیم سالانه شاهد تعداد زیادی گردشگر باشیم . 

به طور مثال روستاهای کویر مصر- ابیانه- قلعه‌رودخان- اورامانات- میمند- ابر- ساحل درک- کندوان- ازمیغان- ورکانه- و غیره . 

گرچه کشور ما از نظر زیرساخت‌های گردشگری ضعیف است ولی با کمی توجه و کنار گذاشتن توقعات بیجا می توان با سفر به روستاها و خرید از روستاییان با رونق دادن اکوتوریسم کمکی هرچند کوچک به پیشرفت و توسعه کشورمان داشته باشیم .   

با نگاهی به چند سال گذشته مثلاً روستای مصر روستایی که زمانی که کسی وقتی نام آن را می شنید فکر می کرد منظور کشور مصر است ولی با افزایش تعداد گردشگر سیر توسعه در این روستا را خیلی راحت می توان مشاهده کرد و هر سال که می‌گذرد خدماتی که به گردشگران می دهند پیشرفته تر شده است.  

درآمد مردم روستای مصر از طریق اسکان و خدمات گردشگری به توریست ها به دست می آید بنابراین می‌بینیم بدون دخالت دولت اگر خودمان همت کنیم می توانیم شکل زندگی مردم کشورمان را تغییر دهیم و روز به روز از نظر فرهنگی و اقتصادی پیشرفت بیشتری داشته باشیم پس بیایید همه دست به دست یکدیگر دهیم و میهن خویش را کنیم آباد. با سفر به روستاها و اماکن جذاب در توسعه کشور عزیزمان بکشیم و صنعت توریسم را هر چه بیشتر رونق دهیم .
 
نرگس توکلی .
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران گردشگری توریسم روستا اورامانات کویر مصر قلعه رودخان میمند ساحل درک کندوان ازمیغان ورکانه ورکانه گردشگری روستایی بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی