Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن بهشتی روز چهارشنبه درجلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدارقم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: بافت‌های مذکور به لحاظ برخورداری از زیر ساخت‌های مورد نیاز شهری و همچنین سرانه‌های فضای سبز، آموزشی، مذهبی و درمانی هیچ برتری به سایر مناطق شهر ندارند.

وی بیان داشت: چون درمورد بافت‌های تاریخی قم وحدت رویه‌ای وجود نداشته اکنون به محل چالش تبدیل شده و اگر به آن رسیدگی نشود، بتدریج فرسوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۱۵ هکتار بافت تاریخی در قم وجود دارد، از مجموع ۱۲ هزار و ۹۳۲ هکتار از اراضی کل شهر، ۳۰ درصد آن معادل چهار هزار و ۱۳۳ هکتار که ۷۱۵ هزار جمعیت دارد، نیازمند بازآفرینی شهری است.

وی ادامه داد: درصورتی که تعامل همه جانبه  روی این موضوع وجود داشت، می‌توانست ازنظر تاریخی، اقتصادی و تعلق‌ خاطری که مردم به آن دارند حائز اهمیت باشد و از مهاجرت ازآن جلوگیری کند.

معاون استاندار قم با بیان اینکه بافت تاریخی باید به برند و نشان تاریخی شهر تبدیل شود، یادآور شد: درهمه جای دنیا بافت تاریخی برای یک منطقه و یا یک شهر یک امتیاز تلقی می‌شود، و ساکنان، آن را هویت خود می‌دانند و تنها به دلیل نیازهای روز دخل و تصرف‌هایی را در آن انجام می‌دهند.

معاون استاندار قم با انتقاد از عدم نظارت شهرداری قم به ساخت و سازها دراین شهر گفت: این موضوع باعث شده تا دربرخی مناطق مانند انسجام، شهرک قدس و جمهوری واژه ای به نام حیاط نداشته باشیم، چون‌ ساختمانها به صورت ۱۰۰ درصد ساخته شده و زیر بنا بیش از کف است، اما کسانی که به بافت تاریخی و توازن منطقه ای ایراد دارند، به این بخش توجهی نمی‌کنند.

برچسب‌ها قم بازآفرینی شهری بافت های فرسوده استانداری قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم بازآفرینی شهری بافت های فرسوده استانداری قم قم بازآفرینی شهری بافت های فرسوده استانداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین جلسه‌ شورای تأمین مسکن استان، افزود: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌ای که تاکنون به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

وی ادامه داد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باز آفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

استاندار همدان اظهار کرد: از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم.

وی گفت: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد بیان کرد: رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط دولت مردمی و انقلابی ایران قوی انجام می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، افزود: در کنار تحقق شعار "جهش‌ تولید با مشارکت مردم" جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

استان همدان، با وسعتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر مربع حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و تراکم نسبی ۸۸ نفر در هر کیلومتر مربع، همدان را در ردیف یکی از پرتراکم‌ترین استان‌های کشور قرار داده‌ است. ساخت و تحویل چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال و در طول فعالیت دولت سیزدهم انجام خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229224 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان بازار مسکن مسکن ملی

دیگر خبرها

  • افتتاح رسمی خیابان ۲۳۰۰ میلیارد تومانی قم همزمان با سفر رئیس‌جمهور
  • افتتاح رسمی خیابان 2300 میلیارد تومانی قم همزمان با سفر رئیس‌جمهور
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی